تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: حدف علامت سپر زرد و آبی از روی شورتکات ها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان منم همین مشکل پیدا کردم باید چه کار کنم دفعه اول که نصب کردم علامت سپر نیود و بار دوم که نصب کردم علامت سپر از بین نمیره
    شما برای رفع مشکل خودتون که حذف همون علامت سپر میشه همه روشهای این تاپیک برین اگر برای شما بازم همون علامت سپر بود برای حذفش از برنامه ElevatedShortcut استفاده کنید ابتدا این برنامه رو از پایین دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از حالت فشرده خارجش کنید این برنامه حاوی دو تا پوشه یکی مربوط به ویندوز 7 میشه اون یکی هم 8 شما یکی مربوط به 8 باز کنید فایلی به اسم ElevatedShortcut اجرا کنید در کادری که باز میشه به اینصورت طبق شکل پایین عمل کنید وقتی برنامه باز شد گزینه شماره 1 انتخاب کنید در کادری بعدی گزینه شماره 2 بعدشم یک کادر باز میشه که در اون طبق شماره 3 به مسیری گه برنامه شمانصب هست برین طبق شماره 4 فایل exe برنامه که روی دسکتاپ هم با کلیک کردن روی اون اجرا میشه روی کلیک کنید که از من برنامه Vit Registry Fix بوده بعدم گزینه شماره 5 در کادری شماره 6 هم مسیر دسکتاپ بدین روی گزینه شماره 7 کلیک کنید یک پیغام به شمامیده که تایید کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدشم طبق شکل پایین یک آیکن کنار برنامه اصلی روی دسکتاپ ایجاد میشه که حاوی سپر نیست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1 مشکل حل شد!

سلام.منم عین این مشکل رو داشتم.با خود ویندوز نتونستم درستش کنم ولی با TuneUp Utilities 2013 این علامت مزاحم پاک شد.TuneUp Utilities 2013 رو نصب کنید.به قسمت Customize Windows برید وارد Security بشید.اونجا تیک Enable User Account Control رو بردارید و کامپیوتر رو Restart کنید.به همین سادگی.این کار روی ویندوز هشت ۶۴ بیتی جواب داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قـــــــــــــم

پيش فرض

دوستان من بعضی از شورتکات هام روی دسکتاپ یه علامت سپر زرد و آبی روش داره. (حالا چرا بعضی ها داره و بعضی ها نداره خودش سواله)

چه جوری باید حذفش کرد؟

البته من راهی که دوستان تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان کردم اما نشد. چون اصلا فایلی به نام IconCache.db پیدا نمی کنه تا پاکش کنه.
    شاید ویندوز 8 راه دیگه ای داره. ممنون میشم کمک کنید.

راستی گجت ها تو ویندوز 8 کار نمی کنه؟ اصلا گجت وجود نداره انگار تو 8.
    توی ویندوز 8 گجت وجود نداره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •