Alireza_Shafaei_PCworld جان من برعکس شما هستم!
من AMD رو دوست دارم با NVIDIA!
ولی دوست دارم که AMD بیاد و ATI رو راه بندازه.
Alireza_Shafaei_PCworld جان من برعکس شما هستم!
من AMD رو دوست دارم با NVIDIA!
ولی دوست دارم که AMD بیاد و ATI رو راه بندازه.
شركت «ای ام دی (AMD)» دومین تولیدكننده بزرگ پردازندههای رایانههای شخصی و رایانههای سرور، در آینده نزدیك بزرگترین تولیدكننده كارتهای گرافیكی به نام «ای تی آی (ATI)» را خریداری میكند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، طبق توافق صورت گرفته میان این دو شركت، «ای ام دی» شركت «ایتیآی» را به قیمت ۵میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار خریداری خواهد كرد.
كارشناسان عقیده دارند شركت «ایامدی» تلاش میكند با خریداری بزرگترین تولیدكننده تراشههای گرافیكی جهان، بازار محصولات خود را گسترش داده و رقابت با رقیب قدرتمند خود، یعنی شركت «اینتل» را وارد مرحله تازهای كند.
شركت «ای ام دی» تا پیش از این فعالیتهای خود را به تولید پردازندههای رایانهای كه در واقع مغز رایانهها محسوب میشوند، محدود كرده بود، اما هماكنون و به شكل ناگهانی وارد بازار كاملا جدید تراشههای گرافیكی شدهاست.
این درحالی است كه شركت «اینتل» سالها است علاوه بر پردازندههای رایانهای، در زمینه تولید گستره وسیعی از سایر سختافزارهای رایانهای از جمله قطعات اصلی مادربورد (چیپست) و همچنین تراشههای گرافیكی فعالیت میكند. شركت «ای تی آی» نیز تا پیش از این یكی از مهمترین شركتهای تولیدكننده تراشهها و چیپستهای گرافیكی در جهان محسوب میشد.
خریداری شدن «ای تی آی» توسط شركت «ای ام دی» و تبدیل شدن «ایام دی» به یك تولیدكننده بزرگ تراشههای گرافیكی از سوی دیگر میتواند سهم بازار یكی دیگر از شركتهای بزرگ سازنده تراشههای رایانهای یعنی «انویدیا (Nvidia)» را نیز تهدید كند.
شركت «انویدیا» تا پیش از این با دو شركت «ایتیآی» و «اینتل» در زمینه فروش تراشههای گرافیكی رقابت میكرد، اما هماكنون با رقیب قدرتمند و تازهواردی به نام «ای ام دی» روبهرو شده است.
روزنامه دنياي اقتصاد
Last edited by bb; 28-07-2006 at 07:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)