ST30 برای فوتبال بهتره.
در تصاویر Full HD کیفیت تمام تلویزیون ها در یک سطح میباشد ، پس نگران کیفیت تصویر و رزولوشن نباشید .
از لحاظ تماشای فوتبال تلویزیون های سریع مثل پلاسما و LED های 200Hz مناسبتر هستند . فقط مواظب تبلیغات باشید .
برای مثال در برند سامسونگ تنها سری 7 و 8 دارای نرخ 200Hz هستند .
مانند مسال lg lm 8600
هرتزش 800 است واقعی است پلاسما vt30 چند هرتز دارد
هرتز واقعی این مدل 200 هست. تو ال ای دی ها فرکانس واقعی بیشتر از 200 نیست اون اعدادی که به عنوان قابلیت انطباق اعلام میشه به صورت نرم افزاری ایجاد میشه که 200 عالیه و برای چشم انسان کفایت می کنه. پلاسماها میگن فرکانس 600 دارند.
البته در مقایسه با LED میشه برای پلاسما نرخ تغییرات تصویر تعیین کرد وگرنه پلاسما به علت ساختار گازی در مقابل ساختار مایع LED دارای نرخ تغییرات تصویر نمیباشد .
به قول دوست عزیز smhsh121 می توان بصورت نسبی برای پلاسماهای موجود نرخ توزیع تصویر 600Hz را بیان نمود .
خب معلومه پلاسما برای دیدن فوتبال خیلی بهتره ولی باید ببینی توی خرید tv چه چیزهایی برات بیشتر اهمیت داره . مثلا" اگه دنبال یه tv با طول عمر بیشتر و دوام بیشتر هستی و میخوای از تکنولوژی روز دنیا عقب نباشی و مصرف برق زیادی هم نداشته باشی باید دور پلاسما رو خط بکشی ولی اگه این چیزایی که گفتم برات کمتر اهمیت داره و کیفیت تصویر سه بعدی و تماشای فوتبال به صورت خیلی خیلی خوب برات مهم تره حتما" پلاسما بخر اونم فقط پاناسونیک که ژاپنیه و توی پلاسما بی رقیبه .
ولی اگه اون مواردی که گفتم برات مهمتره و یه کیفیت تصویر سه بعدی خوب و یه سری امکانات خوب و روتین میخوای حتما" led بگیر و ترجیحا" ژاپنی تا از دوام و کیفیت بی نظیر تصویرش لذت ببری . le8300x شارپ با توجه به مشخصاتش گزینه مناسبی هست . توی رنج قیمتی که میخوای . یه سری تلویزیونهای ژاپنی و عالی سونی هم هست که مواردی که گفتم رو داره ولی قیمتشون خیلی بالاتر هست . به نظرم از نزدیک این مدل شارپ رو ببین و کیفیت تصویر و نمایش رنگهای واقعی ( به خصوص رنگ زردش رو به دلیل وجود تکنولوژی کواترون ) از نزدیک ببین و خودت به نتیجه برس.
موفق باشی
ببخشید این مدل شارپ اسمارت هم دارد یانه در این دوره زمان تلویزیون اسمارت توی ایران خوب جواب میدهد یا نه
دوست عزیز من شارپ رو دیروز از نزدیک دیدم به نظرم خوبه ولی نه به حدی که داره مانور روی 4رنگ بودنش میده . و اصلا اینقدر هم رنگهاش تفاوتی نداره با بقیه تلوزیونها و ظاهرا یه کاک تبلیغاتیه . درضمن کیفیتش هم خیلی بالا نبود یه مقدار که نزدیکش میشدی تمام پیکسلهاش معلوم بود . ولی خب کنتراست تصویرش خوب بود
در کل یه تلوزیون خیلی سطح بالایی نیست بلکه میشه گفت نسبتا خوبه !
7610 و 8600 پنلشون 240 هرتز هست.وبا نرمافزار که روی تلوزیون هست تصویری که به شما میده 800 هرتز هست
ببین le8300x اسمارت نیست ولی میتونی از طریق شبکه DLAN اش با pc و لپ تاپت اطلاعات share کنی و فیلم و تصویر و موزیکهاتو باهاش احرا کنی .
به نظرم اسمارت به معنی استفاده از اینترنت و این بحثا توی ایران واقعا" کاربردی نداره و همش تبلیغات الکیه .
Last edited by hamid_IT63; 29-04-2013 at 15:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)