تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشاوره خرید فقط کیس تا 1500....

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بعید میدونم کسی 2500k بر دار و اور نکنه
    در مورد مین خوب b75 که مخصوص اور برای این پردازنده نیست بیشتر کار شما رو در ضمینه بازی راه میندازه -وبه غیر لز اور چیپ کاملیه برای1155ها
    در مورد مین هم برای اور واینکه با پردازنده بخواد مچ تر در بیاد فقطz68 واینکه کی گفته مین های گیگا گرونه اینو دیدی یا تحت تاثیر شایعاتی مین خودم یه z68 از گیگا ست ارزونترین چیپ68 تو بازاره در این صورت اگه بخوام یه سیس پیشنهاد بدم قیمت راحت از 1.500 بالا میزنه

2. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بعید میدونم کسی 2500k بر دار و اور نکنه
    در مورد مین خوب b75 که مخصوص اور برای این پردازنده نیست بیشتر کار شما رو در ضمینه بازی راه میندازه -وبه غیر لز اور چیپ کاملیه برای1155ها
    در مورد مین هم برای اور واینکه با پردازنده بخواد مچ تر در بیاد فقطz68 واینکه کی گفته مین های گیگا گرونه اینو دیدی یا تحت تاثیر شایعاتی مین خودم یه z68 از گیگا ست ارزونترین چیپ68 تو بازاره در این صورت اگه بخوام یه سیس پیشنهاد بدم قیمت راحت از 1.500 بالا میزنه
    مرسی دوست عزیز...

یه سوالم داشتم فرق 2500k با 2500 چیه؟ چون اینجا من k پیدا نکردم؟

راجع به قیمت مین های گیگا ولا من خودم یه چرخی تو سایتا زدم دیدم واقعا نسبت به MSI و ASUS گرونتره.... خیلی از دوستانم تو فروم نظرشون این بوده حالا من خیلی دقیق نمیدونم و از قیمتای بازار خبر ندارم...ممنون میشم شما چند مورد معرفی کنید...
    احتمال داره بعدا اور کنم پس Z68 باید بگیرم.... اون مین MSI Z68A-G45 G3 چطوره...؟
    از ایسوس چی خوبه؟ کلا خیلی گیجم الان نمیدونم چی بگیرم چه برندی؟؟؟؟؟؟

سیستم پیشنهادی شما چیه؟ اگه میشه با یا بگید چون اینجا سخت قطعات پیدا میشن مرسی...

راستی سایت معتبر واسه خرید قطعه وجود داره؟ چون من تهران نیستم همه چی سخت پیدا میشه یا اینکه گرونه.....

من یه سیستم دیگه دارم روش یه پاوره SilverStone 650W هست 3 سال پیش 160 تومن خریدمش میخواستم کراس کنم که نکردم حالا رو این سیستم مونده:

Foxconn A7DA-S 3.0
    AMD Phenom X2 550 3.1Ghz 7MB
    2x2GB 1333
    Sapphire 4770 512 GDDR5

این پاور واسه این سیستم یکم زیادی نیس؟ میشه این پاورو وردارم واسه سیستم جدیدم یه چیز دیگه بذارم رو این سیستم؟ چه پاوری واسه این سیستم خوبه؟

از همه دوستان ممنون که وقت میذارن

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

کلی اینجا گشتم Z68 پیدا نکردم میگن دیسکانتینیو شده Z77 ام که قیمتاش بالای 400 تومنه چیکار کنم؟

-------------------------------------------------------------------------

مجبورم بیشتر هزینه کنم پس... دوستان از چیپ Z77 چی چیشنهاد میدیدن؟

یه CPU کارکرده هست دوماهه... 3570k به قیمت 530 تومن؟ میارزه بگیرمش یا یه 2500K نو بگیرم؟

CPU های اینتل گارانتی ندارن؟چجوره ای داستانش؟

گرافیک 7770 جوابمو میده؟ چون یه قیمت گرفتم 6950 600 ایناس 560 ti هم همون دوروبره...

