منم مث شما هستم خیلی افسردگی شدیدی داشتم اما مدته 3 ساله دارو مصرف میکنم خیلی بهترم
روزانه 20 میلی گرم فلوکستین مصرف میکنم
این داروهای که دکترتون براتون تجویز کرده اثر خاصی رو افسردگی ندارن
منم مث شما هستم خیلی افسردگی شدیدی داشتم اما مدته 3 ساله دارو مصرف میکنم خیلی بهترم
روزانه 20 میلی گرم فلوکستین مصرف میکنم
این داروهای که دکترتون براتون تجویز کرده اثر خاصی رو افسردگی ندارن
یعنی چی !؟ یعنی این خانوم دکتره خودش بلد نیست اینو ؟!این داروهای که دکترتون براتون تجویز کرده اثر خاصی رو افسردگی ندارن
نمیدونم ممکنه این تجربه برای شما منفی بوده ولی برای من مثبت بوده تا به حال
نیازه که فرد مقابلت رو بشناسی و رابطه رو خوب اداره کنی
اون موردی هم که شما میگی بیشتر برای دخترا برقراره تا پسرا
ضمن اینکه من اینو واسه ایشون میگم که فعلا افسرده است اگه کسی فکر میکنه خیلی شاده نره دنبالش
شاید منظور شما رو بد فهمیده چون داروهای که براتون تجویز کرده مال درمان شیزوفرنیه نه افسردگی
بالاخره یه روانشناس حداقل 4 سال درس خونده و یه روش های درمانی برای مواردی مثل یا شبیه شما رو یاد گرفته بالاخره این مشکل شما منحصر بفرد و ناشناخته نیست
درسته هیچکس شما رو بهتر از خود تون نمیشناسه ولی خودتون که نمی تونید خودتون رو معالجه کنید بعضی وقت ها بهتره یه نفر از بیرون خودتون، به شما نگاه کنه
ولی مثل اینکه شما زیاد نمی دونید وگرنه اینجا تاپیک نمیزدید![]()
Last edited by arash59b; 02-10-2012 at 23:40.
شیزوفرنی چیه ؟شاید منظور شما رو بد فهمیده چون داروهای که براتون تجویز کرده مال درمان شیزوفرنیه نه افسردگی![]()
مممنون آروش جانولی مثل اینکه شما زیاد نمی دونید وگرنه اینجا تاپیک نمیزدید
میدونم ولی نمیشه عمل کرد بهش![]()
راستی دوستان تو رفتارم که بقیه میبینن اصلا افسردگی پیدا نیستا تازه ملت بهم میگم چقدر تو خوشهال و پر انرژی هستی ولی در اصل اینجوری نیست
خوب خدا رو شکر وضعیتت حاد نیست
می دونم منظورت چیه منم تا حدودی همینطور هستم فقط خود ادم و تا حدودی خانواده خبر دارند
فکر کنم تو هم جزء اون ادمایی هستی که خیلی خیلی ایده ال فکر و برنامه ریزی می کنند و هدف گذاری هاشون سخت و دقیق هست؟
به نظر من بهترین درمان برای شما کوهنوردیه .من این تجربه رو داشتم خیلی رو روحیات آدم تاثیر میذاره اگر این ورزش رو با علاقه شروع کنید و ادامه بدین مطمئن باشین تمام داروهاتون دورمیریزین. حتما امتحان کنین
دقیقا ... همش فکرم مشغوله باید چیکار کنم و البته واسه بعضی از این تصمیمهای بزرگ خیلی خیلی زحمت کشیدم ( چند سال وقتمو تلف کردم ) و بعد شکست خوردم توش که به شدت تو روحیم تاثیر داشت و دیگه امیدی به ادامه دادن ندارمفکر کنم تو هم جزء اون ادمایی هستی که خیلی خیلی ایده ال فکر و برنامه ریزی می کنند و هدف گذاری هاشون سخت و دقیق هست؟
ممنون ولی خوب حوصله میخاد کوهنوردی : دیبه نظر من بهترین درمان برای شما کوهنوردیه .من این تجربه رو داشتم خیلی رو روحیات آدم تاثیر میذاره اگر این ورزش رو با علاقه شروع کنید و ادامه بدین مطمئن باشین تمام داروهاتون دورمیریزین. حتما امتحان کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)