اینو نگاه
کسی که اینا رو گفته بیسواد بوده. ویندوز rt خودش یه ویندوز جداگانه هست، مثل ویندوز فون... rtm هم فینال هست (با آلفا بتا و ... فرق داره). تو تاپیکهای همین جا چند بار دربارش بحث شده برید پستها رو بخونید
اسمش ریتیل - retail هست
اینو نگاه
کسی که اینا رو گفته بیسواد بوده. ویندوز rt خودش یه ویندوز جداگانه هست، مثل ویندوز فون... rtm هم فینال هست (با آلفا بتا و ... فرق داره). تو تاپیکهای همین جا چند بار دربارش بحث شده برید پستها رو بخونید
اسمش ریتیل - retail هست
Last edited by tiyam 01; 26-10-2012 at 20:43.
زده msdn ...
msdn هم پست 14 نوشته
اما اگر بخواهیم قبل از خرید این سیستم عامل آن را تست کنیم، چه باید کرد؟ کافی است سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید و در پایین صفحه بر روی لینک دانلود نسخه آزمایشی ۹۰ روزه ویندوز 8 کلیک کنید. مایکروسافت در حقیقت این نسخه های آزمایشی را برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان قرار داده است. اما خب، استفاده از آنها برای کاربران عادی جهت تست ویندوز 8 هم مشکلی پیش نمی آورد.
تنها نکته ای که باید توجه داشته باشید، این است که این نسخه های آزمایشی ویندوز 8 پس از ۹۰ روز از کار افتاده و حتی قابل ارتقا به نسخه اصلی هم نیستند و در واقع شما باید نسخه اصلی را جداگانه دانلود و نصب کنید. پس مراقب اطلاعات و سیستم عامل کامپیوترتان باشید.
Last edited by tiyam 01; 26-10-2012 at 21:12.
ممنون داداش که بالاخره یکی تو انجمن پیدا شد به سوال ما جواب بده
به نظرتون الان این نسخه رو میشه از نت گیر اورد یا نه؟؟
چند روز دیگه سایتهای ایرانی هم میزارن دیگه. عجله برای چیه
rtm و ریتیل هم فکر نکنم فرق چندانی با هم داشته باشن
سلام
من متوجه نشدم
بهترین نسخه کدومه؟!؟!
msdn/final/rtm/retail
Retail......
این نسخه اصلا رو اینترنت نیستش من جستوجو کردم ولی msdn رو نت موجوده . حالا اینا چه فرقی با هم دارن؟؟
داداش یه کوچولو تو انجمن یا حتی تو گوگل سرچ کنی همه چیو متوجه میشیا ...![]()
این نسخه ی retail الان اومده؟
اگه اومده چرا سایت های ایرانی برای دانلود نمیذارن؟
با vps که دانلودش 1-2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه
فکر کنم تا امشب یا فردا روی سرور سایت های دانلود ایرانی هم قرار بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)