ممنون میشم منو از این وضعیت نجات بدین داغونم...
    Last edited by Pedram_mrn; 26-09-2012 at 22:20.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

مرسی دوست عزیز...یه سوالم داشتم فرق 2500k با 2500 چیه؟ چون اینجا من k پیدا نکردم؟راجع به قیمت مین های گیگا ولا من خودم یه چرخی تو سایتا زدم دیدم واقعا نسبت به MSI و ASUS گرونتره.... خیلی از دوستانم تو فروم نظرشون این بوده حالا من خیلی دقیق نمیدونم و از قیمتای بازار خبر ندارم...ممنون میشم شما چند مورد معرفی کنید...احتمال داره بعدا اور کنم پس Z68 باید بگیرم.... اون مین MSI Z68A-G45 G3 چطوره...؟از ایسوس چی خوبه؟ کلا خیلی گیجم الان نمیدونم چی بگیرم چه برندی؟؟؟؟؟؟ سیستم پیشنهادی شما چیه؟ اگه میشه با یا بگید چون اینجا سخت قطعات پیدا میشن مرسی... راستی سایت معتبر واسه خرید قطعه وجود داره؟ چون من تهران نیستم همه چی سخت پیدا میشه یا اینکه گرونه.....من یه سیستم دیگه دارم روش یه پاوره SilverStone 650W هست 3 سال پیش 160 تومن خریدمش میخواستم کراس کنم که نکردم حالا رو این سیستم مونده:Foxconn A7DA-S 3.0AMD Phenom X2 550 3.1Ghz 7MB2x2GB 1333Sapphire 4770 512 GDDR5این پاور واسه این سیستم یکم زیادی نیس؟ میشه این پاورو وردارم واسه سیستم جدیدم یه چیز دیگه بذارم رو این سیستم؟ چه پاوری واسه این سیستم خوبه؟از همه دوستان ممنون که وقت میذارن
    فرق سری k با سری غیر K اینه که سری k مالتی پلیر باز برای اورکلاک ساده تر دارن !پاورتم برای اون سیستم زیاده میتونی یه 435 بندازی روش !در مورد برند ها هم زیاد تو فکر نرو هر کدوم ارزون تر بود بگیر !

6. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کلی اینجا گشتم Z68 پیدا نکردم میگن دیسکانتینیو شده Z77 ام که قیمتاش بالای 400 تومنه چیکار کنم؟

-------------------------------------------------------------------------

مجبورم بیشتر هزینه کنم پس... دوستان از چیپ Z77 چی چیشنهاد میدیدن؟

یه CPU کارکرده هست دوماهه... 3570k به قیمت 530 تومن؟ میارزه بگیرمش یا یه 2500K نو بگیرم؟

CPU های اینتل گارانتی ندارن؟چجوره ای داستانش؟

گرافیک 7770 جوابمو میده؟ چون یه قیمت گرفتم 6950 600 ایناس 560 ti هم همون دوروبره...

ممنون میشم منو از این وضعیت نجات بدین داغونم...
    خوب دادا 2500 خوبه به سری ک بودنش دقت نکن بدرد شما نمی خوره برای اور هست که دوستمون گفتن / در مورد z68 ببخشید ولی فروشنده های بازار چیز زیادی می خورن میگن نیست و بدرد نمی خوره برای تو پاچه کردن z77 ها هست در ضمن والا من هنوز نفهمیدم فرق این دو تو چی هست یعنی خیالت رو راحت کنم چیزه خاصی نیست بهش خودتو درگیر کنی / در مورد گارانتی بله هیچ کدوم ندارن یعنی نیازی نداره سی پی یو سالم باشه مطمئن باش دیگه سالمه مگر این که اور کنی نوسانات برق و این حرفا که ربطی به گارانتی نداره / خوب در مورد کارت گرافیک 6950 همشون رو می خوره اگر قیمت خوب گیر اوردی و برند مثل سافایر و ایسوس زیر 600 به نظرم بهتره البته از فروشنده حتما بپرس که قابلیت تبدیل به 6970 رو داشته باشه دیگه 560 عمرا به گرد پاش برسه / ولی متاسفم دادا عجب زمانی رو برا خرید انتخاب کردی بازار یعنی بمب می خورد توش بهتر از الان بود ولی بخر که بدترم میشه حالا باز سوال داشتی بگو در خدمتت هستم .

