سلام. وایبر رو روی پی سی نصب میکنم ولی موقع اعلام کشور امریکا رو اعلام میکنه . از هیچ هیلتر شکنی هم استفاده نکردم.
موقع تعغیر کشور هم کار نمیکنه . چرا به نظر شما ؟؟؟![]()
سلام. وایبر رو روی پی سی نصب میکنم ولی موقع اعلام کشور امریکا رو اعلام میکنه . از هیچ هیلتر شکنی هم استفاده نکردم.
موقع تعغیر کشور هم کار نمیکنه . چرا به نظر شما ؟؟؟![]()
سلام
اشتباهی deactivate account رو زدم دفعه بعد که دوباره خاستم بازش کنم شماره تلفن خاست دادم و کدش رو گرفتم و وارد شدم تا اینجاش مشکلی نبود ولی هر کاری کردم contact هامرو نتونست از تو وایبر بشناسه.نمیاره.چیکار کنم؟
داغونم کمکم کنین
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم چطوری میشه آیکون نویگیشن یا همون فلش خاکستری رنگ که پایین سمت راست صفحه نرم افزار وایبر قرار داره و برای تعیین موقعییت جغرافیایی افراد هست رو بدون اطلاع طرف مقابل توی گوشی اون فعالش کرد که بتونیم موقعییتشو پیدا کنیم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
در کل میخوام بدونم چطوری میشه موقعیت طرف مقابلتو با گوشی موبایل پیدا کنی. مثلا تو نرم افزار های وایبر یا واتس آپ و ... وقتی با یکی چت میکنی چطور میشه موقعیتشو پیدا کرد؟ یا اصلا نرم افزار دیگه ای هست که بدون اطلاع طرف مقابلت محلشو پیدا کنی؟ تو وایبر میدونم که یه فلش خاکستری رنگ هست که اگر طرف مقابلت فعالش کرده باشه وقتی یه پیام بهت بده کنار پیامش یه آیکون بالون شکل ظاهر میشه که وقتی روش کلیک کنی موقعیتشو نشونت میده اما مشکل اینجاست که باید ازش بخوای که آیکونو فعال کنه. حالا میخوام بدون اطلاعش این آیکون فعال بشه آیا امکانش هست؟
دوست عزیز همونطوری که گفتین اینا همه به صورت گزینه در نرم افزار قرار میگیره مثل وایبر و طبیعتا زمانی که روشن نباشن یعنی طرف روشن نکرده باشه شما نمیتونین بدون اجازه صاحب گوشی این گزینه رو فعال کنین بدون اینکه طرف بفهمه!!!!!
پس باید امیدوار باشید که طرف وارد نباشه و همینجوری فعال بذاره مکان نمای نرم افزار رو
ممنون
حالا هیچ راه دیگه ای غیر از این نرم افزارها نیست؟ یه تروجانی، چمیدونم چیزی براش ارسال کنیم که بشه محلشو فهمید
اگرم باشه بنده خبر ندارم!
شاید دیگر دوستان بدونن که حتما میگن!!!
Last edited by runner; 14-04-2015 at 16:39.
تشکر دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)