هسته مجازی تا حدود 40 درصد قدرت فیزیکی را دارد. البته من شنیدم صحتش رو نمیدانم.
هسته ها وقتی بالاتر میرن میتونه چندین کار رو با هم انجام بده. هر هسته فقط یک کار انجام میده و وقتی هسته ها بیشتر بره خوب کارها سریعتر انجام میشه.
هسته مجازی تا حدود 40 درصد قدرت فیزیکی را دارد. البته من شنیدم صحتش رو نمیدانم.
هسته ها وقتی بالاتر میرن میتونه چندین کار رو با هم انجام بده. هر هسته فقط یک کار انجام میده و وقتی هسته ها بیشتر بره خوب کارها سریعتر انجام میشه.
core i5 که روی لپتاپ هاست همه 2 هسته ای هستن !
این لینکو ببین همه نوع cpu رو گفته چند هسته هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی
اگه یه هسته ی فیزیکی داشته باشه 2 تا هسته ی مجازی؛جمعا که میشه 3 تا هسته!!
عجب بحث گیج کننده ای شده ها این بحث هسته ها برای ما!!
همونطور که قبلا گفتم ملاک برای شما cpuz باشه اگر مثل همینجا ابهامی پیش بیاد سایت اینتل!!
پردازنده لپ تاپ شما دارای دو هسته و 4 رشته است!!
اینکه آیا رشته ها کارایی هسته را خواهد داشت یا خیر بستگی به نرم افزار داره ولی در بیشتر کاربردها اثر این رشته ها زیر 10 درصد خواهد بود!!
لینک زیر مشخصات کامل پردازنده شما را اعلام کرده :
جناب ess_1362
لایک +
Last edited by mohgold; 04-11-2012 at 12:04.
سلام خدمت دوستان
من با یه مشکلی روبرو شدم که اعصابم رو خرد کرده. چند روز پیش CPU,MBو RAM سیستمم رو ارتقا دادم به Core i5 3330 و Asus B75-V . تو Device Manager تعداد هسته ها رو 4 تا ولی تو تسک منجر و CPUZ تعداد هسته ها رو 2 تا نشون می ده .
هر چی سایت بود رفتم دیدم تعداد هسته های فیزیکی این پردازنده 4 تاست حتی از پشتیبانی اینتل هم پرسیدم گفتن که احتمالا مادربردت 2 تا هسته دیگه رو قفل کرده و از پشتیبانی ایسوس سوال کن.ویندوز من سون 32 بیتی هست. احتمالاً این مشکل با نصب ویندوز 64 بیتی حل نمی شه؟ مممنون از راهنمایی دوستان .
کسی نیست به ما راهنمایی بده
Last edited by afshin4841; 06-12-2012 at 00:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)