تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: خرید لپ تاپ / اولترا بوک برای امور اداری!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز بسیار ممننون!
    اول از هم قابل شما رو نداره اصلا هم تعارف نمیکنم! والا این وضع مملکت همه رو اسیر کرده! اگر الان دارم این پول رو میدم به این دلیله که چاره چیه منم دوست دارم یه لپ تا پ خوب بخرم 2 تومن نه 5 - 6 تومن ولی سر همین صبر کردن و این فکر خام خودم که دلار میاد پایین کلی ضرر کردم! ( اومدم ماشین عوض کنم 1 ماه تعلل کردم 70 تومن رفت رو ماشین! منم دیگه بودجم نرسید بیخیال شدم! ) ولی به هر جهت امیدوارم این وضع دلار و .... سر و سامان بگیره!

درباره HP حق با شما بود کانفیگ بهتری داره! احتمالا برم نمایندگیش باهاش کار کنم ببینم چجوریه؟ ( ترک پد سامی تقریبا مثل اپل بود با همون تریک های باحالش) راستی الان نمایندگی HP با کیه؟

درباره سختی کار هم منظورم نقل و انتقال و اتصال بقیه دستگاه ها به لپ تاپ بود ( یه هارد بوفالو رو هر کاری کردم به دوتا مک بوک پرو وصل نشد که نشد! یا اگه 4 رو جیل بریک نکنی دانلود اپلیکیشن خیلی پیچیده میشه! ) و گرنه در راحتی و کاربر پسند بودن IOS و OSX شکی نیست خواهرم 4 داره من هر کاری کردم بیارمش سمت اندروید نیومد!

به سوال دیگه ارزش داره برای صفحه رتینا براش مک بوک پرو بگیرم؟ (13 اینچ ) البته به خوش استیلی و سبکی ایر نیست!

درباره مودم ایرانسل هم براتون PM میکنم!
    خواهش میکنم
    والا اچ پی رو فکر نکم باید بگی یکی برات بیاره از اون ور. جایی رو میشناسم که میتونه بیاره خواستی بهت آدرس میدم.توی ایران فکر نمیکنم داشته باشن
    یکم عجیبه که چرا هارد وصل نشده.نمیدونم چرا اینطوری شده اما نباید این مشکلات باشه

در مورد ارزش داشتن مک بوک و نظر سنجی که توی پست قبلی کردی گفتم بهت.اگه من بخوام انتخاب کنم بی تردید مک بوک رو بر میدارم بدون شک.اما اگه بخوام ویندوزی بردارم بدون شک فقط و فقط اچ پی بر میدارم چون تقریبا همه مشخصات دیگر لپ تاپ هارو داره و درضمن قیمت بهتری هم داره
    بازم به نظر خودتون بستگی داره
    Last edited by sms11; 23-10-2012 at 17:24.

2. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

خواهش میکنم
    والا اچ پی رو فکر نکم باید بگی یکی برات بیاره از اون ور. جایی رو میشناسم که میتونه بیاره خواستی بهت آدرس میدم.توی ایران فکر نمیکنم داشته باشن
    یکم عجیبه که چرا هارد وصل نشده.نمیدونم چرا اینطوری شده اما نباید این مشکلات باشه

در مورد ارزش داشتن مک بوک و نظر سنجی که توی پست قبلی کردی گفتم بهت.اگه من بخوام انتخاب کنم بی تردید مک بوک رو بر میدارم بدون شک.اما اگه بخوام ویندوزی بردارم بدون شک فقط و فقط اچ پی بر میدارم چون تقریبا همه مشخصات دیگر لپ تاپ هارو داره و درضمن قیمت بهتری هم داره
    بازم به نظر خودتون بستگی داره
    والا اون قضیه هارد کلا داستانی بود برای خودش!
    یه موضوعی که سر مک فکرمو مشغول کرده آفیس هست که برای تایپ فارسی و مهمتر از اون باز کردن استاد آفیس ویندوز مشکلاتی داره! با "ملل" هم کار کردم ولی word با اختلاف زیاد بهتره! سر این موضوع یه ذره نظرم از مک برای پدر برگشته یهو بگیره نتونه کار کنه! من بیچاره باید جوابگو باشم! به همین خاطر میرم سراغ ویندوز!

