نظرم قطعی شد ! اچ پی رو میگیرم ! ولی هر روز دقیقا داره 500 هزار تومن گرونتر میشه ! باید یکم وایسم ببینم چی میشه آخرش ! شانس ماس دیگه ...!
نظرم قطعی شد ! اچ پی رو میگیرم ! ولی هر روز دقیقا داره 500 هزار تومن گرونتر میشه ! باید یکم وایسم ببینم چی میشه آخرش ! شانس ماس دیگه ...!
خیلی جالب بود صفحه قبل 8 نفر گفتن لنووخوشم میاد تصمیمت رو گرفته بودی
مبارکت باشه..این هم خیلی لپتاپ خوبیه
![]()
حاجی چی شد گرفتی یا نه؟؟
منم میخوام تا چند هفته دیگه لپ تاپ بگیرم .بد جوری بین Asus N56VZ va HP DV6t-7000 موندم .هنوز انتخاب نکردم .بهشدت اهل بازی هم هستم .شما نمیدونی برا من کدوم بهتره ؟
لنوو برای بازی خیلی خیلی مناسبه
چون هم گرافیکه بهتری داره و هم کولینگ عالی که در نتیجه عملکرد فوق العاده ای رو میده
توخریدش شک نکن هرکی گرفته راضیه
HPداره شانسی میشه اگه شانست بزنه و یه دونه خوبش گیرت باید خدا رو شکر کنی(خرابیش خیلیه تو بخش مخصوص میتونی ببینی)
داداش گلم شده این لپ تاپ 3.7 میلیون.داری اینقدر پول بدی؟اگه داری دست مارو هم بگیر
شمام یه چیزی شنیدی تکرار میکنی پراید نیست که شانسی باشه !!!
لنوو کیفیت ساختش واقعا پائینه هیچوقت کیفیت رو فدای قیمت نکنید ! من که حاضر نیستم اونقد پول زبون بسته رو بدم به لنوو بعدم زیر کیبوردش کاغذ بذارم تا لق نزنه!!!
من هم شنیدم هم خوندم هم موجود هست میتونی ببیند خرابی HPبالاست در مورد لنوو باید بگم که بد از اپل بهترین از نظر کیفیت ساخته من اینیکه میگید رو نشنیدم تو بحثش تو کلوپ برند میتونید مطالعه کنید که خرابی نداره ولی تو بحث خرابی HPرو چک کن تا ببنید درمورد اینکه لنوو برای بازی مناسب تره بنچ مارکاش موجود هست میتونید انوهم ببینید تو سایت notebookcheckاینهمه دلیل و مدرک برای اثبات گفته هام کافیه.
شما از کجات گفتی لنوو کیفیت ساخت پایین داره ؟ از نظر کیفیت ساخت لنوو در صدر تمامی لپ تاپ های ویندوزیه!
جای دوری نیاز نیست بری تو همین فروم بچه ها زیر کیبوردش کاغذ گذاشتن!!!
یه نگاهی هم به فروم notebookreview بنداز ببین چیا نوشته اونجا دیگه منبع معتبره
خوب نیست آدم چیزی رو که داره بهترین بدونه منم پراید دارم اما نمیگم بهترین ماشین کم مصرف دنیاس!!!
خوب تو همون سایتی که گفتینnotebookecheck کیبوردش یه کی از مزیتاش بود
Pros
- Great casual gaming machine with discrete graphics
- Good battery life
- Blu-Ray optical drive
- Good keyboard and touchpad
تو توضیحاتم که تعریف میکنه
Keyboard and Touchpad
The layout of the laptop is fairly generic, though there are a few differences that may not be evident at a quick glance. The keyboard is one of these. It contains full-size keys with rounded edges and a good feel with a positive keypress. The keyboard also features a numeric keypad for rapid data entry. These keys are slightly smaller than the typing keys, but I had no trouble using the keypad in Excel. The keyboard is backlit, and this can be turned on and off using the Fn key and spacebar.
تو بنچمارک که از 6 تا تو 4تا اوله و تو 2 تا دومه
خود سایتم گفته برای بازی یه لب تاپ خوبیه شما از چی ایراد می گیرین بهتره یه نگاه یه ایرادات لب تاپ ها asus.HP بندازین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)