دوست عزيز پسر دايي من شيرازه الان باهاش صحبت كردم ميگفت سرعت كانكت 50 به بالاست !!!نوشته شده توسط peyman_sogol
![]()
دوست عزيز پسر دايي من شيرازه الان باهاش صحبت كردم ميگفت سرعت كانكت 50 به بالاست !!!نوشته شده توسط peyman_sogol
![]()
سرعت نت به خيلي چيزا بستگي داره
شايد اين دوستمون خط تلفنش مشكل داره يا آنالوگ استفاده ميكنه
مگه ما خط ديجيتالم داريم؟نوشته شده توسط Mahmoud66
دوستان عزيز بايد توجه داشته باشيد كه سرعتي به عنوان سرعت دانلود و اتصال نداريم اون سرعتي كه در هنگام اتصال به شما نشون ميده در واقع همان سرعت دانلود شماست ولي تاحالا از خودتون پرسيديد كه چرا با 40 وصل ميشيد با 5 دانلود مي كنيد؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوستان اگر دقت كنيد مي بينيد كه نوشته شده 40kbps يعني چهل كيلو بيت در ثانيه آره درسته بيت نه بايت !
اين يعني اينكه شما 5 كيلو بايد رو مي تونيد در ثانيه دانلود كنيد !!!![]()
حالم از اينترنت ايران بهم مي خوره !![]()
![]()
![]()
![]()
در ضمن هر 8 بيت يه بايته يعني اوني كه شما تصور مي كنيد 8 برابر كمتر از واقعيته!
كرمانشاه.
Isp حسابگر
سرعت اتصال 49
سرعت دانلود : 5 تا 6 (البته شبها اينطوريه)
يكبار ساعت 2 بعدظهر خواستم دانلود كنم سرعت 400 بايت در ثانيه بود ( اينم يك ركورد)
آقا من از یکی از شهرهای اطراف اصفهانم.
سرعت دانلود 16کیلوبایت در ثانیه هستش(سرعت دانلود رو می گم که وقتی دانلود می کنی نشون می ده)
البته بگم من سرعت کافینت رو میگم(کافینتش از خودمونه برای این همیشه میام تو کافینت)
فكر كنم ايشون درست مي گندوستان عزيز بايد توجه داشته باشيد كه سرعتي به عنوان سرعت دانلود و اتصال نداريم اون سرعتي كه در هنگام اتصال به شما نشون ميده در واقع همان سرعت دانلود شماست ولي تاحالا از خودتون پرسيديد كه چرا با 40 وصل ميشيد با 5 دانلود مي كنيد؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . دوستان اگر دقت كنيد مي بينيد كه نوشته شده 40kbps يعني چهل كيلو بيت در ثانيه آره درسته بيت نه بايت ! اين يعني اينكه شما 5 كيلو بايد رو مي تونيد در ثانيه دانلود كنيد !!! حالم از اينترنت ايران بهم مي خوره !
چون در واقع وقتي ما سايتي رو مي خوايم ببينيم در واقع داريم اون صفحه رو دانلود مي كنيم
فرقش با دانلود معمولي اينه كه در اين حالت مرورگر به صورت auto اطلاعات رو دانلود مي كنه و به ما نشون مي ده (همون catch خودمون)
پس دوستان لطف كنن سرعت دانلودشون رو(بدون استفاده از برنامه هايي مثله dap) بر حسب كيلو بايت(نه كيلو بيت)بيان كنند
مرسي آرمان
Last edited by arman_linkin; 27-07-2006 at 13:46.
به نام خدا
من با تنظيمات خودم با سرعت 921Kb وصل ميشم ولي سرعت دانلود به طور ميانگين 5 کيلو بايت بيشتر نيست.( شيراز)
اون ترفندي كه اجرا كردي فقط براي قشنگيه .نوشته شده توسط mshiraz.2006
![]()
مگر نه هيچ فايده اي نداره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)