آره نیست تو سایت اسکیدرو هم بیچاره هارو هی فحش میدن!
ولی میاد به زودی!
آره نیست تو سایت اسکیدرو هم بیچاره هارو هی فحش میدن!
ولی میاد به زودی!
سلام گراگر عزیز...والله خدمتت عرض کنم که من از سال 1998 تا الان دارم فوتبال منجیر بازی میکنم...فیفا منجیر رو هم تنها واسه سالهای 99 و 2000 بازی کردم و تو این سه چهار سال اخیر هم همه ورژن هاشو دیدم و امتحان کردم ولی اون حس حرفه ایی مربیگری که تو فوتبال منجیر هست تو فیفا منجیر نیست...
بله!فیفا منجیر easport محیط کاربری زیبا و جذابی داره و همه چیزش چشم نوازه و حتی تماشای فوتبالش هم یه سر و گردن از فوتبال منجیری که تا دو سال قبل فقط میشد بازی ها رو دو بعدی دید بالاتره اما گیم بلی و اصل مربیگری و چیدمان و تمرینات و کلا مصاحبه ها در فوتبال منجیر "به زعم من"جذابتره...
راستی این جور نسخه ها به نظر من سال به سال انتشارش چندان منطقی نیست...
مثلا از سال 2005 تا 2013 که حدود 8 سری بازی اومده تغییرات شگرفی رخ نداده...نمیگم مثلا ورژن 2012((که فکر کنم 2013 رو نرم و بمونم واسه 2014)) با 2005 فرقی نداره...اما بین سری هایی که هر سال منتشر میشه تغییر خاصی جز بازیکنای جدید وجود نداره...هر چند خود بازی خاصیت زایش بازیکنان جدید رو داره حتی تا سال 2050
خدمت دوستان كرك اسكيردواومده .اديتور تانسخه قباي داشت الان فقط كساني كه خريدن بازي رو ميتوننددان كنند .نسخه جديد فرقهاي قابل توجه داشته امتحانش كنيد .
الان اگر س دی کی این بازی رو بخرم چه تفاوتی با نسخه غیر سی دی کی دار داره....میشه توضیح بدین؟
آقا من الان 2012 رو روی کامپیوتر دارم، میشه بگی ادیتورش کجاست؟>
یه سوالی که همیشه از football manager 2008 تو ذهنمه اینه که کسی تونسته بود اون بازیو انجام بده؟
اخه من و چندتا از دوستام که بازیو هر کدوم از یه جا گرفتیم، نتونستیم بازیش کنیم. یعنی نمیشد تو تاریخ جلو رفت و هر کاری میکردم فقط تو همون روز بود. شاید مشکل از کرک خاصی بوده.
برای ادیت بازی بهتره از fmrte استفاده کنید
ادیتور خود بازی زیاد قوی نیست و فقط در موارد معدودی میشه ازش استفاده کرد و هر تغییری با اون بدید باید یک فصل جدید شروع کنید
اما با fmrte نه نیازی به شروع فصل جدید ندارید.یهو وسط فصل هوس می کنید مسی رو بیارید بایرن بدون پرداخت پول fmrte اینکار رو براتون می کنه
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
FMRTE استفاده کردم ولی ادیتور خودشو ندیده بودم!
سلام از چه سایتی میتونم کرک جدید skidrow که مشکل crash dump نداره رو دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)