تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: نصب ویندوز 8 برروی لپ تاپ

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سایت لپ تاپتون نسخه 64 بین خودشو داره رو متوجه نشدم منظورتون از خودش چی بود !
    ببخشید منظورم اینه که توی سایت ساپورت سونی که تمامی درایور ها رو داره ولی فقط 64 بیتی که برای ویندوز خود لبتابم هست ارائه شده و نسخه 32 بیتی رو نداره که بتونم نصب کنم
    مشکل بعدیم اینه که با اینکه درایور های بسیاری برای گرافیک جی فورس210 دارم که جدید هستند ولی این درایور ها روی مال من نصب نمی شند و ایرور هاردور نات فاوند میدن!!!
    ممنون از شما و توجهتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام.نصب ویندوز 8 هیچ مشکلی بوجود نمیاره و بعدا میتونین به راحتی به ویندوز اصلیتون ریکاوری کنین.در ضمن چند روزی هست که نسخه نهایی ویندوز 8 اومده و توصیه میکنم که آن نسخه نهایی را استفاده کنین.تجربه ویندوز 8 شیرینه اگر نخواستین میتونین دوباره به ویندوز 7 کوچ کنین.
    میشه لینک بدین ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حجمش 3.3 گیگ هست بالاخره نسخه نهایی رو نصب کردم دلو زدم به دریا فقط گرافیکمو نمیشناسه و خودش یه چیزی مشابه نصب کرده که میگه کل گرافیک شیره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.این نوشته یکی از دوستان هستش
    نصب ویندوز 8 هیچ مشکلی بوجود نمیاره و بعدا میتونین به راحتی به ویندوز اصلیتون ریکاوری کنین.تجربه ویندوز 8 شیرینه اگر نخواستین میتونین دوباره به ویندوز 7 کوچ کنین.
    چطور میشه این کارو کرد قبلا با زدن دکمه اسیست تو وایو میرفت تو ریکاوری و ویندوز و بعد درایورها رو نصب میکرد اما الان با زدن این دکمه ویندوز 8 استارت میشه ذر ضمن درایو ریکاوری سرجاشه من فقط درایو سی رو واسه ویندوز8 فرمت کردم ایا راهی هست که به ویندوز اورجینال برگردم؟
    سپاس

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •