تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: ایران،رتبه چهارم تولید علم تا ۲۰۱۸

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اصلا این رده بندیها مهم نیست

شما لیست 500 شرکت برتر دنیا رو که مجله فوربس منتشر میکنه رو ببینید...........

هیچ شرکت ایرانی و حتی اسلامی تو این لیست نیست .حتی تو 1000 شرکت و برند برتر

حالا ما دلمون رو خوش کنیم به این رتبه بندیها....وقتی علم تبدیل به تکنولوژی نشه.......اقتصادمون همینطور ناقص میمونه

2. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من با سه کلمه میتونم ثابت کنم که چنین چیزی امکان پذیر نیست : اقتصاد زیر بناست.
    زیر بنای اقتصاد چیه عزیز؟
    اقتصاد بی حساب و کتابی که بر اساس تئوری و مدل درست بنا نشده باشه میشه همین اقتصاد بی در و پیکر ما
    حرف ما این نیست که تولید علم چیز بدی هست. به هر حال سالیان سال ما چشممون به غرب بود ولی الان داریم میبینیم که با تکیه بر توان خودمون داریم ازشون جلو میزنیم!
    حرف ما اینه:

1 - به جای اینکه مقاله ها رو در ISI ثبت کنیم که در عوضش چند تا عدد و رقم بیخاصیت بهمون بدن بیایم این رو در اختیار محققان خودمون قرار بدیم تا به راحتی بهشون دسترسی داشته باشند.
    2 - همین علمی رو هم که ما داریم تولید میکنیم و بدون هیچ چشم داشتی در اختیار مجامع علمی دنیا قرار میدیم. این دانش هم مسلما در اختیار صنایع غربی و شرقی قرار میگره. اونها میان از علمی که ما براشون تولید میکنیم استفاده میکنند ولی در عوض ما رو تحریم میکنن!
    3 - چرا این علم خروجی درست و درمونی نداره.

4. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1 - به جای اینکه مقاله ها رو در ISI ثبت کنیم که در عوضش چند تا عدد و رقم بیخاصیت بهمون بدن بیایم این رو در اختیار محققان خودمون قرار بدیم تا به راحتی بهشون دسترسی داشته باشند.
    2 - همین علمی رو هم که ما داریم تولید میکنیم و بدون هیچ چشم داشتی در اختیار مجامع علمی دنیا قرار میدیم. این دانش هم مسلما در اختیار صنایع غربی و شرقی قرار میگره. اونها میان از علمی که ما براشون تولید میکنیم استفاده میکنند ولی در عوض ما رو تحریم میکنن!
    دقیقا

الان من دانشجو میخوام تو یه موضوع تحقیق کنم که منابع کتابی تقریبا وجود نداره تو کتابخونه ها
    میمونه isi و scopus و... حالا میرم اونجا میگه 30$ بده که مقاله رو برات آزاد کنم
    بعد من میمونم بخندم یا گریه کنم که این بابا نمیدونه اینجا دلار دونه ای چنده و یا خنده دارترش که اصلا تو بگو مقاله ای 20 سنت مگه من میتونم پولم رو از اینجا به تو برسونم

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

زیر بنای اقتصاد چیه عزیز؟
    اقتصاد بی حساب و کتابی که بر اساس تئوری و مدل درست بنا نشده باشه میشه همین اقتصاد بی در و پیکر ما
    حرف ما این نیست که تولید علم چیز بدی هست. به هر حال سالیان سال ما چشممون به غرب بود ولی الان داریم میبینیم که با تکیه بر توان خودمون داریم ازشون جلو میزنیم!
    حرف ما اینه:

خب منم همین رو گفتم دیگه.

من مقاله رو اصلا نخوندم ولی تیترش که زده بود ابران در سال فلان میشه فلان و فلان، میدونم که همچین نخواهد شد. چون اقتصاد، زیر بنای همه چیز هست و تا وقتی زیر بنا درست نشه، هیج بنایی من جمله مورد اشاره شده در این مقاله درست نخواهد شد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •