تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: به نظر شما کدوم رو بگیرم؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بابا چرا همه جا انقدر dell رو تخریب میکنید ؟! دیگه الان همه میدونن که بعد از سونی برند خوب توی لپ تاپ همین Dell هست . درسته که از نظر ظاهر dell نسبت به سونی خشن تره و ظاهر لپ تاپ های سونی خیلی قشنگتر و ظریفتره ولی واقعا" dell از نظر کانفیگ و دوام حرف نداره . من خودم قصد خرید N5520 Dell رو دارم . OLK جان منم یه مدت توی بازار و اینترنت خیلی گشتم و به نظرم N5520 dell انتخاب خوبیه و dell امتحان خودشو پس داده .
    بله حرف شما درسته دل خودشو برای رفتن به گارانتی ثابت کرده!اگه تاپیکهای مختلف اینجا رو بخونین هرکسی نوشته مشکل فوری از لبتاب دل گفته/یکی میگه ویندوز بالا نمیاد/یکی میگه گرافیکش مشکل داره یکی میگه چرا صفحه نمایش سیاهه و....چرا از برندای دیگه کسی چیزی نمیگه/طرفداریه الکی نکنین/مطمئنم اگه ایشونم دل بخره خیلی زود میاد برای رفع مشکلش اینجا تاپیک میزنه

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بابا چرا همه جا انقدر dell رو تخریب میکنید ؟! دیگه الان همه میدونن که بعد از سونی برند خوب توی لپ تاپ همین Dell هست . درسته که از نظر ظاهر dell نسبت به سونی خشن تره و ظاهر لپ تاپ های سونی خیلی قشنگتر و ظریفتره ولی واقعا" dell از نظر کانفیگ و دوام حرف نداره . من خودم قصد خرید N5520 Dell رو دارم . OLK جان منم یه مدت توی بازار و اینترنت خیلی گشتم و به نظرم N5520 dell انتخاب خوبیه و dell امتحان خودشو پس داده .
    اگه شما توی اینترنت گشتی و به این نتیجه رسیدی من فروشنده لبتاب های دل بودم و میگم داری بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی
    کیفیت دل اصلا انقدر نیس که بخواد با سونی مقایسه بشه

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دل i7 میگیری cpu داغ مبکنه میزنه جا در جا بورد و میسوزونه اونوقت دیگه هیچی نداری
    یه i5. از یه برند دیگه بگیری سگش میارزه به این دل
    در ضمن i5 معمولا کار همه رو راه میندازه
    دوست عزیز اینجورا هم که شما میگی نیست ها ! سونی و دل و ایسر هر کدوم یه سری مزایا و معایب دارن . سونی ظاهر قشنگتر - ایسر قیمت مناسبتر - دل دوام بیشتر .

4. این کاربر از saeed afshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بخش اعظم مشکلاتی که من در تاپیک مشکلات دل دیدم مربوط به درست نصب نشدن درایور مربوطه و عدم آشنایی کاربران با تنظیمات اون بخش بوده وگرنه چنین مشکلاتی در هر برندی ممکنه وجود داشته باشه مثلا پسر خاله ی من یه لپتاپ HP داره که گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی بلوتوثش از کار می افته و بعدا خودش درست میشه.

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

دوستان سایتی رو می شناسید که به طور مرتب قیمت مدل های مختلف رو نمایش بده ببینم قیمتا چجوریه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز اینجورا هم که شما میگی نیست ها ! سونی و دل و ایسر هر کدوم یه سری مزایا و معایب دارن . سونی ظاهر قشنگتر - ایسر قیمت مناسبتر - دل دوام بیشتر .
    دل دوام بیشتر ????????????????????
    یعنی شما واقعا معتقدی که دوام دل از سونی بیشتره؟
    من میرم خود کشی کنم چون کاملا ارزششو داره

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بخش اعظم مشکلاتی که من در تاپیک مشکلات دل دیدم مربوط به درست نصب نشدن درایور مربوطه و عدم آشنایی کاربران با تنظیمات اون بخش بوده وگرنه چنین مشکلاتی در هر برندی ممکنه وجود داشته باشه مثلا پسر خاله ی من یه لپتاپ HP داره که گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی بلوتوثش از کار می افته و بعدا خودش درست میشه.
    پسر خاله من یه 5110 داره تاچ پدش از کار نمیوفته
    دی وی دی رامش خرابه و بعضی دی وی دی هارو خالی نشون میده
    وایرلسش خرابه
    گرافیکش بعضی وقتا سوییچ نمیشه

بزرگترین مشکل لبتاب. های دل اینه که مجبوری درایور هاشو حتما به ترتیب نصب کنی تا کار کنه
    البته حساسیت به حرارت زیاد هم هست

دوستان سایتی رو می شناسید که به طور مرتب قیمت مدل های مختلف رو نمایش بده ببینم قیمتا چجوریه؟
    digi kala .com
    اون فاصله وسطشو وردار

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •