رای ما مسی!
رقبای جدی مسی بزرگ اینها هستند از نظر من :
رادامل فالکائو (کلمبیا/ اتلتیکو مادرید)
زلاتان ابراهیموویچ (سوئد/ میلان-پاری سن ژرمن)
آندرس اینیستا (اسپانیا/ بارسا)
خصوصا فالکائو که این فصل فوق العاده آماده هست.
رای ما مسی!
رقبای جدی مسی بزرگ اینها هستند از نظر من :
رادامل فالکائو (کلمبیا/ اتلتیکو مادرید)
زلاتان ابراهیموویچ (سوئد/ میلان-پاری سن ژرمن)
آندرس اینیستا (اسپانیا/ بارسا)
خصوصا فالکائو که این فصل فوق العاده آماده هست.
به نظر من رقیب اصلی مسی مثل همیشه رونالدوست . کلا این دو تا بازیکن همه جوره با بقیه بازیکنان تفاوت دارن .
فالکائو - زلاتان هر چقدر خوب بودن ولی به اندازه رونالدو تاثیرگذار نبودن . آمار فوق العاده ای که رونالدو در رئال داشته گویای همه چیزه .
قضیه اینیستا یک کم فرق داره و بعد از رونالدو میشه روی اون حساب کرد.
به نظر من شانس اول مسی است .
نفر دوم رونالدو .
نفر سوم هم اینیستا
نفر چهارم کاسیاس.
نفر پنجم ژاوی .
بوفون و پیرلو رو هم نباید دست کم گرفت. یووه پارسال با درخشش این دو بعد از 10 سال بدون باخت قهرمان ایتالیا شد و بهترین خط دفاع اروپا رو هم داشت٬ با ایتالیا بعد از فاجعه جام جهانی به فینال یورو رسیدن و امسال هم از 9 بازی در لیگ٬ 8 برد و یک مساوی دارن با فقط 4 گل خورده. به نظر من پیرلو جزو پنج شش نفر اول خواهد بود و رای هایی که قراره به دروازبان ها داده بشه هم بین بوفون و کاسیاس تقسیم میشه.
به هر حال شانس اصلی برای سه نفر اول قطعا مسی٬ رونالدو و اینیستا هستن.
من یه سوال دارم آیا 2010 حق مسی بود که توپ طلا رو ببره یا خیر؟
اینیستا گل قهرمانی جام جهانی رو زد و فوقالعاده کار کرد
اسنایدر با عملکرد خوبش برزیل رو حذف کرد و تیم ملی هلند رو به فینال برد
فورلان هم با اروگوئه شگفتیساز شد و فکر کنم چهارم شدن
ولی چرا جایزه رو به مسی دادن، چون 4تا از المانها خورده بودن و نتونسته بود کاری کنه
شایدم چون تونسته بودن کره و نیجریه و یونان و مکزیک رو ببرن
مگه جام جهانی مهمترین و بزرگترین تورنومنت فوتبال نیست
مگه مارادونا رو از روی همین جام جهانی و عملکردش تو 1986 بهترین تاریخ نمیدونن
اصلا شما نگاه کنید دیاستفانو افتخارات زیادی با رئال بدست آورده
ولی چون افتخارات ملی نداره قابل قیاس با پله و مارادونا و غیره نیست
تمام حرفهای شما درست ولی این سیستم اگه درست بود 2010 مسی انتخاب نمیشد
به نظر من مسی به همراه پله و مارادونا بهترینهای تاریخ فوتبال هستن
ولی این دلیل نمیشه یکی دیگه بهتر کار کنه و جایزه رو یکی دیگه ببره!
Last edited by Alinho; 30-10-2012 at 15:54.
رای ما هم مسیه...!
به نظرتون یه نظر سنجی تو همین انجمن قرار بگیره بد نیست؟؟؟
بله من خودمم قبول دارم که 2010 حق مسی نبود و به نظرم ژاوی حقش بود توپ طلا رو بگیره اینیستا هم شایسته تر بود...
ولی امسال که جام جهانی در کار نیست مسی شایسته ترین فرد برای این عنوان هست...
