من از فیلم برداری های این سریال خیلی خوشم اومد مخصوصاً تعقیب و گریز تو تونل
من از فیلم برداری های این سریال خیلی خوشم اومد مخصوصاً تعقیب و گریز تو تونل
فاصله بین پریدن جمیل از بالای ساختمون تا پریدن یونس هم خیلی زیاد بود
یعنی اون موقع که یونس پرید تا دستشو بگیره دیگه جمیل باید رسیده باشه به نزدیک زمین ولی تونست دستشو بگیره!ضمنا ادمی که همه وزنش رو دستش نگه داشته چهرش باید خیلی براشفته تر و خسته تر باشه و فشار زیاد کاملا تو صورتش حس بشه ولی جمیل خیلی ریلکس داشت تو چشمای یونس نگاه می کرد.
جواب چند پست آخر:
آره بابا!
خوب بودنش که هست ولی ضایع بازی هم زیاد داشت!
آره منم تو این به شدت مونده بودم! دییا جمیل چطوری تو امبولانس مامور را خلا سلاح کرد؟
به نظر من سریال دیوار نسبت به سریال های قبلی سیروس مقدم ضعیفتر بود ...... مخصوصا قسمت آخر که دیگه اوج خنده بودصحنه پریدن جمیل از ساختمون را میگم
اگر تو واقعیت شما بخواید یکی را اینطوری نجات بدید 100% خودتون هم با طرف میفتید زمین و کتلت میشیدبه نظر من سیروس مقدم اصلا نباید سمت فیلم پلیسی بیاد
چندسال پیش هم سیروس مقدم یه فیلم پلیسی ساخته بود به اسم پلیس جوان که اون هم اوج خنده بود ........ هرچقدر فیلم های اجتماعی آقای مقدم مثل تا ثریا و زیر هشت و فیلم های طنز مثل چک برگشتی و پایتخت سریال های عالی بودند ، فیلم های پلیسی این کارگردان درحد افتضاح ظاهر شده
یه نکته دیگه که منو اذیت میکرد دیالوگ های فیلم بود ........ همه از کلمات و عبارات قلمبه سلمبه استفاده میکردن درصورتی که در زندگی معمولی کمتر شاهد استفاده از این عبارات هستیم
سریال خوبی بود ...صرف نظر از قسمت آخر ارزش دیدن داشت...اشکال ها زیاد بود در پایین بهش اشاره میکنم...
1-سریال موضوع خوبی داشت که خیلی بیشتر میشد بهش پرداخته بشه....رحت از توش یه سریال 25 قسمتی در میومد سرهم بندیش کردن متاسفانه....
2-درسته که موضوع سریال خوب بود اما یکمی هم کلیشه توش داشت...یعنی انتقام از پدر به از طریق گرفتن فرزند همونی که تو رستگاران هم دیدیم...
3-فیلم نامه آشفته بود....شخصیت های داستان برای خیلی از کاراشون دلیل خاصی نداشتند.....دلیل امیر حسین از ایجاد اون تصادف چی بود؟؟؟ دلیل اینکه جمیل با تفنگ راه میافته تو خیابان که اون یارو بگیره چیه؟؟؟چرا نصرت یهو یادش میافته از جمیل جدا بشه؟؟اختلاف جمیل و نصرت اصلا حاد نبود....
4-جمیل خیلی زود تر از چیزی که آدم فکرش رو بکنه رفت تو کار خلاف....آدم یکم عاقل باشه میفهمه لزومی نداره همون فردا که از زندان بیرون اومد بره دزدی....
5-ما هدف جمیل رو نفهمیدیم....جمیل میخواست از یونس انتقام بگیره یا بره خارج؟ اول سریال نشون میده که جمیل میخواد از طریق بی آبرو کردن یونس انتقام 15 سالش رو بگیره...بعد یهو خارج شدن از کشور میشه هدف اصلیش...
6-پیشنهاد میدم بازیگر نقش امیر حسین دیگه بازی نکنه....بازی فوق العاده مصنوعی....وقتی میخواست استرسش رو نشون بده بیشتر شبیه کسایی میشد که میخوان برن دست شویی....کلا نابود بود....
7-هم دست های جمیل خیلی بی عرضه بودن...یعنی اصلا یه چیز نابود....
8-جمیل خیلی سوپرمن بودآخه چند دفعه از دست مامورا در بری؟؟؟
9-و صحنه ی خود کشی جمیل که فاجعه بود....اولا اگه کسی به دنبال انتقام از یونس باشه حداقل در آخرین لحظه که میخوادخودکشی کنه به فکرش میاد که یونسو بکشه....اصلا اگه نخواد بکشه به ذهنش میره که بزاره یونس اونو بکشه که بعدا ذخترش از یونش بدش بیاد و.... یه آدم با حداقل 90 کیلو وزن اون جوری آویزون بشه تمام خونش میره تو صورتش قرمز میشه اما جمیل خیلی جالب لبخند میزد
10-بازیگر نقش جمیل خیلی کارش درستهجدا از صحنه ی خودکشیه خوب بازی کرد....
11-بازیگر قطع بود برا دختر جمیل؟ این آخوند تبار اصلا قیافش به این فیلما نمیخورد.....
و دو هزارتا ایراد دیگه که حسش نیست بگم
داشتم تو آپارات گشت میزدم 2 تا کلیپ از این سریال دیدم گفتم شما هم ببینید !
اولین کلیپ برای قسمتی هست که طلا ( زن اون خلافکاره ) میخواد فرار کنه و برای همین کار قصد داره دستگیره در را بشکونه.حالا خودتون ببینید چی میشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین کلیپ هم لحظه ای هست که سارقین با یه موتور دارن از دست پلیس ها فرار میکنن ولی وسط راه موتور همش تغییر میکنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)