تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: لرزش در تصویر LED با صفحه 46 اینچی مدل(( LW 95000 (( LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

جلوه و زیبایی که میفرمایید تو led ها به نظر بنده به صورت غیر واقعی هستش هم از رنگ سفید بگیرید که بیشتر شبیه لامپ مهتابی میمونه تا کیفیت رنگ مصنوعی و از همه بدتر ضمینه مشکی تصویر که واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداره که به نظر من خیلی تو زوق میزنه مخصوصا تو محیط کم نور که موقع فیلم دیدن تو شب من که به شخصه چشمم خسته میشه وقتی تو led فیلم نگاه میکنم چه برسه تصاویری پر تحرک مثل فوتبال یا گیم پلی که اصلا هیچی نگم بهتره ولی خوب بازم نظر شما محترمه خیلی از دوستان مثل شما تصویر led رو دوست دارن عاشق رنگهای غیر واقعی و درخشنده و... هستند و عده ای هم مثل خود من پلاسما رو میپسندند من دسته اول رو با تمام احترام به نظرشون میزارم به اسم افراد عامی دسته دوم رو میزارم افرادی که به صورت حرفه ای تصاویر رو دنبال میکنند و دنبال تصاویر واقعی چه از لحاظ رنگ چه کنتراست مخصوصا شب که کم نور طوری که بهترین led بازار هم جلوی یه پلاسما معمولی حرفی برای گفتن نداره تو هیچ ضمینه ای بازم اینو یاد اوری کنم 2تا از دوستان که خوره led بودند به پیشنهاد من رفتند پلاسما پاناسونیک گرفتند یکی شون برادر خودم هستش الان که 9 ماه پلاسما دارند طوری عادت کردند به تصاویر پلاسما که تا بگی led خدا شاهد میگن تصویرش بیشتر مثل کارتون بود تا یه تصویر درست حسابی در اخر بازم امید وارم هرچی که بیشتر به دلتون میشینه همون انتخاب کنید و لذت ببرید

2. این کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جلوه و زیبایی که میفرمایید تو led ها به نظر بنده به صورت غیر واقعی هستش هم از رنگ سفید بگیرید که بیشتر شبیه لامپ مهتابی میمونه تا کیفیت رنگ مصنوعی و از همه بدتر ضمینه مشکی تصویر که واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداره که به نظر من خیلی تو زوق میزنه مخصوصا تو محیط کم نور که موقع فیلم دیدن تو شب من که به شخصه چشمم خسته میشه وقتی تو led فیلم نگاه میکنم چه برسه تصاویری پر تحرک مثل فوتبال یا گیم پلی که اصلا هیچی نگم بهتره ولی خوب بازم نظر شما محترمه خیلی از دوستان مثل شما تصویر led رو دوست دارن عاشق رنگهای غیر واقعی و درخشنده و... هستند و عده ای هم مثل خود من پلاسما رو میپسندند من دسته اول رو با تمام احترام به نظرشون میزارم به اسم افراد عامی دسته دوم رو میزارم افرادی که به صورت حرفه ای تصاویر رو دنبال میکنند و دنبال تصاویر واقعی چه از لحاظ رنگ چه کنتراست مخصوصا شب که کم نور طوری که بهترین led بازار هم جلوی یه پلاسما معمولی حرفی برای گفتن نداره تو هیچ ضمینه ای بازم اینو یاد اوری کنم 2تا از دوستان که خوره led بودند به پیشنهاد من رفتند پلاسما پاناسونیک گرفتند یکی شون برادر خودم هستش الان که 9 ماه پلاسما دارند طوری عادت کردند به تصاویر پلاسما که تا بگی led خدا شاهد میگن تصویرش بیشتر مثل کارتون بود تا یه تصویر درست حسابی در اخر بازم امید وارم هرچی که بیشتر به دلتون میشینه همون انتخاب کنید و لذت ببرید
    باسلام
    دوست گلم خیلی لطف کردید که این مطلب رو نوشتید خیلی استفاده کردم. فکر کنم باید یه بررسی دیگه انجام بدم روی پلاسما ها. شاید چند سال دیگه اگر بخوام ال ای دی رو عوض کنم برم سمت پلاسما های جدید.

