فکر نکنم استقبال بشه دوست عزیز. 720p این فیلمها حجمی در حدود 130 مگ داره. درصورتی که نیازی به اون حد از کیفیت نیست. شما اگر نیاز دارید از یو....ت.یوب میتونید براحتی دانلود کنید.
فکر نکنم استقبال بشه دوست عزیز. 720p این فیلمها حجمی در حدود 130 مگ داره. درصورتی که نیازی به اون حد از کیفیت نیست. شما اگر نیاز دارید از یو....ت.یوب میتونید براحتی دانلود کنید.
البته اين توضيح لازمه كه اغلب حركات موثر از بازيكناني با skill moves سه تاره به بالا به عمل مياد...براي دونستن اينكه بازيكن چه skill moves ايي
اره و چند ستاره هست بايد به قستي كه قدرت يا attributes) بازيطن رو نشون ميده برين (با انالوك سمت راست) و سپس با دو بار r1 زدن. ستاذه ها رو ببينيد
یه خواهشی که دارم از مدیران محترم و همچنین صاحب تاپیک اینه که این تاپیک مرتب باشه و یه جور مرجع بشه واسه فیفا باز ها . پست های الکی پاک بشه و پستهای مهم هم بیاد صفحه اول و چه بهتر که پست اول رو حسابی روش کار کنین .
ممنون از زحماتت متال بوی جان .
سلام ممنون بابت تاپیک ،
چطور میتونم برگردون بزنم؟
موقع سانتر LT رو بچسب اگه شرایط خوب باشه قیچی برگردون یا هد شیرجه ای میزنه
با بازیکنایی که skill moves بالایی دارند موقع پاس دادن RT رو بچسبید.نمایشی پاس میده یکیش اینه که مثل رونالدینیو پاس میده
Last edited by وین رونی; 19-10-2012 at 14:26.
نه نیازی به ساخت اکانت نیست
ممنون از شما...بسیار خوبه. ولی من بدلیل مشغله درسی نمیتونم همه تاپیک فیفا رو بخونم و آموزشها رو اضافه کنم الان. اگر دوستان لطف کنن و لینک پستهایی که آموزش مهمی توش هست و تو تاپیک فیفا گفته شده به من پخ کنن اضافه میکنم. یا مدیران لطف کنن اضافه کنن خودشون.
فیلمها هم به مرور اضافه میشن. ممنون. اگر کسی درخواستی برای مورد خاصی هم داره بگه اضافه میشه.
اسم بنده هم امیرحسین هستش. موفق باشید
تریلر بازی و شادی بازیکنان مسلمان به پست اول اضافه شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)