دوست عزیز لپتاپ اگه تو سایت سازنده رجیستر بشه خوب اصله مثلا من HP دارم کافیه سریالش ته لپتاپ رو وارد کنی مدل و تاریخ اتمام گارانتی رو مینویسه باقی شرکت ها هم دارن بگرد پیدا میکنی
دوست عزیز لپتاپ اگه تو سایت سازنده رجیستر بشه خوب اصله مثلا من HP دارم کافیه سریالش ته لپتاپ رو وارد کنی مدل و تاریخ اتمام گارانتی رو مینویسه باقی شرکت ها هم دارن بگرد پیدا میکنی
خرابیه دل خیلی زیاده.پر فروش ترین مدلش 5110 بود که اونم ضعف گرافیک داشت و هنگ زیاد میکرد.بعضی مدلای دل هستند که وقتی داغ بشن ویندوزشون میپره/کلا دل برای رفتن به گارانتی ساخته شده/تو بازارم بری تک و توک مغازه هایی رو میبینی که دل داشته باشند
ممنون داداش مجید. لطف کردی.
طبق گفته های شما و بررسی قیمتها به این نتیجه رسیدم که برم سراغ Acer. چطوره؟؟ خوبه؟؟؟
پس منظور شما سایت گارانتی شرکت مربوطه است. من تا حالا فک میکردم منظورتون سایت برند لپ تاپه.
از راهنمایی شما هم ممنونم.
خواهش میکنم
همون وی 3 رو اگه بتونی بگیری پشیمون نمیشی/من تاحالا نزدیک 10 تا ازون مدل رو برای دوستان خریدم/لبتاب خیلی خوبیه
یعنی acer کیفیت ساختش اینقدر رفته بالا ؟ چند ساله این مدل اومده ؟ خرابی یا چیز خاصی ازش دیدین ؟
برند fujitsu جدیده ؟ در موردش میشه راهنمایی کنید ؟ برند آلمانیه واقعا ؟
باسلام مجدد دل خریدم
خیلی باحاله
یکم حرفه ای تر بگی بد نیست. چی خریدی ؟ چند خریدی ؟ از کجا ؟ چرا باحاله حالا ؟ به مام بگو
منم با نظر ایشون موافقم.
بهتره یکم حرفه ای تر بگین لطفا.
Last edited by p30-port; 31-10-2012 at 09:13. دليل: اشتباه تایپی
یه سوال دیگه برام پیش اومد.
به غیر از هارد لپ تاپ (و در برخی مدلها رم) میشه سایر قطعاتشو ارتقاء داد یا عوض کرد؟؟؟ مثلا کارت گرافیک یا حتی سی پی یو؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)