خوب الان باید رفت سراغ مشکلات مین به نظرم دلیلی جز مین نمیتونه باشه (تا نظر دوستان چی باشه) با توجه به توضیحات و عکسی رو که گذاشتم لطفا راهنمایی کنن چه دلایلی میتونه باشه
با تشکر
خوب الان باید رفت سراغ مشکلات مین به نظرم دلیلی جز مین نمیتونه باشه (تا نظر دوستان چی باشه) با توجه به توضیحات و عکسی رو که گذاشتم لطفا راهنمایی کنن چه دلایلی میتونه باشه
با تشکر
. یکی گفته مشکل از چیپ چنوبی مین بورد هستش.خودم فکر نمیکنم
اگه چیپ مشکل داشته باشه اصلا مین روشن میشه؟یا به این صفحه که عکسش رو گذاشتم میرسه؟
اگه چیپ جنوبی مین مشکل داشته باشه معمولا مین روشن نمیشه یا اگه روشن بشه نمیتونید با دکمه پاور سیستم رو خاموش یا با ریست ریست کنید سیستم رو شما همچین مشکلی که نداری
ششما همه موارد رو تست کردین من به نظرم بایوس مین مشکل داره باید برای تست و برای اینکه فهمید مشکل از کجاست با پروگرمر بایوس براش بریزین درست نشد باید خود مین بررسی بشه
بله مشکل از مینه
بسیار خوب پس اگه مشکل از چیپ باشه مین نباید روشن بشه و به اون صفحه مورد نظر برسه
همینو میخواستم بدونم .
تا حالا با پروگرمر کار نکردم و اصلا ندارم تا بتونم خودم انجام بدم و برنامه بایوس رو بریزم . میدم بیرون
با تشکر
بله همچنین چیپ جنوبی خراب باشه مین نه خاموش میشه معمولا نه ریست
همچنین i/o هم بگین چک کنن چون راه انداز بایوس است
به طور کلی :
پل شمالی با cpu , ram , PCI Express x16 در ارتباط است و پل جنوبی با درگاه های usb و PCI Express x4 ,x1 و پورتهای PCI و کارت صدا و درگاه های IDE و sata در ارتباط است.
اگه چیپ شمالی که مهمترین چیپ هم هستش مشکل دار بشه باز همون وضعیتی که درباره چیپ جنوبی گفتین پیش میاد؟
معمولا چیپ شمالی مشکل دار بشه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده
علاوه بر تمام اون مواردی که گفتین چیپ جنوبی ولتاژ یو اس بی های جلو و fpanel رو هم کنترل میکنه
اگه خازنهای اطراف سی پی یو یا رم مشکل داشته باشه ممکنه به این صورت خودشو نشون بده ؟
البته ظاهر خازن ها رو چک کردم و مشکلی ندیدم
اونم معمولا سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده یا بلو اسکرین میاد یا سیستم هنگ میکنه و ....
شما باید اول از همه با پروگرمر بایوس بریزی براش اولین قدم
بعد با دیباگر ببینید رو کدوم کد میمونه تا بهتر بشه نظر داد
دادم به دوستم ببره بیرون چون ابزار پروگرم و همچنین هیتر نداشتم و ... تا تست کنم
چند روزه گذشته 3 جا برده نتونستن علتشو پیدا کنه
نکته جالب اینکه بهش گفتم اول بهشون بگو پروگرم گنن و ... اونم گفت ولی اون 3 جایی که برده اصلا این کار و نکردن و گفتن ماله اون نیستش!
به هر حال اگه درست شد خبر میدم از چی بود
یا اینکه دنبال یه دسته دوم میره و میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)