اصلا مدل mx خالی نیست و mx se است
شما یک بکاپ از بایوس بگیرید و حجمشو با حجم بایوسی که دانلود کردین مقایسه کنید ببینید فرق داره ؟
اصلا مدل mx خالی نیست و mx se است
شما یک بکاپ از بایوس بگیرید و حجمشو با حجم بایوسی که دانلود کردین مقایسه کنید ببینید فرق داره ؟
هر دوشون 512k بودن.
بهر حال یک جا یک مشکلی است که میگه مطابق نیست با مدل مین شاید برای مین شما بایوسی نیومده باشه
برای اعمال تنظیمات اور کلاک شما باید از cpu configuration استفاده کنید تو اونجا چه گزینه هایی دارین ؟
خوب پارامترهایی که لازمه برای مین شما برای اورکلاک نیست بایوس و مین قدیمیه من هم بایوسی پیدا نکردم سرچ کنید ببینید میتونید بایوسی پیدا کنید براش یا نه
وگرنه باید تحت ویندوز اقدام کنید
چند وقته برای اپدیت دنبال بایوس میگردم به جز سایت اصلی ایسوس جای دیگه نبود
اونم که فلش نمیشه
تحت ویندوز با چه نرم افزاری میشه اور کرد؟
Last edited by rezaomid45; 23-10-2012 at 14:14.
شاید با آپدیت بایوس اون پارامترها اضافه بشه ولی مین و بایوس خیلی قدیمیه و به نظرم مین زیاد اور دوست نباشه
پس بیخیال بشم بهتره
ممنون از راهنمایی هاتون عزیز
شاید سیستم رو ارتقاء بدم بازم مزاحم شما میشم
با تشکر.
سلام مادربرد من
asus m2n-x سی پی یو amd 4000 وقتی نرم افزار amd overdrive ااجرا نمیشه و این ارور رو میده amd overdrive cannot detect supported amd chipset on this computer تو سایتای خارجی گشتم یه چیزایی دستگیرم شد که چون چیپ ست nvidia هست این ارور رو میده ، کسی میتونه کمکم کنه ؟ نمیخوام از بایوس اورکلاک کنم ، یه نرم افزار معرفی کنید که با سیستم من همخونی داشته باشه که راحت بشه باهاش cpu رو اورکلاک کنم
اول اینکه شما باید یک تاپیک جدید می زدینسلام مادربرد من
asus m2n-x سی پی یو amd 4000 وقتی نرم افزار amd overdrive ااجرا نمیشه و این ارور رو میده amd overdrive cannot detect supported amd chipset on this computer تو سایتای خارجی گشتم یه چیزایی دستگیرم شد که چون چیپ ست nvidia هست این ارور رو میده ، کسی میتونه کمکم کنه ؟ نمیخوام از بایوس اورکلاک کنم ، یه نرم افزار معرفی کنید که با سیستم من همخونی داشته باشه که راحت بشه باهاش cpu رو اورکلاک کنم
دوم اینکه از زدن تاپیک جدید هم خودداری کنید به این علت که متاسفانه مادربرد شما فاقد اکثر پارامترهای لازم برای اورکلاک هست ضمن اینکه چیپست های انویدیا فاقد اکثر پارامترهای لازم برای اورکلاک هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)