خواننده معروف سبک پاپ یعنی جاستین بیبر در عنوان NBA 2K13 به عنوان یک شخصیت مخفی حضور دارد و این یک شوخی نیست . اسکرین شات پایین این خبر را تایید می کند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواننده معروف سبک پاپ یعنی جاستین بیبر در عنوان NBA 2K13 به عنوان یک شخصیت مخفی حضور دارد و این یک شوخی نیست . اسکرین شات پایین این خبر را تایید می کند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل شماره قبلی امتیازای بازی خیلی عالی بوده و احتمالا از چند تا سایت هم بهترین بازی ورزشی سال میشه
Vandal Online - 94
3DJuegos - 94
Meristation - 93
IGN - 91
Gameplanet - 90
Planet Xbox 360 - 90
Official Xbox Magazine - 90
Eurogamer Italy - 90
SpazioGames - 90
Game Informer - 88
AusGamers - 86
امتیازات خوبی گرفته
از دوستان کسی بازیو برا اکس باکس گرفته؟ چطوره؟
یعنی این شخص پاش تو صنعت گیم باز بشه من یکی استفاء میدم
حتما پس فردا هم یکی از پارتنر هامون تو Evil 7 میشه
بازی نسبت به نسخه قبل چقدر فرق کرده از نظر گرافیک و گیم پلی و اینجور چیزا ؟![]()
منم با شما استعفا میدم.
عناوین احتمالی بازی ها در آینده:
Justin Payne 4
Mass Effect 3 Extended Bieber
Elder Scrolls VI: Bieberism
PES 20Justin
Assassin`s Creed-Bieber Hood
نمی دونم چرا تو بازی به جای صدای گزارشگر آهنگ پخش میشه...اولین بازیی که انجام دادم اینجوری نبود به نظرم! ...کسی راه حلی داره واسه این مشکل؟
چقد بازی لذت بخشه لامصب، از گیم پلی و گرافیک گرفته تا مسائل حاشیه ای که دنیاییه واسه خودش(این شکلکای جلف کی اضافه شدن
) ... 2k با این پتانسیلی که داره اگه فوتبال بسازه ظرف چند سال می تونه به راحتی ea و konami رو کنار بزنه
ویرایش: تونستم درستش کنم ...از منوی بازی option---game setting - peresntation
Last edited by treason_boys; 06-10-2012 at 15:09.
NBA_2K13_PSP-VENOM
16ساعت پیش امد
این بازی همیشه یکی از بازیهای محبوبم بوده که هر سال بازی رو میگیرم و حتی بیشتر از فوتبال بازی میکنم!
واقعا این بازی گرافیک خیره کننده ای داره که باعث میشه از بازی کردن نهایت لذت رو ببری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)