باتشکر از راهنماییت ولی من در درایو دیگری ویندوز ندارم.یکی قبل این ویندوز بود که در درایو c و برای نصب ویندوز اونو فرمت کردم و در همان درایو c ویندوز جدید را نصب کردم
باتشکر از راهنماییت ولی من در درایو دیگری ویندوز ندارم.یکی قبل این ویندوز بود که در درایو c و برای نصب ویندوز اونو فرمت کردم و در همان درایو c ویندوز جدید را نصب کردم
شما پس همون برنامه EasyBCD رو نصب کنید بعدشم اجراش کنید ببینید اون یکی منوی بوت میبینید اگر که دیده شده طبق شکلهایی که قراردادم از راست به چپ عمل کنید پاک کنید اون منوی بوت.
همین ظوری که شما نوشتین روش دوم رو اجرا کردم البته من exit رو ننوشته بودم !!!وقتی ویندوز بالا اومد حدود 10دقیقه بعد یهو صفحه دسکتاپ نشون داده شد که آیکون هاش بود،من ویندوز رو از پک کینگ نصب کردم که اکتیو کردن ویندوز رو انجام دادم و ری استارت کردم که بعدش دیگه ایکون ها نبودن.
وقتی disable کردم دیگه دیگه در حالت normally ایکونها نشون داده میشد که از اونجا درایور رو نصب کردم.
من درایور رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده بودم .آیا با اینی که شما گفتین فرق داره؟یعنی باید دوباره دانلود کنم؟
روشی که گفتین(driver fusion) رو هم اجرا کردم که متاسفانه جواب نداد:(( (البته با این درایوری که خودم گذاشتم اجرا کردم!)ولی باز هم بعد از نصب و بالا اومدن ایکونها و منوی استارت ناپدید شدن،ولی تا قبل از نصب درایور وقتی یه بار از normally ویندوز رو بالا اوردم همه چی سرجاش بود....ولی به محض نصب همه چی ناپدید میشه:((
تچنج کردن گرافیک که گفتین ،یعنی باید چی کار کنم؟میشه برام توضیح بدین؟!
ممنون
راستی من مشکل سیاه شدن صفحه رو با ویندوز7 ،32بیتی هم داشتم!!!فقط استارتر بود که روش نصب میشد!!!
Last edited by hasti1370; 06-10-2012 at 02:14.
این درایوری که من اشاره کردم از خود سایت nvidia دانلود کنید تاریخ درست کردنش مال 2012.09.13 که از یکی که شما دانلود کردین بروزتر شما این ورژن دانلود طبق همون روش با همون برنامه که گفتم از طریق safe mode بالا اومدین پاک کنید بعدم از دیوایس منیجر آنیستالش کنید سیستم ریست این درایوربروز نصب کنیددرضمن معمولا ویندوز گرافیک بصورت اتوملت شناسایی میکنه اگر به اینصورت هست ازبرنامه driver genius هم میتونید استفاده کنید چنج کردن گرافیکم همون عوض کردن گرافیک میشه که بایک گرافیک دیگه گفتم که عوض کنید.
چون كارت گرافيك از حالت safe آنيستال نميشد يه بار ديگه ويندوز ريختم.
روش اول كه كلا not recognaized ميشه:(
روش دوم همچنان صفحه سياه هستش:(
روش سوم هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ريست ميكنم باز هم سياه هستش:((شما گفته بودين در سمت راست درايور سازگار نصب كنم كه اصلا همچين چيزي ديده نشد:()
روش چهارم هم حالت safe يا ارور ميده يا وقتي بالا مياد فقط يه صفحه سياه هستش كه ماوس داره و بالاش نوشته safe mode:(
البته دفعه ي قبل هم همه ي روش ها همينطور بودن و من وقتي bootrec رو زدم ويندوز كه بالا اومد سياه بود كه 10دقيقه صبر كردم يهو آيكون ها و استارت اومدن ولي اين دفعه هرچي صبر كردم،نيومدن:((
به نظرتون بي خيال بشم و به همون xp قناعت كنم؟؟:((
(ديگه دارم رواني ميشم:(( )
شما اون درایوری که قراردادم دانلود کردین به اون روش که گفتم درایورگرافیک آپدیت کردین ؟
برای روش اول باید از طریق بوت dvd ویندوز بالا بیاین اون گزینه گرافیک غیرفعال کنید
برای روش دوم بازم ازطریق بوت به همون طریق که گفتم بالا بیاین بعدشم اون دستور تایپ اینتر کنید
برای روش سوم اینو از خود سایت مایکروسافت من گذاشتم که گفته از طریق کلید f8 بالا بیاین بعدشم بین گزینه های موجود گزینه Enable Low-resolution video (640*480) option رو انتخاب کنید بعد وارد ویندوز بشین اون درایور نصب کنید که لینکش قراردادم
برای روش چهارم از طریق safe mode بالا بیاین پنجره cmd رو به همون طریق که گفتم اجرا کنید اون دستور داخلش تایپ اینتر کنید بعد که سیستم ریست کردین بزارین کارش انجام بده همین موارد من تونستم پیدا کنم درضمن قبلش باز هرچی دستگاه به پورت usb اتصال داره رو جدا کنید
اگربا همین موارد هنوزم گرافیک مشکل داره همونطور که اشاره کردم با یک گرافیک دیگه که 7 ساپورت باشه روی سیستم تست کنید البته روی سیستم عامل جدیدچون احتمال میدم مشکل شما ازگرافیک باشه هیمنطور که اشاره کردین درنسخه starter این مشکل ندارین.
دیشب بعد از اینکه پست گذاشتم،توی سایت مایکروسافت باز هم سرچ کردم،بعضی ها راجع به کابلهای مانیتور یه چیزایی گفته بودن ،اینکه باید هر دوتاش وصل باشه و اینا،برای منم هر دوتاش وصل بود، منم یکی از کابل ها رو جدا کردم و ری استارت کردم،باورم نمیشد ولی ویندوز بالا اومد:-o
بعدش هم من همون درایوری که شما گفته بودین رو نصب کردم،الان دیگه کاملا کار میکنه،فقط مشکلم اینه که به نظرتون اگه دوباره کابل رو وصل کنم تصویر از بین میره؟چرا مانیتور 2تا کابل داره؟آیا لازمه هردوتاش وصل باشه؟
منظورتون ازا ینکه میگین یکی از کابلها رو جدا کردین از مانیتور کدوم کابل چون کلا مانیتور دو تا کابل داره که یکی مربوط به تصویر میشه که پشت کیس وصل حتما باید وصل باشه یکی دیگه هم مربوط کابل برق میشه که مربوط به روشن شدن مانیتور میشه به نوعی جفت این کابلها باید متصل باشین تا یا که مانیتور بتونه تصویر بده یا که روشن بشه شما کدوم کابل قطع کردین ؟
مانیتور من 3تا کابل داره،دوتا به پشت کیس میره یکی هم به برق!!که من یکی از اون دوتا که به کیس میره رو جدا کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)