دیشب که داشتم کانفیگ ها رو دقیق بررسی میکردم دیدم رزولوشن hp به نسبت بقیه پایینتره ولی صد البته اختلاف قیمت قابل توجهی هم داره!

حالا اگر hp و apple رو کنار بذارم کدوم رو پیشنهاد میدین:

1. سامی سبکتر و گرانتر از همه + کارکرد ترک پدش خیلی خیلی به ایر نزدیکه!
    2. ایسوس باریکتر از همه (قیمتشو رو میدونین! ) ( نمایندگیش فکر کنم با سازگار باشه؟)
    3. دل همه چیش خوبه ولی مورد برجسته ای بین دو مدل بالا نداره!

راستی ناسلامتی اینجا تاپیک مشاورس دوستان دیگه بنده رو قابل نمیدونن!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین روی مک هم میشه ویندوز ریخت و پدرتون به راحتی کار کنه.این از این

رزولوشن به نظر من یه چیز عوام فریب شده.چون چشم شما از یه حدی به بعد دیگه نمیدتنه تشخیص بده که تراکم پیکسی این صفحه نمایش چقدره و عملا شرکتا میان روی این مانور میدن برای چاپیدن پول ملت.مخصوصا برای کسی مثل پدر شما که این چیزا صد در صد مطمئنم که براش مهم نیست

اما در مورد انتخاب های بعدی:
    از قدیم گفتن که هرچی پول بدی آش میخوری.قطعا سامسونگ لترابوک خوبی داره ولی قیمتش مخصوصا الان خیلی زیاده.فکر پول یه پراید رو باید بزاری تا بتونی بخریش
    من خودم نه ایسوس نه دل رو پیشنهاد میدم و اگه بخوام انتخاب کنم سامسونگ میگم به شرطی که مجبور باشم.چون خودم خیلی از دیدن اسم سامسونگ روی لوزمی که دارم حال نمیکنم خودم دوست ندارم اما شاید شما دوست داشته باشی
    به نظر شخصی بنده و سلیقه شخصی بعد از ایر و اچ پی من الترابوک ایسر مدل S5 رو انتخاب میکنم که شما توی مقایسه ات نبود.به نظرم لپ تاپ شیکی هست.یه نگاه بنداز.ضرر نمیکنی.فکر کنم سازگار همین الان تو ایران وارد کرده.درضمن قیمتشو فهمیدی به منم بگو

5. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

درباره نصب ویندوز رو مک حق با شماست! والبته فکر بسیار خوبی هم هست! به هر جهت مک بوک ایر همیشه جزو وسوسیه انگیز ترین اولترابوک ها بوده!
    ایسر رو هم دیدم CPU قوی داره و مشخصات خوب توان باتری کمتری نسبت به بقیه داره ولی 6.5 ساعت هنوز هم عالیه! و ظاهری زیبا!

راستی درباره قیمت مطمئنی سامی اندازه یه پراید قیمت داره! دیگه مملکت اهم اهم اهم هست ولی نه انقدر الان پراید 12 - 13 تومن شده! من آخرین قیمتی که داشتم مکبوک ایر 2012 - 13 - 128 گیگ ! بین 4.5 تا 5 بود! والبته سامی i5 فکر کنم 4.8 ( دقیق یادم نیست) حالا الان بازار چجوریه نمیدونم!

بگذریم اینم چند تا ریویو از cnet جالبه:

سامی البته مربوط به نمونه i5 نسل دوم هست که در بقیه موارد صادقه! قسمت جالبش این بود که گفته بود: " اگر بودجه برای شما مطرح نیست و اعتیاد شدید به کار با ویندوز دارید ولی در باطن عاشق مکبوک ایر هستید این بهترین انتخاب شما خواهد بود! "
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مک بوک ایر: مثل همیشه فوق العاده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال تا تقریبا اواخر آبان فرصت هست! ( تا پدر گرامی سرش خلوت بشه بخواد بخره )

راستی ممنون میشم اسم شریف شما رو بدونم؟ البته با عرض شرمندگی که تا الان نپرسیدم!

دوستان دیگه واقعا تجربه ای، نظری ، راهنمایی ندارن! واقعا این رسمشه!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا الان یادم نیست اما فکر کنم گرونتر مدل مک بوک پرو با بهترین کانفیگ اگه اشتباه نکنم حدود های 9 تومن بود.بازم منم مطمئن نیستم
    عرض کردم به شخصه خیلی از برند سامسونگ توی لپ تاپ استقبال نمیکنم.
    ولی فکر میکنم چشم شما سامسونگ رو گرفته باشه.
    اسم من هم توی پروفایلم اومده دوست عزیز

8. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

یه سوال درباره ایر آیا گارانتی بهتر از نقش برای محصولات اپل هست؟ دوستم یه مک بوک پرو داشت!
    گویا هاردش دچار مشکل شد! و نقش هم براش تعمیر کرد خیلی سریع و خوب والان هم بسیار راضیه!

خدایی محسن جان مرام شما رو عشقه که منو تحویل گرفتی بقیه دوستان منو اهم اهم اهم اهم حساب نکردن!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوبی محصولات اپل اینکه اگه درست ازش استفاده بشه به هیچ گونه گارانتی احتیاج نداره.اصولا گارانتی در ایران یه چیز فرمالیتس و چرته و راهیست برای خالی کردن بیشتر جیب شما
    من نمیشناسم اما به قول شما وقتی بهترین گارانتیش هست دیگه چرا دنبال گارانتی های دیگر میگردید.خوب از همین گارانتی نقش تهیه کنید دیگه.

خواهش میکنم. وظیفه همه کمک کردن به همدیگس.بعدم یه خورده مورد شما فراتر از بقیه هست.همه تقریبا میدونن که لپ تاپ های اپل بهترین هست (به کسی جسارت نشه) اما کو پولش؟به خاطر همین وقتی شمایی که مشکل پول نداری خوب همه میگن برو خوب مک بوک بگیر دیگه(البته این نظر شخصی بنده از پاسخ های دیگران در رابطه با تاپیک شماست).دوستان بیشتر کمکشون برای دوستانی هست که مشکل مالی دارن و اصولا تو این بازار کسی در رابطه با خرید حرف نمیزنن .دلیلشم که خودت میدونی

11. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

خوب امروز یه چرخی تو پایتخت و بازار موبایل زدم! فعلا قیمت ها ثابته به نسبت یک ماه پیش تقریبا 90% فروشنده هام همه جنس هاشون رو میفروشن! اینم قیمت چند مدل:

1. سامی 13 اینچی سری 9 جدید i7 - 256 SSD با گارانتی مایکروتل 5.4
    2. دل XPS 13 - i5 - 128 SSD با گارانتی 3.6
    3.مک بوک ایر i5 - 128 SSD بدون گارانتی 4.6
    4. مک بوک ایر i5 - 256 SSD بدون گارانتی 5.6
    گارانتی نقش هم بین 150 تا 200 تومن به قیمتش اضافه میشه!

طبق گفته یکی از فروشنده ها مدل های جدید ایمک جدید ، مک مینی جدید ، مک بوک پرو 13 رتینا رو بین 2 تا 4 هفته از زمان فروش رسمی میارن قیمت هم 20 % بالای مبلغ دلاری!
    نکته جالب برام تنوع بسیار خوب بازار بود چه لپ تاپ ها چه PC و لوازم جانبی تقریبا تمام مدل هایی که تا 1 الی 2 ماه پیش معرفی شده ( از برند های مختلف ) در فروشگاه ها وجود داشت! و نکته جالبتر رغبت مردم به خرید الارقم قیمت ها بهتره بگم ناعادالانه بود ، 2 ساعت در پایتخت با دوستم چرخیدم بدون اغراق 3 تا ایمک فروش رفت 5 تا ایر! رفتم تو یه فروشگاه طبقه دوم داشتم قیمت میپرسیدم! یکی قبل از من یه ایر خریده بود یکی بعد من اومد یه ایر 128SSD خرید!

محسن جان ایسر رو هم پرسیدم اکثرا S5 رو تموم کرده بودن! درباره قیمت هم میگفتن تا پارت بعدی نیاد معلوم نیست!

13. 2 کاربر از Hoopaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم بهتره به جای خرید مک و سعی در ریختن ویندوز
    همون سری 9 سامسونگ تهیه بشه که بدون گارانتی باید خیلی کمتر از اینا باشه! نه 5600
    اما یک چیز دیگه هم هست . MD 213 مک بوک پرو . حدود 6400 در میاد با صفحه رتینا!

15. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •