تو سایت مادربردکه زده این قابلیت رو داره!! حالا من تعجب میکنم چجوریه که فعال نمیشه! شاید به طور خودکار این کار انجام میشه نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت مادربردکه زده این قابلیت رو داره!! حالا من تعجب میکنم چجوریه که فعال نمیشه! شاید به طور خودکار این کار انجام میشه نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید سایت amd درایور گرافیک خودتونو پیدا کنید پروفایلشم برای کراس فکر کنم باشه
پروفایلشم دانلود کردم نصب هم کردم و ریست هم کردم ولی بازم تو تب ها اثری از کراس نمیبینم.
![]()
اقا تو وین 7 64 هم تست کردم بازم کاتالیست دیزیبلش میکنه. فقط یه چیز بگین خیال من راحت بشه این که مشکل از مادربرد نیست که نه؟ اگه اره که به طرف زنگ بزنم بگم تو که پیشنهاد همچین سیستمی دادی مادربردت ساپورتش نمیکنه (ولی تو دیوایس منیجر دو تا گرافیک موجود هستند و تو سایت مادربردم زده ساپورت میکنه!!!!!!). واقعا گیج شدم![]()
نه مشکل از مین نیست مشکل نرم افزاری است یا از طرف درایور است یا نرم افزار کاتالیست برای سوئیچ کردن
چون همه چی درسته گرافیک مجتع فعاله درایورش هم نصبه
کارت 6670 را از سیستم جدا کنید و درایورش را از سیستم پاک کنید
وارد بایاس بشید
بوت گرافیک را روی گرافیک آنبرد ست کنید و بعد از ذخیره کردن خارج بشید
نرم افزار .net نسخه 3 را نصب کنید
درایور CCC گرافیک آنبرد(آخرین نسخه) را نصب کنید و سیستم را ریبوت کنید
کارت 6670 را نصب کنید و سیستم را روشن کنید
بعد از اینکه در ویندوز هشدار pop up new hw ظاهر شد به تنظیمات CCC آنبرد برید و گزینه crossfire را enable کنید
اصلا درایور 6670 را نصب نکنید در غیر اینصورت قابلیت hcfx را از دست خواهید داد
دوباره سیستم را ریبوت کنید و بعد از بالا آمدن سیستم وارد تنظیمات CCC آنبرد بشید و چک کنید که crossfire فعال باشه
در تمام مراحل کانل مانیتور باید به گرافیک آنبرد متصل باشه
حالا قابلیت hybrid crossfirex فعال هست
همچنین می تونید یک تست قبل از این مراحل و یک تست بنچمارک هم بعد از این مراحل بگیرید تا تفاوت را متوجه بشید
پ.ن : اگر مراحل بالا جواب نداد ویندوز را مجدد نصب کنید!
موفق باشید
Last edited by ess_1362; 28-09-2012 at 09:55.
یادمه پارسال که دوتا 6870 که از یک برند و عین هم و حتی شماره سریال کارتها فقط رقم اخرش فرق داشت گرفتم با هزار ذوق و شوق امدم خانه و روی سیستمم نصب کردم اما دریغ از این گزینه فعال شدن کراس در کاتالیست بهد از 48 ساعت نخئابیدن و سرچ در فرومهای اینترنت مخصوصا سایت خود شرکت aMD فهمیدم که بایاس کارتها یک تاریخ نیست و با نرم افزار ATI فلش بایاس اون یکی کارت رو ریختم روی این یکی و مشکلم حل شد حتالا شما تمامی کارهایی که دوستان گفتند رو انجام بده و اگه نشد اونوقت بیا سراغ بایاس
نه بازم با اینکه دقیق کار هایی که گفتینو انجام دادم نشد و الان کارت 6670 disable adapter هست و ویندوز رو هم تازگی عوض کردم.
یعنی شما میگین با اپدیت بایوس مشکل حل میشه؟ ولی مگه گرافیک مجتمع رو هم میشه بایوسشو اپدیت کرد؟
منم با کلی ذوق کراس بین این دو گرافیک سیستم رو کامل عوض کردم و یه مین و یه سی پی یو با سوکت FM1 گرفتم که اگه بخوام هر سی پی یو دیگه ای بگیرم باید مین رو هم عوض کنم!
نه فکر نکنم از بایوس باشه
شما همون کاری که گفته شد انجام بدی به نتیجه میرسی
خروجی به گرافیک آنبورد فعال کردن نصب درایور
نصب گرافیک اصلی خروجی به گرافیک نصب درایور و فعال کردن کراس به همین ترتیب انجام دادین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)