امسال تو بازیهای ملی هم خیلی خوب کار کرد 12 گل تو 8 بازی..
البته سال 2010 کسی که واقعا شایسته بود وسلی اسنیدر بود که با اینتر لیگ قهرمانان - سری آ - کوپا ایتالیا رو فتح کرد و با هلند تا فینال جام جهانی رفت .
ولی از اونجایی که انتخاب بازیکن برتر بیشتر سلیقه ای است برای همین مسی انتخاب شد . در صورتی که واقعا حق اسنیدر بود .
به هر حال رقابت اون سال گذشت . ولی امسال رقابت سختی بین مسی و رونالدو وجود داره .
صفحهی قبل سینا جان گفتن که سیستم جدید بهتره
منم در پاسخش گفتم که اگر بهتر بود 2010 مسی انتخاب نمیشد
من نظرمو درباره سیستم گفتم و اصلا نگفتم که امسال مسی شایسته نیست!
Last edited by Alinho; 30-10-2012 at 15:50.
2010 اصلا توپ طلای سنتی داده نشد! تنها یک جایزه مشترک داشتیم. حالا اگه توپ طلای جدید رو اینیستا یا اسنایدر می برد تکلیف بازیکن سال که درش ادغام شده و هم طبق سوابق هم طبق نظر مربیان و کاپیتان ها باید به مسی می رسید چی میشد؟ می بینید که دو طرفه است.
موضوع 2010 سلیقه نیست. تا بوده همین بوده. فوتبالی ها زیدان رو انتخاب کردن روزنامه نگارا فیگو رو. فوتبالی ها رونالدینیو رو انتخاب کردن روزنامه نگارا شوچنکو رو. فوتبالی ها زیدان رو انتخاب کردن روزنامه نگارا ندود رو (و زیدان رو گذاشتن پنجم). به همین ترتیب.
2010 دو جایزه ادغام شد و رای مربیان و کاپیتان ها که دو سوم رو تشکیل می دادن به روزنامه نگارا چربید. به همین سادگی. ادغام نمیشد مسی بازیکن سال میشد و اسنایدر توپ طلا رو می برد. سال 2011 هم دوباره مسی هر دو رو می برد.
ممکن بود این ادغام باعث بشه اسنایدر جایزه ترکیبی رو ببره و مسی از عنوان بازیکن سال بمونه. ولی خوب تواناییش حسابی نظر فوتبالی ها رو جلب کرد.
+ فراموش نکنید طبق آرا گزینه های بعدی اینیستا و ژاوی قهرمانای جام جهانی بودن. یعنی اگه مسی در کار نبود هم اسنایدر تازه سوم میشد و اینیستا احتمالا حتی با رای های بیشتر برنده میشد.
روند رو گفتم. یعنی سال به سال. نه تغییر ناگهانی سیستم. در واقع 2010 انگار توپ طلا داده نشد! چون جایزه ای با رای اختصاصی روزنامه نگارا نداشتیم. رای مربیان و بازیکنان غالب بود و جایزه بیشتر به بازیکن سال می برد.
الان بهترین بازیکن اروپا مشابه همون توپ طلای سنتی هست. رای روزنامه نگار ها که 50 سال داده میشد و امسال اینیستا برد. جایزه ای هم که الان درش هستیم بیشتر به بازیکن سال فیفا می بره. عنوانی که دو دهه عمر داشت و الان فقط 30 درصد روزنامه نگار بهش اضاف شده. ولی خود فرنس فوتبال طبق توافقی که داشته این رو دیگه توپ طلا میشناسه.
باز خوبه یوفا بهترین بازیکن اروپا رو بلافاصله ابداع کرد تا توپ طلا زنده بشه. فقط یک سال اون میون جا موند. سالی که اگه تحولات نداشتیم اسنایدر توپ طلا رو می برد و مسی بازیکن سال رو.
بازیکن سال فیفا که حالا شده توپ طلا
FIFA World Player of the Year
2008 Cristiano Ronaldo
2009 Lionel Messi
FIFA Ballon d'Or - دو سوم مربی و بازیکن
2010 Lionel Messi
2011 Lionel Messi
2012 ?
