جالبه چون اول توسط Malwarebytes بروز بلاک شد! و بعد از تلاش مجدد بدون مشکل تصویر کامل رو نشون میده ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه چون اول توسط Malwarebytes بروز بلاک شد! و بعد از تلاش مجدد بدون مشکل تصویر کامل رو نشون میده ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Kianoosh; 19-10-2012 at 11:16.
فکر نمیکنم به قد و قواره اش بخوره که لینکش مشکلی داشته باشه
البته احتیاط خوبه ، دوستانی که فرضا KIS یا NIS یا CIS یا ... دارند ، میتونند تست بزنند و نتیجه رو همینجا اعلام کنند.
نوین نت ، مرکز شهید قندی اصفهان ؛ هیچ مشکلی نداشت![]()
بازم ممنون از همکاری دوستان.
منم مرکز استقلالم! ISP شما چیه؟
دوست عزیز! این عکس از صفحه اول utorrent.com هست و از آدرسش هم معلومه.
دوستان توجه کنین گاهی وقتی ریفرش میکنین عکس از هیستوری مرورگر لود میشه.
نمی دونم عزیز جان شما لینک صفحه ای که عکس ازش برداشته شده رو میدی؟ احتمالا چیز دیگه یا اشتباه بلاک می کنه ولی خب ...
اگه فقط مربوط به مشهده که خب قضیه تمومه به زودی درست میشه!اگه سراسری هست نمی دونم یه رزمایش سایبری سپاه داره مرتبط با اون نیست یا اختلال عادی هست؟!
Last edited by Kianoosh; 19-10-2012 at 11:42.
اینرنت ADSL بعضی مراکز مخابراتی تو مشهد مشکل دار شدن... 15 خرداد، استقلال و آزادگان هم فکر کنم مشکل دارن... مشکل یه 10 روزی هست پابرجاست و متاسفانه هنوز بهبودی هم پیدا نکرده... منم همین مشکل رو دارم دوست عزیز
شرکت ماکس نت تبریز
مشکلی نیست.
مشکل فقط واسه مشهد هست. امید وارم به زودی درست شه
مخابرات اصفهان - محدود
مشکلی نداشتم
بالاخره بعد از چند روز، الان برای من مشکل حل شده. دوستانی که مشکل داشتین، شما هم الان تست کنین.
عزیز لینک صفحه ای که عکس ازش برداشتی رو ندادی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)