من که از ada خیلی خوشم میاد واقعا شیر زنه
از شخصیت های زن ها اول Ada > Clair
از شخصیت های مردها leon chris
من که از ada خیلی خوشم میاد واقعا شیر زنه
از شخصیت های زن ها اول Ada > Clair
از شخصیت های مردها leon chris
انتخاب من Jill Valentine .
یادمه اولین باری که اویل بازی کردم اویل 1 بود ، از بین دو شخصیت کریس و جیل باید یکی رو انتخاب میکردم بار اول با کریس رفتم دیدم با چاقو ـه همون اول خورده شدم!گفتم بیخیال بابا رفتم جیل برداشتم دیدم دمش گرم تفنگ داره بعد بسم الله گفتمو شروع کردم
بنظرم سخترینش همون یک بود ! هم از لحاظ معما ها هم از نظر کشتن زامبی ها(نشونه گیری با تفنگا : دی)
یادش بخیر:(
من هم به jill و Nemesis رای دادم ... من همه ی سری ها اویل رو بازی کردم ولی بیشترین خاطرات رو با سری سوم این بازی یعنی با جیل و نمسیس دارم ... واقعا ترسناک ترین نسخه بازی هم برای سری سوم بود ..... شخصا جاهایی بود که از ترس می پریدم هوا![]()
مثلا : نمدون سری سوم رو یادتون هست یا نه .... اون قسمت دو راهی تقریبا وسط بازی .... اونجا که داری مستقیم میری میبینی یه راه از دوراهی آتیش گرفته و با کمال خونسردی داری از اون راهی که سالمه حرکت میکنی یهو از پشت سرت 2 تا سگ میفته بیرون .... وای خدا هنوزم فکرشو میکنم می ترسم از اون قسمت ....
یا وقتی که نمسیس رو میدیدم .... هر وقت میومد میگفتم : خوب یه دوروزی اینجا کار داره
یادش بخیر ... یکی از بهتری بازی های تموم عمرم سری سوم رزیدنت اویل بود ...
انتخاب بین Ada و Leon......
Leon !فقط موهاش کل کرکترای بازیو میخوره !دی! اصن از یادم نمیره !
گل گفتی عزیز
من از اون Resident Evil کلی خاطره دارم با اینکه چندین و چند بار تمومش کده بودم بازم بازیش میکردم. یه خاطره جالب بگم یه روز سی Evil 3 خراب شد رفتم یه نو گرفتم شروع کردم به بازی وسط های بازی رفتم تو نقشه اومدم بیام بیرون دیگه بیرون نیومده صفحه سیاه شد چندین بار دستگاه رو ریست کردم ولی دیگه اصلا بازی خونده نمیشد باز های دیگه تست کردم مشکلی نبود ولی این اویله کلا تعطیل شد رفتم به مغازه داره جریان رو گفتم خیلی جالب بهم گفت سی دیت ویروسی شده منم اون موقع از کامپیوتر هیچی حالیم نبود دوباره یکی دیگه خریدم رفتم ادامه بازی رو کردم.
ولی جالبه هنوز که هنوزه نمیدونم چه اتفاقی برای اون سی دی پیش اومده بود مثل این بود که اطلاعاتش کلا پاک شده بود
Last edited by DVBS; 18-10-2012 at 09:36.
خدایی ولی من از نسخه یک خیلی بیشتر اون احساس ترس رو داشتم تا نصبت به نسخه های دیگه
اخه تو نسخه یک اولا که بازی تازه امده بود و کلا سبکش واسم جدید بود بخصوص اون سبک دوربن هاش و چیزی دیگه که واقعا تو نسخه یک باعث ترس بود اینکه واقعا Ammo کم داشتی بعد از اون نسخه 2 که واقعا من باهاش حال کردم . نسخه 3 هم که رو غلتک بودیم و کلا رلکس بازی میکردیم .
ولی یادش بخیر اون زمونا 4 نفره بازی میکردیم. نفر اول کارش بازی کردن بود . نفر دوم مخش فقط تو معما اینجور چیزا بود . نفر سوم هم مسعول ترجمه بود و نفر اخر تماشاچی که بلکه ترس تقسیم شه
خدایی بازی لذت خاصی داره وقتی چند نفر گیم خور باشن و همه فقط فکر ذهنشون همون چیز باشه . یادش بخیر تجربه های شیرین و بیاد مودنی بود . واقعا گیم بازی کردن اون زمان ما لذت دیگری داشت نصبت به گیم بازی کردن بچه های الان . اخه من خودم گیم نت دارم وقتی میبنم بچه های الا فقط تو فاز warcraft wow cod و بازی های شبکه دیگر هستن واقعا تو دلم میگم ما چی جوری حال میکردیم و شما چی جوری حال میکنین .
جمله اخر شاید حرفه منو فقط پیر های بازی بفهمند
Last edited by jafarr; 18-10-2012 at 23:06.
جواب دادن به این نظر سنجی واقعا مشکل بود چون واقعا کمتر شخصیتی توی اویل هست که من ازشون بدم میاد
اما خب اگه بخوام محبوب ترین شخصیت رو از نظر خودم انتخاب کنم اون جیل ولنتاینه ... واقعا این کاراکتر فوق العادست ... توی کاراکتر های گیم بینظیره کلی هم خاطره باهاش دارم!
و یکی از بینظیر ترین کاراکتر های اویل و البته میتونم به جرئت بگم یکی از بهترین کاراکتر های منفی دنیای گیم : آلبرت وسکر ...![]()
و بعدش کریس ... حیف که نسخه ی 5 قیافه و هیکل کریس رو برام خراب کرد!
نیمسیس هم که جای خود داره ...
من به ربکا هم رای دادم ... توی رزیدنت 0 عالی بود! ... کاشکی بیلی کوین هم توی لیست میبود ... با اینکه فقط توی نسخه ی 0 بود ولی جزء کاراکتر های مورد علاقه ی من توی دنیای گیم بود، همیشه دوست داشتم بازم ببینمش ... ولی متاسفانه هیچ وقت سر و کلش پیدا نشد
جالبه لیون توی کاراکتر های اویل بیشترین طرفدار ها رو داره ... ولی من زیاد باهاش حال نمیکنم ... البته هیچ وقت ازش بدم نمیومد ولی خب خوشمم نمیاد کلا یکجوریه، احساس میکنم بیشتر از اون چیزی که واقعا هست بهش بها میدن و گندش میکنن بیشتر به خاطر خوش تیپ بودنشه. در حالی که میتونم به جرئت بگم تمامی کاراکتر های رزیدنت 1 از لیون حرفه ای تر و باجربزه تر بودن ... گرچه نکات مثبت زیادی هم داره که نمیتونم ندید بگیرمشون (مثل حس وظیفه شناسی و انسان دوستیش) توی نسخه ی شماره ی 2 از همه بیشتر باهاش حال کردم.
لئون و وسکر عزیز برای من!
عاشق وسکر بودم یعنی!
رزیدنت اویل یه طرف کریس ردفیلد هم اون طرف...
آقا قطر بازوش تو نسخه پنجم باعث شد که من به ورزش پرورش اندام روی بیاورم و الانم از زندگیم راضی ام!!!( این اسمایلا چقد جوادن...هع )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)