توپ طلا که حالا باید بگیم بهترین بازیکن اروپا
France Football's Ballon d'Or
2008 Cristiano Ronaldo
2009 Lionel Messi
UEFA Best Player in Europe Award - تماما روزنامه نگار
2011 Lionel Messi
2012 Andrés Iniesta
اگه انتخاب سال های قبل رو می پسندید دومی همون معیار مطلوب شماست که به درخشش در موفقیت تیمی خیلی اهمیت میدن. جدی جدی اگه تغییرات رو نداشتیم الان اینیستا هم یک توپ طلای سنتی داشت.
اعتراض دی متئو به حضور تنها یک بازیکن چلسی در فهرست توپ طلا
سایت گل- روبرتو دی متئو، سرمربی چلسی، اعلام کرد از تعداد کم بازیکنان تیمش در فهرست نامزدهای توپ طلا متعجب شده است.
فهرست اولیه نامزدهای توپ طلا دو روز قبل منتشر شد و و دیدیه دروگبا، مهاجم سابق چلسی، تنها بازیکن تیم قهرمان فصل قبل چمپیونزلیگ است که در این فهرست جای دارد در حالی که دی متئو معتقد است بازیکنان بیشتری از این تیم می توانستند در این فهرست جای بگیرند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" این اندکی ناامید کننده است زیرا انتظار دارید که از تیم قهرمان چمپیونزلیگ بازیکنان بیشتری در این فهرست جای بگیرند.
توضیح این اتفاق کمی دشوار است. مطمئن نیستم کسانی که رای داده اند به بازی های اروپایی هم توجه کرده باشند."
دی متئو که خود در بین نامزدهای 10 مربی سال قرار گرفته، در مورد هدایت چلسی گفت:" نشستن روی نیمکت چلسی و کار کردن با چنین بازیکنان بزرگی یک افتخار است. فوق العاده است؛ یک کار پرچالش."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
احساس می کنم یه سری بازیکنا فقط به خاطر اسمشون در این لیست قرار دارن و بازیکنای دیگه ای هم هستن که از اونا مستحقتر باشن...
+
به نظر من برنده جایزه خیلی بعیده که مسی نباشه...
مینو رایولا: یوفا و فیفا مثل مافیا هستند؛اینکه زلاتان تاحالا توپ طلا نبرده، نشانی از فساد است
مدیربرنامه های جنجالی دنیای فوتبال در صحبت هایی یوفا و فیفا را با مافیا مقایسه کرده ومعتقد است که عدم انتخاب زلاتان برای دستیابی به یک جایزه فوتبالی، نشانی از فساد است
مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ، شیوه کاری فیفا و یوفار را زیر سوال برده و آنها را به گروه های جنایتکارانه تشبیه کرده و میشل پلاتینی را رئیس مافیا خوانده.
رایولای 44 ساله در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سابق میلان و بازیکن کنونی پاری سن ژرمن می بایست چند سال پیش یک توپ طلا می برده و معتقد است که عدم دستیابی زلاتان به این جایزه، نشانه ای از فساد در این ارگان هاست
او در گفتگو با اکسپرسن گفت:«یوفا و فیفا دقیقا دو ارگان گند مشابه با هم هستند.اگر زلاتان تا به حال توپ طلا را نبرده، این ایده ما مبنی بر فساد سیاسی در این ارگان ها را تقویت می کند. اگر واقعا این شما نیسیتید که در انتخاب برنده این جایزه دست دارید، پس باید بهترین بازیکن دنیا این جایزه را بگیرد و بهترین بازیکن دنیا برای چندین سال، زلاتان ایبراهیموویچ بوده.»
رایولا ادامه داد:« این سازمانها شفاف نیستند. می توان فیفا و یوفا را باسازمان های مافیایی مقایسه کرد. اگر دولت سوئد چنین رفتاری داشت، کشور برعلیه اش به پا می خواست. میشل پلاتینی دوست مینو رایولا نیست. رئیس فرانسوی یوفا یک رئیس مافیاست. او هیچ وقت کار مهمی برای فوتبال انجام نداده. اگر او شجاعت کافی داشت، می توانست ساختار یوفا را تغییر دهد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)