8. این کاربر از Zoroastrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

صحبت دوستمون تایید میشه اگه 6950 بگیری از همش بهتره! چون میتونی به 6970 کانورت کنی

10. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

کارت گرافیکو حالا یه کاری میکنم.... بیشتر درگیر انتخاب مین و سی پی یو ام...

چندتا مدل مشخص بهم معرفی کنید که برم بگیرم... اون CPU کارکرده 3570 کا رو نگیرم؟ یه مین p8z77-v deluxe هم روش هست 630 میده دوماه از گارانتیش گذشته...

یا همون MSI B75A-G43 به قیمت 250 تومن جوابمو میده؟ پس پاور 650Wــی که دارم جوابمو میده؟

خیلی ازتون ممنونم...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کلا 3570 تو تست ها بهتر عمل میکنه اگه اونو بگیری بهتره برات!

13. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کارت گرافیکو حالا یه کاری میکنم.... بیشتر درگیر انتخاب مین و سی پی یو ام...

چندتا مدل مشخص بهم معرفی کنید که برم بگیرم... اون CPU کارکرده 3570 کا رو نگیرم؟ یه مین p8z77-v deluxe هم روش هست 630 میده دوماه از گارانتیش گذشته...

یا همون MSI B75A-G43 به قیمت 250 تومن جوابمو میده؟ پس پاور 650Wــی که دارم جوابمو میده؟

خیلی ازتون ممنونم...

خوب دادا در مورد سی پی یو و مین بنده در مورد دست دو نظری نمی دم ولی ببین شما این انتخاب ها رو داری 2500 بدون پسوند ک و همین 3570 که دوستمون گفتن و در مورد مین اصلا تاکید می کنم اصلا قیمت بالا خرج نکن چون شما که نه اور می کنی نه قصد کراس داری 200 تومن نهایت 250 هزینه کن بسه .

کلا 3570 تو تست ها بهتر عمل میکنه اگه اونو بگیری بهتره برات!
    بله درسته تا حدودی قوی تر عمل می کنه اما گرمای بیشتری هم تولید می کنه ولی قبول دارم بهتره تو عملکرد .

15. این کاربر از Zoroastrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

ممنون...

نظرتون راجع به چیپ H77 چیه؟ این مدل از ایسوس
    ASUS - P8H77-V

شنبه میخوام برم تهران دیگه سیستم رو بخرم اگه اتفاقی نیوفته...

پس فعلا شد CPU 2500حالا با K یا بی K رمم Geil یا Corsair میخوام بگیرم...
    گرافیکم 6950 اگه زیاد گرون نشده باشه البته...پایین تر چی هست راستی؟
    پاورم که همون 650 خودم...ُُ
    SSD میتونم بگیرم؟ اندازه ی یه درایو فقط واسه ویندوز؟ ارزش داره؟ سرعت کلیه ویندوزو به صورت محسوس بالا میبره اصلا؟
    کیس هم X3 فک کنم خوب باشه برام...
    HDD سرعت بالا چی خوبه؟ اگه فرق یه ترا با 500 50 تومنه یک برمیدارم....
    dvd rw چی خوبه... من هرچی دی وی دی رام تا حالا داشتم دراشون خراب شده نمیاد بیرون گیر میکنه... سونی ایسوس و ... بودن

بزرگترین سوال زندگیم الان اینه که مین و چی بردارم.....؟؟؟؟؟؟؟

مرسی از دوستان
    Last edited by Pedram_mrn; 28-09-2012 at 17:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •