محشره بازیش
واقعا لذت میبرم ازش
زمانی مهارتت رو میتونی به رخ بکشی که بدون کشتن هیچ کسی مرحله رو به پایان برسونی![]()
محشره بازیش
واقعا لذت میبرم ازش
زمانی مهارتت رو میتونی به رخ بکشی که بدون کشتن هیچ کسی مرحله رو به پایان برسونی![]()
خوب اگه توی seal هات گفته بود بکشی چی ؟میکشی یا قیدش رو میزنی ؟
بهترین راه اینه که بکشی تا Seal را بگیری. بعدش قبل چک پوینت بمیری! بازی از چک پوینت قبلی میاد و کسی نمرده اما Seal که گرفتی پابرجاست و سیو شده!!!
البته این در صورتیه که حوصله 2بار بازی کردن نداشته باشید.
اینو میدونم ولی بازی بی مزه میشه . من کلا مرحله هایی که گفته مثلا بکشم دیگه خیلی بدون کشتن نمیرم اما اگه توی seal هاش کشتن نباشه بازی رو بدون کشتن میرم .
چقدر این استایلهاش باحاله . هر کدوم بدرد یه نوع سبک بازی میخوره . seal ها رو که بگیری خوبه از اون استایل بدون کشتن استفاده کنی . دویدن هات صدا نداره و دوتا ایتم حواسپرت کن میتونی برداری . چپتر اول بازی در ضمن قشنگتر بود به نظرم . نینجاییش بهتر بود . چپتر دوم که همش توی قبرها بود . اخه نینجا و کاتاکمب ؟ اخرش هم که توی بیابونه . نینجا و بیابون ؟
منم بازیو گرفتم ، واقعا جالبه !
فقط نمیدونم چرا هر کیو می کشم میگه Imperfect Kill ! ! چجوری Perfect میشه ؟ دی !
بازیش خیلی حال میده
فکر کنم اونهایی که کشتنشون ضروری نیست رو می کشی ، هر چی کمتر بکشی بیشتر امتیاز می گیری
وقتی میخوای یکیو بکشی دکمه X رو میزنی و بعدش یه جهت بهت نشون میده و همون دکمه X که باید سریع با هم بزنیشون تا silent kill بشه و اگه اشتباه بزنی یا دیر عمل کنی imperfect میشه و کشتنت صدا داره و دشمنهای اطراف میفهمن .
بعدا یک style باز میشه که خودش اتومات همه رو silent میکشه یا همون perfect .
به خاطر نقدهای بسیار خوب و تعریف هایی که ازش شده بود، بازی رو نگه داشته بودم تو یه موقعیت مناسب برم و به قول معروف تهشو در بیارم.
دست بر قضا امروز بازی تو استیم تخفیف 50% خورد و سریع اوریج خورش کردم.
فعلاً دارم بازیرو دانلود میکنم، تموم که شد، یکم بازی میکنم و بعد نظرم رو میگم...
Last edited by marmolak kocholo; 25-11-2012 at 01:26.
از الان حدس میزنم نظرت زیادی مثبته آرین.
حالا بازیش کن میفهمی![]()
Last edited by aha2012; 25-11-2012 at 17:51.
بازی فوق العادست!! اصن یه وضعی!!
گرافیک و ویژوال و گیم پلی و صداگذاری هم زمان، همشون با آدم حرف میزنن! لامصبا چه کردن! D:
من برم فعلا ادامشو بازی کنم D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)