الان که واقعا کلافه ام از تصویر ال ای دی ال جی .البته پلاسما ها یه مشکل که دارند علاوه بر پژمردگی تصویر رفلکت و انعکاس نوره که در پنلشون هست. و به نوعی پلاسما رو میشه پنلی که در شب باید دید در نظر گرفت و عملا در نور روز شما خودتون رو هم تو شیشه تصویر می بینید که خود این مطلب به نوعی ناراحت کننده و پارازیت تصویر است.

در کل ممنونم از بزرگواری که فرمودید و مطلب نوشتید

4. این کاربر از yasmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نمایندگان ال جی گلدیران هم نتونستند مشکل ال ای دی و لرزش ال ای دی ال جی راحل کنن و گفتن عادیه

با سلام

ممنون از لطفتون

دیروز از ال جی اومدند

حدسم درست بود

متاسفانه دو نفر هم اومده بودند و هیچ کدومشون اطلاعاتشون نصف من حقیر هم نبود

8000 هم دادیم رفت

فقط یقین حاصل کردم

خرید ال ای دی و ال سی دی و ... با ضمانت در ایران هیچ منطقی نداره
    . چون

اگر ال ای دی خراب بشه میگن
    نوسان برق بوده یا خودتون خرابش کردید

پنل هم که ضمانت نداره

پس بی زحمت باید 300 الی .... تومان بدید تا تعمیرش کنیم

نتیجه می گیریم

چه گلدیران چه سامی چه وچه و چه ......

همشون یک کلاهبرداری بزرگه و بس

از شهر های غربی بخرید یا حتی تلفنی سفارش بدید براتون میاران منزلتون و پول حمل و نقل میگرن حدودا 100 120 هزار

باو ر کنید بهتره تا 300 الی 600 پول بیشتر برای ضمانت بدید و هیچ خدماتی نگیرید. برای هر بازدید هم مثل من فلک زده 8000 تومان پول باج سبیل ایاب ذهاب بدین به شرکت گلدیران ال جی lg

به هر حال اگر هم خدای ناکرده
    خراب هم شد به همون قیمت درست میشه .

حداقلش اینکه دلتون نمیسوزه

در پست بعدی علت ضعف اطلاعات نمایندگان ال جی گلدیران را می نویسم

6. این کاربر از yasmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گلد ایران بهترین سرویس دهنده در تلفن زدن و پیگیری تلفنی

ولی

گلدیران بدترین در توجیه منطقی مشکلات شرکتش و تولیداتش

فقط خوب و پشت سر هم زنگ میزنن خدایی زنگ زدنشون حرف نداره.

هر کسی هم تایید کرد که اینا بدرد خوردند مطمئنا از نمایندگان ال جیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یه 8 ماهی میشه گرفتم و هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم .البته فکرمیکنم فاصله شما با TV کمه در ضمن من همیشه تنظیم نور پنل رو تو حالت 50% میذارم چون روشنایی بالایی داره و این مطلب رو نه تا این حد ولی اگه انجام بدین تفاوت رو متوجه میشین و حتما هم حالتهیی رو که برایه کالیبره کردن توصیه میشه رو امتحان کنید.
    کالیبره کردن مربوط به ال ای دی میشه یا پلاسما ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزيز اين مسئله لرزش توي حركات سريع توي همه تلويزيون ها هست.همه ي برندها. حتي من روي يك پلاسماي جديد پاناسونيك هم اينو ديدم(لرزش زير نويس). نبايد سخت بگيري. من هم مدتي پيش يه ال اي دي ال جي گرفتم روزاي اول اين مسئله منو اذيت ميكرد ولي مدتي كه گذشت هم چشم عادت كرد هم اينكه تلويزيون به مرور زمان لرزش حركات سريعش كم ميشه. من الان مدتيه ديگه كمتر به اين قضيه برخورد ميكنم. به علاوه از وقتي كه روي برندهاي ديگه هم اين مشكلو ديدم مخصوصا روي پلاسماي پاناس كه با توجه به اينكه پلاسما توي حركات سريع خيلي بهتره ديگه فكرم راحت شد. بعدشم شما توي منوي picture حالت trumotion رو حتما روي low بذار چون اينجوري تطبيق تصوير سريع تر انجام ميشه. روي high اصلا نذار. اشتباهي كه من اون اول كردم و از تصوير ناراضي بودم و زير نويس ها زياد لرزش داشت ولي از وقتي روي low گذاشتم خيلي بهتر شد. به مرور زمان هم (تجربه شخصي من) عملكرد تلويزيون در حركات سريع بهتر ميشه. فاصله مناسب رو هم با صفحه نمايش رعايت كن. ميزان روشنايي تصوير توي energy saving رو هم تا جايي كه شرايط اجازه ميده كم كن. اينجوري كيفيت تصاوير خيلي بهتر ميشه.
    موفق باشي
    Last edited by AmirF3; 15-10-2012 at 11:13.

11. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و عرض ادب و احترام

خواهشمند ام به منظور آموزش و راهنمایی و روشن شدن اذهان عمومی در خصوص ال ای دی های برخی شرکت های خارجی معروف در ایران و بخصوص جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه شما حتما سری به این تایپیک بزنید و اینو شییر کنید تا بقیه هم بخونن و استفاده کنن.

خوندن این تایپیک ممکنه چند میلیون تومان ارزش مادی و معنوی داشته باشه. شک نکنید

با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از yasmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزيز اين مسئله لرزش توي حركات سريع توي همه تلويزيون ها هست.همه ي برندها. حتي من روي يك پلاسماي جديد پاناسونيك هم اينو ديدم(لرزش زير نويس). نبايد سخت بگيري. من هم مدتي پيش يه ال اي دي ال جي گرفتم روزاي اول اين مسئله منو اذيت ميكرد ولي مدتي كه گذشت هم چشم عادت كرد هم اينكه تلويزيون به مرور زمان لرزش حركات سريعش كم ميشه. من الان مدتيه ديگه كمتر به اين قضيه برخورد ميكنم. به علاوه از وقتي كه روي برندهاي ديگه هم اين مشكلو ديدم مخصوصا روي پلاسماي پاناس كه با توجه به اينكه پلاسما توي حركات سريع خيلي بهتره ديگه فكرم راحت شد. بعدشم شما توي منوي picture حالت trumotion رو حتما روي low بذار چون اينجوري تطبيق تصوير سريع تر انجام ميشه. روي high اصلا نذار. اشتباهي كه من اون اول كردم و از تصوير ناراضي بودم و زير نويس ها زياد لرزش داشت ولي از وقتي روي low گذاشتم خيلي بهتر شد. به مرور زمان هم (تجربه شخصي من) عملكرد تلويزيون در حركات سريع بهتر ميشه. فاصله مناسب رو هم با صفحه نمايش رعايت كن. ميزان روشنايي تصوير توي energy saving رو هم تا جايي كه شرايط اجازه ميده كم كن. اينجوري كيفيت تصاوير خيلي بهتر ميشه.
    موفق باشي
    واقعا بزرگواری فرمودید . نمیدونم چطور تشکر کنم.

خدا خیرت بده.

امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی.

راهنمایی خیلی فکر کنم کمکم کنه.

تستش میکنم.

اون روز اول که داشتم دیونه میشدم. 2.700 پول ال ای دی و هزینه های جانبیش شده بود و من راضی نبودم.

از بس هم پیگیری کردم که دیگه ال جی رو کلافه کردم به هر حال هنوز که نتونستن این مشکل رو حل کنن. ولی این که می فرمایید تو پلاسما هم هست یه خورده خیالم راحتتر شد.

چون یکی از ناراحتی هام این بود که چرا نرفتم پلاسما بخرم و اینو خریدم.

به هر حال ممنونم

15. این کاربر از yasmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یه 8 ماهی میشه گرفتم و هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم .البته فکرمیکنم فاصله شما با TV کمه در ضمن من همیشه تنظیم نور پنل رو تو حالت 50% میذارم چون روشنایی بالایی داره و این مطلب رو نه تا این حد ولی اگه انجام بدین تفاوت رو متوجه میشین و حتما هم حالتهیی رو که برایه کالیبره کردن توصیه میشه رو امتحان کنید.
    فاصله من حدودا 2.5 الی 4 متره تا این ال ای دی

روشنایی و کنتراست هم بالای 75 درصده

50 تصویر واضح و درخشان نیست.

اگر کنتراست و نور بک گراند رو کم کنم مطمئنا تصویر یه خورده نرم تر میشه .

واقعا هم ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید

خیلی بزرگوارید

شاد باشید

17. این کاربر از yasmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •