تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 72

نام تاپيک: تحصیل در رشته ی زبان انگلیسی/ Studying English at university

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام دوستان...میخواستم نظرتون رو در مورد تحصیل ادبیات انگلیسی در دانشگاههای خارج از کشور بدونم...اگه اونجا تحصیل کنم میتونم همونجا کار گیر بیارم و اقامت دائمی بگیرم...مثلا انگلیس یا استرالیا یا کانادا؟سطحش به نظرتون با داخل چههههههههههههه فرقایی میکنه؟من ایلتس و تافل رو دارم...حقیقتش از اینجا خسته شدم...باید زودتر برم!!!
    دوست عزیز توی گرایش های زبان فقط دو تاش توی خارج از ایران برد داره. یکیش ادبیاته و یکیش زبان شناسی. به خصوص با توجه به این مسئله که اگه ارشد رو توی یکی از این دو گرایش بخونی برای انتخاب رشته ی دکتری دستت خیلی باز خواهد بود. مطمئن باش اگه شما فارق التحصیل بشی و در مورد رشتت به تسلط کافی دست پیدا کنی کار برات زیاده. ایران اساتید خوبی داره بخصوص دانشگاه های علامه طباطبایی و علوم تحقیقات تهران و اگه این دو دانشگاه بخونی آینده داری، دانشگاه های خارج رو نمیدونم.

2. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام دوستان...میخواستم نظرتون رو در مورد تحصیل ادبیات انگلیسی در دانشگاههای خارج از کشور بدونم...اگه اونجا تحصیل کنم میتونم همونجا کار گیر بیارم و اقامت دائمی بگیرم...مثلا انگلیس یا استرالیا یا کانادا؟سطحش به نظرتون با داخل چههههههههههههه فرقایی میکنه؟من ایلتس و تافل رو دارم...حقیقتش از اینجا خسته شدم...باید زودتر برم!!!
    در مورد مطالعه ی ادبیات انگلیسی در خارج از کشور، خب ، اولین مساله اینه که سطح تدریس ادبیات در اونجا با ایران قابل قیاس نیست...
    بسیار سخت تر و بالاتر از دانشگاه های ایران باهاشون کار میشه...
    و مهمترین مساله ای که هست، اینه که باید به اکثر آثار ادبی انگلیسی تسلط داشته باشین ، در غیر اینصورت، ادامه تحصیل در این رشته بسیار بسیار سخت خواهد بود... و جنرال انگلیش هم ممکنه چندان بهتون کمک نکنه....

بازتاب کاری نمیدونم چطور هست...
    ولی در رشته های عمومی و علوم انسانی، یجورایی استاد دانشگاه و یا محقق نسبتا فراگیره..
    ادبیات انگلیسی در هر صورت ، فرصت شغلی های محدودی داره...

به شخصه،
    با پشتوانه ی رشته ی ادبیات انگلیسی به خارج از کشور فکر نمیکردم...

4. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

من دوستان لیسانسم ادبیات انگلیسی بود دانشگاه آزاد مشهد فارغ التحصیل 88.الان دو تا از استادای اون زمانم دکتر قهرمان و مطلب زاده اونورن...با توجه به علاقم اونا توصیه میکنن بیا اینور...میگن بهت فاند تعلق میگیره و ...فقط میخوام بدونم میتونم اقامت دائمی بگیرم یا نه....شنیدم گرفتن اقامت واسه امریکا خیلی سخته؟یا اگه درسم تموم بشه اقامتم باطل میشه؟
    من حقیقتش به غیر از انگلیسی از هیچی دیگه خوشم نمیاد...میگم اونام مثه ما تو دبیرستان دبیر ادبیات و اینا دارن که نه؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من دوستان لیسانسم ادبیات انگلیسی بود دانشگاه آزاد مشهد فارغ التحصیل 88.الان دو تا از استادای اون زمانم دکتر قهرمان و مطلب زاده اونورن...با توجه به علاقم اونا توصیه میکنن بیا اینور...میگن بهت فاند تعلق میگیره و ...فقط میخوام بدونم میتونم اقامت دائمی بگیرم یا نه....شنیدم گرفتن اقامت واسه امریکا خیلی سخته؟یا اگه درسم تموم بشه اقامتم باطل میشه؟
    من حقیقتش به غیر از انگلیسی از هیچی دیگه خوشم نمیاد...میگم اونام مثه ما تو دبیرستان دبیر ادبیات و اینا دارن که نه؟!!!
    تا جایی که من میدونم فاند گرفتن کار راحتی نیست مگه اینکه اون اساتیدی که میگی اونجان بهت Teaching Assistantship بدن. مدت اقامت به اندازه مدت تحصیله و الکی قابل تمدید نیست مگه اینکه راه دیگه ای پیدا کنی! (یه راهش اینه با یه دختر اهل اونجا ازدواج کنی!) یا مثلا بعد از اتمام درس از طریق اقامت مشاغل اقدام کنی.
    شما اگه زرنگ باشی میتونی کار گیر بیاری با همین رشته.

7. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

(یه راهش اینه با یه دختر اهل اونجا ازدواج کنی!) .
    آره...این فکر خوبیه...یکمم پولدار باشه که دیگه ما سر کار نریم...بابا یکمم به خودمون برسیم دیگه

9. 2 کاربر از intellectual2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

فاند خیلی بستگی به دانشگاهی که تحصیل میکنید داره. و یا خیلی مواقع به مرتبه ی تحصیلیتون...
    مثلا خیلی از دانشگاه ها مقطع فوق و دکتری را حتما فاند میدن ولی شرایط خاص خودش را داره، به رشته و معدل لیسانس، معرفی نامه ها و... بستگی داره...
    ولی اینطور نیست که بگیم دانشگاه بدون فاند سخته

اقامت دائم؛ بستگی داره در اون رشته بتونید حتما کار پیدا کنید، و یا به قول دوستمون ازدواج کنید...
    که البته این هم باز به کشوری که انتخاب میکنید بستگی داره....
    از این جهت رشته های علوم انسانی و یا هنر، چندان قابل اطمینان نیستن و ریسکی...

11. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

سلام.دیروز رفتم اپولونیا کالج...خیلی باحال بود.رزومه رو بردم...چند تا مقاله رو که داشتمم بردم.خانومهگفت عزیزم واسه کدوم کشور میخوای؟منم گفتم امریکا...شرایط رو گفت.از همه مهمتر مانی بود که ما هم کم نیاوردیم به لطف پدرگفت غمت نباشه جگرم.یه چند تا فرم داد پر کردیم و گفت گذرنامه رو اوکی کن و بیا واسه بقیه کاراش.خداییش خانم خوبی بودامروز هم رفتم واسه گذرنامه گفت حداکثر تا یه هفته دیگه میاد.دیگه ببینیم چی میشه.از شما بروبچ باحال هم ممنونم.راستی خانومه خیلی باحال بودB-)

13. این کاربر از intellectual2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.دیروز رفتم اپولونیا کالج...خیلی باحال بود.رزومه رو بردم...چند تا مقاله رو که داشتمم بردم.خانومهگفت عزیزم واسه کدوم کشور میخوای؟منم گفتم امریکا...شرایط رو گفت.از همه مهمتر مانی بود که ما هم کم نیاوردیم به لطف پدرگفت غمت نباشه جگرم.یه چند تا فرم داد پر کردیم و گفت گذرنامه رو اوکی کن و بیا واسه بقیه کاراش.خداییش خانم خوبی بودامروز هم رفتم واسه گذرنامه گفت حداکثر تا یه هفته دیگه میاد.دیگه ببینیم چی میشه.از شما بروبچ باحال هم ممنونم.راستی خانومه خیلی باحال بودB-)

سلام

مبارک ​برای فاند کامل آمریکا باید فارغ التحصیل شریف یا تهران باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام

مبارک ​برای فاند کامل آمریکا باید فارغ التحصیل شریف یا تهران باشید
    add having money to them

16. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام میکنم به دوستان عزیزم . من لیسانس الکترونیک هستم و از پایه زبان خوبی هم برخوردار هستم . میخوام برای سال اینده برای ارشد در رشته تیچینگ زبان انگلیسی امتحان بدم . اگه یه راهنمایی بفرمایید که چه کتابایی کمکم میکنه ممنون میشم . البته منابع توی اینترنت زیاد هست ولی اونایی که لازم و ضروری هست رو میخوام بدونم . اگه از بچه های فوق لیسانس که دانشگاه قبول شدن راهنمایی کنن که چه بهتر ..هم برای عمومی و هم تخصصی با چی شروع کنم و پیش برم . بی نهایت سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •