تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: ریستارت شدن کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگی
    من با توجه به این که کامپیوترم مشکل داره یک تست با نرم افزار PassMark BurnInTest Pro گرفتم و نتیجه اش این شده..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توجه به جواب تست میشه گفت سخت افزارم مشکلی داره؟؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما دقیقا چه مشکلی با سیستم دارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما دقیقا چه مشکلی با سیستم دارید
    همین طور که اول تایپک گفتم چند ماهی شده که کامپیوترم توی بازی ها ریستارت میشه و هنوز هم من نتونستم مشکلشو پیدا کنم!!!
    احساس میکنم این مشکل دوره ای هست و بعضی از وقت ها کامپیوترم خوب و سالم است و با چندین ساعت بازی هم ریستارت نمیشود و بلعکس بعضی وقت ها در عرض چند دقیقه ریستارت میشود...
    تا چند وقت پیش بیرون بازی هم ریستارت میشد ولی چند وقتی شده که دیگه این طوری نیست..
    اما فکر کنم ریستارت شدن کامپیوترم با مقدار حجم پرشده از هاردم رابطه داره
    احساس میکنم وقتی یکم هاردم رو خالی میکنم کامپیوترم دیرتر و بعضی مواقع اصلا ریستارت نمیشه!!!!
    نرم افزاری برای تست هاردم هست که با اون هاردم رو تست کنم؟البته غیر از اون تستی که انجام دادم!نرم افزاری باشه که حرفه ای هاردم رو تست کنه!!
    Last edited by Reza R"ch; 28-09-2012 at 16:01.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین طور که اول تایپک گفتم چند ماهی شده که کامپیوترم توی بازی ها ریستارت میشه و هنوز هم من نتونستم مشکلشو پیدا کنم!!!
    احساس میکنم این مشکل دوره ای هست و بعضی از وقت ها کامپیوترم خوب و سالم است و با چندین ساعت بازی هم ریستارت نمیشود و بلعکس بعضی وقت ها در عرض چند دقیقه ریستارت میشود...
    تا چند وقت پیش بیرون بازی هم ریستارت میشد ولی چند وقتی شده که دیگه این طوری نیست..
    اما فکر کنم ریستارت شدن کامپیوترم با مقدار حجم پرشده از هاردم رابطه داره
    احساس میکنم وقتی یکم هاردم رو خالی میکنم کامپیوترم دیرتر و بعضی مواقع اصلا ریستارت نمیشه!!!!
    نرم افزاری برای تست هاردم هست که با اون هاردم رو تست کنم؟البته غیر از اون تستی که انجام دادم!نرم افزاری باشه که حرفه ای هاردم رو تست کنه!!
    من فکر میکنم مشکل شما باید مرحله به مرحله بررسی بشه
    حتما اول از سالم بودن پاور مطمئن شوید چون شما در بازیها مشکل دارید مرحله اول حتما پاور بررسی شود
    دمای قطعات بررسی شود میتوانید از نرم افزارهای مخصوص که دما رو ثبت میکنند استفاده کنید تا حداکثر ددمای قطعات مشخص شود
    مرحله سوم باید به رم شک کرد حتما رم رو با استفاده از نرم افزار mem test تحت داس تست کنید حداقل یک پاس
    در مرحله بعد باید هارد کاملا چک شود البته مشکل ریستارت شدن معمولا از هارد نیست ولی به هر حال من توصیه میکننم بعد از اننجام کارهای بالا اگر ههمچنان مشکل پا برجا بود یک بار تمام قطعات رو از کیس در اورده و در فضای باز مونتاژ کنید و یک ویندوز به صورت کلین نصب کنید اگه مشکلتون حل نشد باز بگید تا بیشتر راهنمایی کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

1 منم

منم این مشکلو داشتم بازی که میکردن باسیستم ریست می شد اول فکر کردم از گرافیکه اما بعد با عوض کردن رم مشکلم حل شد.امتحان کن دوست من..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام . من کامپیوترم خیلی ریست میشه حتی اگر کامپیوتر در حالت عادی روشن و با اون کاری انجام ندید .میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید؟مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام . من کامپیوترم خیلی ریست میشه حتی اگر کامپیوتر در حالت عادی روشن و با اون کاری انجام ندید .میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید؟مرسی
    علت های زیادی داره یک علتش از ویندوز و ویروس است و نصب بعضی نرم افزار ها که باعث این مشکل میشه و درست نصب نشدن درایورهای سیستم و تداخل سخت افزاری
    علت های دیگه میتونه از دمای قطعات پاور و رم سیستم باشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •