من تا حالا نشنیدم پلاک برای فلان شهر رو نداشته باشننوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز که خودش کلان شهر حساب میشه پلاکش هست
اگر هم نبود بله نامه بگیرید ببرید اونجا راحت عوض کنید
من تا حالا نشنیدم پلاک برای فلان شهر رو نداشته باشننوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز که خودش کلان شهر حساب میشه پلاکش هست
اگر هم نبود بله نامه بگیرید ببرید اونجا راحت عوض کنید
یه سوال از دوستان دارم در مورد فروش خودرو،موقع فروش خودرو حتما باید این کار توسط یک نمایشگاه اتومبیل انجام بشه و بعد بریم دفتر خانه اسناد رسمی؟یا بدون رفتن به نمایشگاه میشه مستقیما به همراه خریدار رفت دفتر خونه و اونجا سند رو به نام خریدار زد؟
به هر حال بین خریدار و فروشنده باید قولنامه تنظیم بشه
این کار یا تو نمایشگاه انجام میشه یا به صورت دستی بین طرفین انجام میشه.
اونی که تو نمایشگاه انجام میشه قانونی تره و یه مبلغی هم باید به نمایشگاه پرداخت بشه
سلام اقا 1سوال کارت پایان خدمت برا سند قطعی الانم هسش؟
همونطور که تو پست اول هم نوشتم
نه فعلا نیازی نیست
دوستان من یه ماشینی داشتم بدون اینکه قولنامه بنویسیم یا اینکه بریم محضر رفتیم تعویض پلاک اونجا پلاک رو تعویض و سند رو به نام کردن موردی یا مشکلی که ندارد یا پیش نمی اید
در ضمن طرف بچه اخوند بود که ماشین رو خرید
من تا الان این مورد رو ندیدم
اما خوب اگر سند و مدارک خودرو و پلاک خودرو انتقال داده شده به طور قانونی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
شما هم که پولتون رو کامل گرفتین و ماشین رو فروختین و سندش رو هم که به نام زدن تمام شده.
سلام دوستان
جدیدا (البته من تو تهران فقط دیدم) اینطوری ماشین معامله میشه و دیگه دفترخونه نمیرن
من هم ماشینی که گرفتم البته فروشنده آشنا بود دیگه نرفتیم دفترخونه و فقط تعویض پلاک رفتیم. تازه همونجا تو باجه های مختلفش عوارض و مالیات و ... رو پرداخت کرد و ماشین رو به نام زد.
مسئول اطلاعاتش می گفت قانون عوض شده. چند تا مرکز دیگه بعدا برای اطمینان رفتم گفتند آره دیگه نیازی به ثبت دفترخونه نیست. البته اگه دوست داری میتونی بری و اونجا یه پولی هم به دفتر خونه بدی فقط همین.
اصلا می تونی تو خیابون هم به مردم پول بدی!!! ولی هیچ فرقی نمیکنه مهم اینه که ماشین الان مال شماست.
دقیقا همین جمله رو گفت.
میخواستم بدونم این مشکلی پیش نمیاره. دوستان عزیز غیر تهرانی هم اگه بگن تو شهرهای اونا چطوریه ممنون میشم.
من تو کرمان این کار رو انجام دادم به نظرم محضر فقط فرمالیته !! پول هدر دادن
البته باید این نکته رو هم اضافه کنم که هر کسی زیر بار این روش انتقال خودرو نمیره و انگار بعضی ها دوست دارن پولشونو دور بریزن.
تازه تا همین الان کم مونده به من فحش بدن که چقدر احمقم و شبیه حیوانی گوش دراز که اسمشو ذکر نمیکنمو دیگه هیچکس ماشینو از من نمیخره!!!!
ولی منطقاً باید این طور باشه و نیازی به دفترخونه نباشه.
فقط سوالی که پیش میاد اینه که اگه نیاز نیست پس دفترخونه ها دارند چیکار میکنن و آیا این پولی که میگیرن حلاله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چطور کسی جلوی اونا رو نمیگیره.
و اگه نیاز هست چطور ماشینو بدون طی این مراحل تعویض پلاک میکنن و به نام میزنن؟ تکلیف مردم مشخص نیست.
و از همه مهمتر چون با این قانون درآمد دفاتر اسناد کاهش پیدا میکنه و اینکه این دفاتر به دولت درصدی رو پپرداخت میکنن و در نهایت درآمد دولت کاهش پیدا میکنه
آیا فردا با فشار وارده از بعضی سازمانها قانون دوباره عوض نمیشه و پدر همه اونایی که نرفتن دفترخونه در نمیاد؟
Last edited by pershiran; 01-05-2013 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)