تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: قاتل بزرگ آی‌پد!؟/ تمام چیزهایی که باید در مورد تبلت «نکسوس۱۰» بدانیم!

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

صفحه نمایش نکسوس 10 در دنیای واقعی

صفحه نمایش جذاب تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون شک ویژگی منحصربه فرد این دستگاه به حساب می آید صفحه نمایشی که توانست از نظر وضوح صفحه نمایش رتینای آیپد را پشت سر بگذارد. اما عملکرد این صفحه نمایش در دنیای واقعی چگونه است؟ آیا این صفحه نمایش آن وضوحی که انتظار می رود را در اختیار کاربر قرار می دهد؟ Romain Guy از شرکت گوگل سعی در اثبات این موضوع داشته، او برای انجام این کار چند تصویر تهیه نموده است. بله، این تصاویری که در ادامه مشاهده می کنید تصاویر رندر شده گرافیکی نیست، بلکه این تصاویر واقعی از صفحه نمایش تبلت Google Nexus 10 می باشد. این تصاویر به همراه یک دوربین DSLR تهیه شده است. صفحه نمایش این دستگاه حتی با نسخه های چاپی مجلات بسیار با کیفیت مقایسه شده است که آنها را مشاهده می نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته این تصاویر در محیط کنترل شده تهیه شده است اما به هر حال نمی توان منکر کیفیت و وضوح بسیار بالای صفحه نمایش تبلت نکسوس ۱۰ شد.

2. 3 کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من هنوز کاربرد تبلت رو تو زندگیم نفهمیدم

همه نیاز هام توسط لپتاپ و گوشیم بر طرف میشه... تبلت این وسط چکارست؟ با وجود اینکه چند ماهی هم داشتم

در کل یک کالای تفننی !!!

4. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدایی خیلی غوله....
    من نمیدونم چرا هر محصولی که ارایه میشه میخوان با محصولات اپل مقایسه بشه؟ به خدا اپل اینقدر ارزش مقایسه نداره....رویکرد اپل و شرکت های دیگه کلا متفاوته.....اپل روی communication تاکید داره...یعنی شما یه عکس 2 مگاپیکسلی بگیری و با ده هزار نفر شیر کنی.... اما شرکت ایی مثل سامسونگ روی این تاکید دارن که شما یه عکس 8 مگاپیکسلی بگیری دیگه مهم نیست که چیکارش میخوای بکنی....
    حالا تا قیام قیامت میشینن گوگل و سامسونگ و htc رو با اپل مقایسه میکنن....مطمئنا این تبلت خیلی قوی تر از آیپد خواهد بود چه رو کاغذ و چه غیر کاغذ...

همه نیاز هام توسط لپتاپ و گوشیم بر طرف میشه... تبلت این وسط چکارست؟ با وجود اینکه چند ماهی هم داشتم

در کل یک کالای تفننی !!!
    من هم موافقم. هرچه قدر با خودم کلنجار میرم که پول جمع کنم واسه یه تبلت اصلا راضی نمیشم :| یه لپتاپ و یه اسمارت فون خیلی بهتر از یه تبلت جواب میده.....

6. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

3- درسته این تبلت خیلی CPU قوی داره ولی روی کاغذ هست!! ایفون 5 با یک cpu 2 هسته ای تونست همرو جلو بزنه پس اینجا بازده مهم هست که ایپد برندس!!!
    این Exynos 5 Dual که توی Nexus 10 هست خیلی راحت میشه گفت از نظر قدرت پردازش و گرافیکی از همه ی SoC موجود قوی تره! روی کاغذ و غیر کاغذ نداره. از نظر مصرف باتری هم باز از همه بهتره. در کل پدیده ایه واسه خودش!

--------------------

راجع به برنامه های android برای تبلت ها و اینکه از iOS تو این زمینه عقب تره هم بنظرم زیادی داره اغراق میشه.

الان میشه خیلی راحت مشابه برنامه iOS رو روی android هم پیدا کرد؛ اپل هم توی مراسم معرفی iPad mini خواست خیلی کیفیت برنامه های android رو داغون نشون بده ولی دیگه واقعا در اون حد نیست! حداقل از 1 سال پیش که خیلی بهتر شده...

8. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

خوب جناب Naughty Cat اولا منظور من از روی کاغذ این بوده که ممکنه یه گوشی که 8 هسته ای باشه ولی بین نرم افزارش و سخت افزارش هماهنگی درستی نداشته باشه یعنی بازده خوبی نداشته باشه!! Exynos 5 Dual شاید خیلی قوی باشه!! ولی بازده خوبی با اندروید نداره!! دوما در مورد نرم افزارها !! شاید نصف برنامه های انحصاری iOS الان برای اندروید منتشر شده باشه که خوب قبول ولی اینجا بحث HD بودنشون و اجرا شدن با کیفیتشون روی تبلت هست که خوب 100 ایپد برندس. ولی روی ایفون با بقیه گوشی ها فرقی نداره چون همشون با یک کیفیت اجرا میشن!! من فرد تعصبی نیستم! من قبول دارم که ایفون بهترین گوشی بازار نیست ولی ایپد قطعا بهترین تبلت بازار هست چون رقیب جدی نداشته و خیلی خیلی جلو افتاده و خیلی طول میکشه تا یه تبلت بهش برسه!من خودم galaxy tab 2 هم داشتم ولی چرا به ایپد نمیرسید(تجربه شخصی)؟ تا 5 تا برنامه باز میموند هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستش کنم
    Last edited by Mool Tee; 02-11-2012 at 10:49.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در کل یک کالای تفننی !!!
    شما اگه اینجوری رویکردو تغییر بدی که لپتاپ + تبلت خوب + گوشی معمولی مثل من متوجه میشی تبلت عجب چیزی هست
    مخصوصا فیلم وسریال دیدن و خوندن کتاب و حتی بازی رو تبلت نسبت به اسمارت فون و لپتاپ یک چیز دیگه هست!

البته دوستی دارم برای اینکه به همه سیستم عامل ها دسترسی داشته باشه ویندوز 8 رو روی لپتاپش نصب کرده
    یک آیپد با ios داره و یک اسمارت فون اندرویدی !
    Last edited by ehsan_; 02-11-2012 at 12:46.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

واقعا گوگل در چه خیالیه؟
    2 سال از ورود تبلتهای اندرویدی به بازار گذشته هنوز تعداد ناچیزی اپ و بازی درست و حسابی برای همین تبلتهایی کوچک و بزرگ با رزولوشن 1280x800 پیدا میشه دیگه نکسوس 10 که با آن رزولوشن تکلیفش روی هواست!
    گوگل اینطوری اصلا نمیتونه تاثیری بر بازار داشته باشه و رقابت نزدیکی با آیپد یا حتی سرفیس و رفقاش داشته باشه چون توقع کاربر از تبلت 10 اینچی زیاده و اکوسیستم اندروید هم برای تبلتها اصلا پیشرفت قابل توجهی نکرده، در صورتیکه ویندوز 8 RT که تازه وارده تا آخر 2012 از لحاظ تعداد و کیفیت اپها به حد قابل قبولی خواهد رسید.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب جناب Naughty Cat اولا منظور من از روی کاغذ این بوده که ممکنه یه گوشی که 8 هسته ای باشه ولی بین نرم افزارش و سخت افزارش هماهنگی درستی نداشته باشه یعنی بازده خوبی نداشته باشه!! Exynos 5 Dual شاید خیلی قوی باشه!! ولی بازده خوبی با اندروید نداره!! دوما در مورد نرم افزارها !! شاید نصف برنامه های انحصاری iOS الان برای اندروید منتشر شده باشه که خوب قبول ولی اینجا بحث HD بودنشون و اجرا شدن با کیفیتشون روی تبلت هست که خوب 100 ایپد برندس. ولی روی ایفون با بقیه گوشی ها فرقی نداره چون همشون با یک کیفیت اجرا میشن!! من فرد تعصبی نیستم! من قبول دارم که ایفون بهترین گوشی بازار نیست ولی ایپد قطعا بهترین تبلت بازار هست چون رقیب جدی نداشته و خیلی خیلی جلو افتاده و خیلی طول میکشه تا یه تبلت بهش برسه!من خودم galaxy tab 2 هم داشتم ولی چرا به ایپد نمیرسید(تجربه شخصی)؟ تا 5 تا برنامه باز میموند هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستش کنم
    َAndroid از ورژن 4 به بعد با پردازنده های چند هسته ای بخوبی کار میکنه، Jelly Bean هم خودش از نظر کارایی یه پیشرفت قابل ملاحظه ای داره نسبت به ICS و به روونی iOS کار میکنه. من اینو قبول ندارم که android بازدهی کمتری داره نسبت به iOS. شاید یه مورد app که شما دیدی اینجوری بوده یا اون skin که خود شرکت سازنده قرار داده رو دستگاهش. وگرنه خود android هیچ مشکلی نداره و بنظرم بخصوص Jelly Bean الان یه سر و گردن از iOS 6 بالاتره!

در مورد اون تعداد و کیفیت app ها هم گفتم تا حدی درسته، ولی به مرور زمان بهتر بشه همونطور که نسبت به یک سال پیش خیلی وضع بهتر شده.

اون Galaxy Tab 2 هم که شما میگی مطمئنم روش Honeycomb بوده! الان با Jelly Bean وضع خیلی فرق کرده...

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این تبلت هیچ وقت نمیتونه محبوبیت ایپد رو کسب کنه چرا؟
    1- شما همه ی اینارو نوشتی ولی از یه لحاظ پای nexus 10 میشکنه!! چون بیش تر از 20000 برنامه و بازی HD مخصوص خود ایپد وجود داره که خوب شاید اندروید 10 تا بازی داشته باشه که HD باشن و بتونن این رزولیشن رو ساپورت کنن که 9 تاشون هم نمی تونن! پس این صفحه نمایش زیاد تاثیری بر برتری نکسوس نداره!
    2-ایپد بین مردم جا افتاده
    3- درسته این تبلت خیلی CPU قوی داره ولی روی کاغذ هست!! ایفون 5 با یک cpu 2 هسته ای تونست همرو جلو بزنه پس اینجا بازده مهم هست که ایپد برندس!!!
    4- در مورد دوربین! ما نباید به مگاپیکسل یک دوربین نگاه کنیم ممکنه یه دوربین 5 مگایی از یه 8 مگایی بهتر عکس بندازه!!
    5- این واقعا خنده دار هست!! عزیز خود اپل در مورد نیو ایپد اعلام کرد که 10 ساعت عمر باطری داره که داشت! حالا که باطری قوی تر هم شده باید شک کنیم توی عمر باطری؟!!!
    من واقعا از اپل و محصولاتش حالم بهم میخوره. چیه....................................
    یه چیز الکی میده بیرون پولشم به قیمتش نمی ارزه.

14. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •