تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 65

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Dishonored

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این کرک Reloaded چیه دیگه ؟ یبار با اسم Real Proper اومد ، حالا هم جلوش نوشتن FIX ،به تنهایی باید استفاده شه یا اول باید کرکی که FLT داده رو بریزیم ؟ قبل از اون ، کرک FLT رو جداگانه میشه ریخت دیگه ؟ نیازی به کرک اسکیدرو نیست که ؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی دانلود کرده ؟ اجرا شده ؟از کدوم سایت ؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

این کرک Reloaded چیه دیگه ؟ یبار با اسم Real Proper اومد ، حالا هم جلوش نوشتن FIX ،به تنهایی باید استفاده شه یا اول باید کرکی که FLT داده رو بریزیم ؟ قبل از اون ، کرک FLT رو جداگانه میشه ریخت دیگه ؟ نیازی به کرک اسکیدرو نیست که ؟
    Reloaded رو برو

1 اول proper
    2 دوم fix

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو از روی دی وی دی کپی کنی بر روی هارد کامپیوتر و بعدش شروع به نصب کردن بکنی.
    اگه نصب نشه و یا اصلا کپی نشه خب معلومه که دی وی دی مشکل داره.
    دوست عزیز dvd2 مشکل داره مثل موقعی که داشتم نصبش میکردم یکمش کپی شد بعد دیگه واستاد و جلو نرفت پس dvd2 مشکل داره.الان اگه رو یه dvd خام رایتش کنم درست میشه؟اگه نه یه جور میشه که فقط بشه dvd2 رو دانلود کرد؟
    Last edited by pouyasony; 10-10-2012 at 22:25.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اخ اخ حالا که ما داریم اینو دانلود میکنیم ایا سیستم مورد نیاز همونه که سرش بحث شده بود ؟ اگه اون باشه که دهنمون سرویسه . کارت گرافیک 5670 و رم هم 2 گیگ . یعنی اجرا نمیشه ؟ خواهشا یکی منو از نگرانی در بیاره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مشکلمو پیدا کردم فقط الان نمیدونم چطور حلش کنم ببینید تو این 2تا 4dvd تا فایل هست که2 تاش به نام های setup-1a.binو setup-1b.bin که اینا تو dvd 1 هستن و سالمه سالمن واما تو 2dvd2 تا فایل به نام های setup-2a.binو setup-2b.bin هست که فقط و فقط فایل setup-2a.bin مشکل داره و کپی نمیشه بقیه فایلا سالمن و کپی میشن الان هیچجوری نمیشه که این فایلو تعمییر کرد یا هر کار دیگه؟؟؟؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

مشکلمو پیدا کردم فقط الان نمیدونم چطور حلش کنم ببینید تو این 2تا 4dvd تا فایل هست که2 تاش به نام های setup-1a.binو setup-1b.bin که اینا تو dvd 1 هستن و سالمه سالمن واما تو 2dvd2 تا فایل به نام های setup-2a.binو setup-2b.bin هست که فقط و فقط فایل setup-2a.bin مشکل داره و کپی نمیشه بقیه فایلا سالمن و کپی میشن الان هیچجوری نمیشه که این فایلو تعمییر کرد یا هر کار دیگه؟؟؟؟
    خب باید ببینی اون یه دونه فایل حجمش چقدره و یه نفر باشه که برات آپلودش کنه تا دانلود کنی اون یه دونه رو و بذاری پیش بقیه فایلها. ولی بهتر اینه که بری دی وی دی رو پس بدی.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب باید ببینی اون یه دونه فایل حجمش چقدره و یه نفر باشه که برات آپلودش کنه تا دانلود کنی اون یه دونه رو و بذاری پیش بقیه فایلها. ولی بهتر اینه که بری دی وی دی رو پس بدی.
    اره دوست عزیز باید پس بدم ولی فقط 4تومان پول تاکسیم میشه تا اون مغازه ارزششو نداره از جای دوری خریدمش که اشتباه کردم.اگه هیچ راهی پیدا نشه از اول دانلودش کنم واسم بصرفه تره.حجمش1.86 گیگه کسی حاضر نمیشه اینو واسه ما اپلود کنه که

یه جوونمرد پیدا میشه این فایل setup-2a.bin رو واسه ما اپلود کنه؟جبران میکنم.

Last edited by Masoud King; 11-10-2012 at 13:33. دليل: پست های پشت سر هم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب قبلا یه حداقل سیستم واسه اجرای این بازی گفته شده بود که خیلی ها نگران بودن که این بازی رو نتونن اجرا کنن . در واقع اون سیستم حداقل نیست و کسایی تونستن روی کمتر از اون رو هم اجرا کنن . منتهی فقط اجرا شده و کیفیت انچنانی نداشته . در حد low تا medium .

خوب از طریق این سایت میتونین چک کنین که ایا سیستمتون میتونه این بازی رو اجرا کنه یا نه . کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن از طریق این سایت حتما قبلش چک کنن که به سیستمشون بخوره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اره دوست عزیز باید پس بدم ولی فقط 4تومان پول تاکسیم میشه تا اون مغازه ارزششو نداره از جای دوری خریدمش که اشتباه کردم.اگه هیچ راهی پیدا نشه از اول دانلودش کنم واسم بصرفه تره.حجمش1.86 گیگه کسی حاضر نمیشه اینو واسه ما اپلود کنه که

راستش من خودم هنوز دانلودم تموم نشده و تا زه اگه هم بشه امکان آپلود این حجم رو ندارم.
    امیدوارم یکی از دوستان این کار رو برات بکنه.

11. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •