تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: بهترین لپ تا برای تایپ پاور پوینت اینتر نت کارهای ساده (قیمت مناسب)

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

پست قبلی تایید میشه باید روی مدل بحث کرد. لبتاب برای کارهای ساده خیلی زیاده. تو این تاپیک موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهیارجان حالت خوبه ؟ کم پیدایی داداش
    اینکه سامسونگ خوبه حرفی ندارم اما خیلی چیزا رو باید مدنظر قرار داد. این جدولی هم که گذاشتی فکر کنم مورد داشته باشه. شاید سامسونگ تو سال 2012 از لحاظ فروش پیشرفت داشته (گرچه اول نیست) اما در سال 2010 آنچنان شناخته شده نبود چه برسه که پرفروشترین تو دنیا باشه. دو سال قبل، سامسونگ حتی تو گوشیهای موبایل هم اول نبود که غول بازار موبایل هستش.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیزم چند درصد سهام سامسونگ به اسمته که اینطور سنگ سامسونگ رو به سینه میزنی و میگی سامسونگ یعنی زندگی

100 سال دیگه هم سامسونگ نمیتونه به اپل و سونی و ایسوس و ... برسه چون کپی کاری بیش نیست و هیچکس نمیاد قیمتی بالاتر از اپل برای سامسونگ بده
    حرف بی منطق دارید میزنید ... خوب اگه میتونی جوابمو بده منو قانع کن که چرا ایسر امکاناتی داره که مارکهای دیگه ندارن .. آخه همه با سامسونگ لج افتادن و این کاملا بی منطقیه .. اگه سامسونگ جنسش رو اروزن بده میگن بدرد نمیخوره که ارزون .. اگه گرون بده میگن کی پول سامسونگ میده ... یه قرون پول سامسسونگ تو جیب من نمیره . این همه مارکهای دیگه محتاج سامسونگ هستن تا قطعاتشون رو بسازن بعد شما میگی 100 سال دیگه سامسونگ بهشون نمیرسته ؟ برا گوشی ها موبالش هم همینو میگفتن ... سامسونگ الان هفتمین تولید کننده لپ تاپ ولی من مطمئنم تا 2 3سال دیگه جز 3 تای اول ...

1000 بار گفتیم برند تعیین کننده کیفیت نیست چه اپل باشه چه سونی ، مقایسه ها باید روی مدلها انجام بشه نه برند
    رعایت کنید لطفا دوستان
    دقیقا منم همین عقیده رو دارم ... هرکی ازم سوال میکنه چه مارکی خوبه میگم همشون خوبه شما باید طراحی که مد نظرته رو در نظر بگیری چون پشت همه این مارک ها مهندس و تست های سخت گیرانه بوده و همشون هم خوبه .. دلیل نمیشه که سونی خراب شد بگیم بده یا سامسونگ یا مارکهای دیگه ... بعضی از مردم ها کمی بی منطق هستم جنسشون که زیر دستشون خراب میشه کل اون شرکت سازنده رو میبرن زیر سواال .. خاله خودم ایسر داره که بعد از 1 سال دی وی دی رایترش سوخته . و همینطور پسر عمم که سونی داره همون که رنگش بکل سبزه .. دی وی دی رایترش سوخته .. ولی من هیچ وقت نگفتم سونی بده ... حالا خدا نکنه سامسونگه دی وی دی رایترش بسوزه . همه به طرف میگن چرا سامسونگ خریدیییی !! این منو عذاب میده که الان شدم مهیار سامسونگ و جلوی این بی منطقی رو بگیرم
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 27-10-2012 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیزم چند درصد سهام سامسونگ به اسمته که اینطور سنگ سامسونگ رو به سینه میزنی و میگی سامسونگ یعنی زندگی

100 سال دیگه هم سامسونگ نمیتونه به اپل و سونی و ایسوس و ... برسه چون کپی کاری بیش نیست و هیچکس نمیاد قیمتی بالاتر از اپل برای سامسونگ بده
    1000 بار گفتیم برند تعیین کننده کیفیت نیست چه اپل باشه چه سونی ، مقایسه ها باید روی مدلها انجام بشه نه برند
    رعایت کنید لطفا دوستان
    پست قبلی تایید میشه باید روی مدل بحث کرد. لبتاب برای کارهای ساده خیلی زیاده. تو این تاپیک موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهیارجان حالت خوبه ؟ کم پیدایی داداش
    اینکه سامسونگ خوبه حرفی ندارم اما خیلی چیزا رو باید مدنظر قرار داد. این جدولی هم که گذاشتی فکر کنم مورد داشته باشه. شاید سامسونگ تو سال 2012 از لحاظ فروش پیشرفت داشته (گرچه اول نیست) اما در سال 2010 آنچنان شناخته شده نبود چه برسه که پرفروشترین تو دنیا باشه. دو سال قبل، سامسونگ حتی تو گوشیهای موبایل هم اول نبود که غول بازار موبایل هستش.
    مرسی آقا حالم خوبه ولی اگه بزارن ... باور کن اصلا برام مهم نیست که سونی باشه یا سامسونگ ... من فقط کمی با دل مشکل دارم چون واقعا کیفیتش پایینه شاید اطرافیانه خودم بارها و بارها دیدم لپ تاپ های دل که داشتن سوخته ... وگرنه همه مارکها خوبه و بسته به نظر سلقیه طراحی داره ... شما تو افکار عمومی دقت کن که مثلا میگن سونی برای کارهای سه بعدی خوبه و مثلا اچ پی برای تایپ ... اخه خودت به این حرف بدون ریشه در منطق و علم دقت کن .. با با همچین کسایی طرف هستیم ...
    برای اون نمودار هم باید بگم که من اونو درست نکردم و از سایتهای متفاوت گیرش اوردم .. فروش موبایل های سامسونگ از سال 2012 اول شده و نوکیا رو بعد از 14 سال عقب انداخته .. ولی سامسونگ از سال 2005 که موتورولا رو عقب انداخت شد دومین تولی کنننده موبایل و با فاصله خیلی زیاد با نوکیا قرار گرفت که بعد از حدود 7 سال که میشه 2012 بهش رسید و اول شد ...
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 27-10-2012 at 17:46.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مرسی آقا حالم خوبه ولی اگه بزارن ... باور کن اصلا برام مهم نیست که سونی باشه یا سامسونگ ... من فقط کمی با دل مشکل دارم چون واقعا کیفیتش پایینه شاید اطرافیانه خودم بارها و بارها دیدم لپ تاپ های دل که داشتن سوخته ... وگرنه همه مارکها خوبه و بسته به نظر سلقیه طراحی داره ... شما تو افکار عمومی دقت کن که مثلا میگن سونی برای کارهای سه بعدی خوبه و مثلا اچ پی برای تایپ ... اخه خودت به این حرف بدون ریشه در منطق و علم دقت کن .. با با همچین کسایی طرف هستیم ...
    برای اون نمودار هم باید بگم که من اونو درست نکردم و از سایتهای متفاوت گیرش اوردم .. فروش موبایل های سامسونگ از سال 2012 اول شده و نوکیا رو بعد از 14 سال عقب انداخته .. ولی سامسونگ از سال 2005 که موتورولا رو عقب انداخت شد دومین تولی کنننده موبایل و با فاصله خیلی زیاد با نوکیا قرار گرفت که بعد از حدود 7 سال که میشه 2012 بهش رسید و اول شد ...
    برای منم برند مهم نیست و باتوجه به بودجه و نیازها معمولا پیشنهاد میدم.یه نکته ی دیگه هم هست که مثلا یک نفر از یه برند خوشش نمیاد و واقعا هم باید به نظرش احترام گذاشت.
    در مورد اون آمار هم توضیح دادم و به احتمال زیاد اشتباهه، در کل هرچی خارجی باشه نشانه درست بودن نیست. من آمار ندارم که کدام پرفروشه اما استدلالم اینه که سامسونگ غول دنیای موبایل هست که بعد از چندین سال سال گذشته اول شد و غیرممکنه لبتابهای سامسونگ که نصفه موبایل وسایر لوازم خانگی های سامسونگ مطرح نیست، به این راحتی در سال 2010 اول باشه.
    سامسونگ لبتابهای خوبی داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای منم برند مهم نیست و باتوجه به بودجه و نیازها معمولا پیشنهاد میدم.یه نکته ی دیگه هم هست که مثلا یک نفر از یه برند خوشش نمیاد و واقعا هم باید به نظرش احترام گذاشت.
    در مورد اون آمار هم توضیح دادم و به احتمال زیاد اشتباهه، در کل هرچی خارجی باشه نشانه درست بودن نیست. من آمار ندارم که کدام پرفروشه اما استدلالم اینه که سامسونگ غول دنیای موبایل هست که بعد از چندین سال سال گذشته اول شد و غیرممکنه لبتابهای سامسونگ که نصفه موبایل وسایر لوازم خانگی های سامسونگ مطرح نیست، به این راحتی در سال 2010 اول باشه.
    اون نمودار مال رشد تولید و فروش هست... نه اینکه تو فروش لپ تاپ اول شده

مثلاً اگه سامسونگ سال قبل 1 میلیارد دلار فروخته، 2010 78 درصد رشد داشته، فروشش شده 1.78 میلیارد، ایسر که سال قبل 10 میلیارد فروخته باشه سال 2010 شده 11.3 میلیارد دلار

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیزم فکر نمیکردم نمودار رو اونطوری برداشت کنی چون منظور همونیه که دوستمون گفتن ... سامسونگ پرفروشترین بوده در سال 2010 ولی با این حالا هفتمین تولید کننده لپ تاپ هستش که فروشش از سونی و اپل خیلی بیشتر ....
    گفتم که مطمئن باش تا 2 3 سال دیگه سامسونگ جز 3 تای اوله ... خیلی پیشرفت خفنی داشته توی لپ تاپ
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 28-10-2012 at 20:45.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •