تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: برنامه نویسی تحت شبکه با سی!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این خط نمام متغیر داخل خودشرو صفر می کنه!! بازم آفرین(اما در شبکه حالتLittle در تعریف می کنند تا صفر ها دیگه خونده نشده و متغیر بیت اول پر ارزش و بیت آخر هم کنم ارزش می شود تا سرعت خوانایی بیشتر بشه! )
    جزو مبا حث مهندسیاینترنت ازش استفاده کردیم !
    این پروتکل نیازی به ار تباط دوطرفه نداره در پست اول هم گفتم این یه برنامه ی سرور که منتظر در خواست کلای می شه و هرچی رو که روی پورت اومد رو نشون میده کامل شدش رو برات پخ کردم!!
    (چون باعث سوال ها بیشتری میشه!!)

این برنامه به پیچ عنوان بنامه به بیکار نیست فقط یه برنامه ی چت ساده می شه بهش گفت البته که سی این قدرت روداره اما هدف های خاصی رو فرستاد به مباحث پیشرفته ی بر می گرده اما ما این برای -- و ارتقای امتیه در برنامه نویسی می کنیم!!!
    Last edited by samasara; 23-09-2012 at 18:50. دليل: اشکال در ویرایش

2. 2 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

این خط نمام متغیر داخل خودشرو صفر می کنه!!
    ما بحثمون راجب کار کلی اون قسمت بود.

این پروتکل نیازی به ار تباط دوطرفه نداره در پست اول هم گفتم این یه برنامه ی سرور که منتظر در خواست کلای می شه و هرچی رو که روی پورت اومد رو نشون میده کامل شدش رو برات پخ کردم!!
    (چون باعث سوال ها بیشتری میشه!!)
    این کدهایی که شما گذاشتی عملا هیچ کاری انجام نمیده. و چیزی هم که شما میگی اسمش sniffer هست نه سرور. سرور ها معمولا روی پورت خاصی منتظر میمونن نه همه ی پورتها)

این برنامه به پیچ عنوان به گرافیک مربوط نمیشه فقط یه برنامه ی چت ساده می شه بهش گفت البته که سی این قدرت روداره اما هدفم از شروع کردن این مباحث پیشرفته ی -- و ارتقای امتیه در برنامه نویسه!!!
    خوب من که یادم نمیاد صحبتی از گرافیک کرده باشم!

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب من که یادم نمیاد صحبتی از گرافیک کرده باشم!
    پست قبلی ویرایش شد!!
    این کدهایی که شما گذاشتی عملا هیچ کاری انجام نمیده. و چیزی هم که شما میگی اسمش sniffer هست نه سرور. سرور ها معمولا روی پورت خاصی منتظر میمونن نه همه ی پورتها)
    این روی همه پروتا کار نمی کنه اول تقاضای یه مسیر معلق سفارش می ده در صورت وجوب ادامهی کار انجام می شه این کد خیلی سادست فکر نمی کردم این قدر با عث سوال بشه درسته باید فال گوش وایسته اما ساختار udp این امکان رو به ما میده که این کا رو انجام بدیم و یه پورت ثانوی در نظر بگیریم اما در روش tcp ما با ید حتما از دستور های کانکت و لیسینگ استفاده کنیم همون جور که ایمیلا دارن این کار رو انجام می دن!!

5. 2 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب شاید سطح شما بالا از دانش من باشه و من فقط دارم الکی باشما جدل می کنم! اگر این طوره واقعا باعث خوشحالی منه که شما بعضی از مشکلاتمو بگیرید چون واقعا کمند کدر های حرفه ای بازم اگر اشکالی مد نظر تون اومد بگید‎

7. 2 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در ادامه از ابتدا به مواردی از شبکه که در برنامه نویسی به اون نیازه می پدازیم تا برای دوستان تازه کار مشکلی پیش نیاد بعد میریم سراغ کد ها و توضیح اونا!!

9. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در ادامه از ابتدا به مواردی از شبکه که در برنامه نویسی به اون نیازه می پدازیم تا برای دوستان تازه کار مشکلی پیش نیاد بعد میریم سراغ کد ها و توضیح اونا!!‎

11. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اول : الان دیگه می ریم سراغ قسمت جذاب و دوستاشتنی:

سوکت چیست؟ یک مفهوم انتزاعی از تعریف ارتباط در سطح برنامه نویسی است. یعنی شما بصورت کاملا راحت با تعریف سوکت در خواست خود را برای تبادل اطلاعات به سیستم می دهید و خود را در دنیای tcp or udp محل ها و فضا های مورد نظر را ایجاد کند

سوکت های مهم 1- دیاگرام: سوکت های بدون اتصال 3 معروفتد این سوکت از روش udp (همان که در مثال قبل ذکر شد) هیچ اطمینانی در مسیر داده ها و جود نخواهد داشت و کاملا نامطمئن!!!!!
    --------------- 2- استریم: به سوکت های اتصال گرا 2 معروفند این سوکت از روش ارسال tcp استفاده می کنه یعنی با نظارت بر خطالی احتمالی و رعایت ترتیب و مطمئن داده ها ارسال م شوند.(مثال FTP ,HTTP , SMTP)

دوم بگذارید یک سری از مواردی که با آنها شوخی ندارم را بنویسم:

نکته----> شما می توانید هم زمان یک یا چند سوکت باز و با چند سیستم راه دور خاص مبادله ی بسته داشته با شید!!!
    نکته ---> برنامه نویسی تحت شبکه با سی کاملا با لایه چهرم یعنی لایه ی کاربرد سر و کله می زند یعنی در لایه ی کاربد تعریف می شود!!!(یعنی اگر هم این قابلیت رو داره من بلد نیستم پس اگر می دوند حتما بگید!!)
    نکته ---> منظور من از مبادله اظلاعات از سوکت باز همون مبادله ی داده ای بین دونقطه ی tsap روی سیستم شبکه رایانه ای است!!!

خوب واقعا من خیلی خسته شدم توی این چند وقته و فرصت نوشتن کم پیدا کردم و اگر سرعت دستم توی تایپ بالا بود الان خیلی بیشتر براتون می نوشتم فکر کنم برای دوستان سی پرست سرنخ های خوبی برای تحقیق گذاشتم
    حالا شما تحقیق کنید و مطالب رو کامل بگذارید

راستی منبع هم --> a to z c و --->مقاله ی مهندس احسان ملکیان در کتاب امنیت و ضد امنیت و کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان و C جعفر نژاد و رنامه نوسی پیشرفته با سی سرابی میانجی و کتاب TCP/IP Sockets in C
    Last edited by samasara; 05-10-2012 at 10:13. دليل: غلط های نگارشی

13. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •