تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین عکس ها از نظر شما ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عکس شماره 1

48 39.67%
  • عکس شماره 2

5 4.13%
  • عکس شماره 3

13 10.74%
  • عکس شماره 4

13 10.74%
  • عکس شماره 5

24 19.83%
  • عکس شماره 6

10 8.26%
  • عکس شماره 7

32 26.45%
  • عکس شماره 8

10 8.26%
  • عکس شماره 9

6 4.96%
  • عکس شماره 10

22 18.18%
  • عکس شماره 11

40 33.06%
  • عکس شماره 12

17 14.05%
  • عکس شماره 13

12 9.92%
  • عکس شماره 14

9 7.44%
  • عکس شماره 15

4 3.31%
  • عکس شماره 16

6 4.96%
  • عکس شماره 17

67 55.37%
  • عکس شماره 18

18 14.88%
  • عکس شماره 19

58 47.93%
  • عکس شماره 20

11 9.09%
  • عکس شماره 21

20 16.53%
  • عکس شماره 22

14 11.57%
  • عکس شماره 23

6 4.96%
  • عکس شماره 24

16 13.22%
  • عکس شماره 25

6 4.96%
  • عکس شماره 26

6 4.96%
  • عکس شماره 27

15 12.40%
  • عکس شماره 28

32 26.45%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 58

نام تاپيک: lıllıı نظر سنجی هشتمین مسابقه ی عکاسی [موضوع : پرتره]

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید دوستان واقعا عکس ها زیبا هستن و جای تشکر دارن.

فقط مهران جان به نظرم بهتر باشه که در صفحه اول انجمن تو قسمت هشتمین مسابقه عکاسی ادرس مستقیم این قسمت نظر سنجی هم بین مطالبتون اضافه کنید بهتر باشه
    دسترسی سریع تر میشه.
    بازم مرسی و تشکر

2. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

تشکر از عکاسان عزیز
    نمیدونم چرا ولی بیشتر با عکس شماره 5 و شماره 21 ارتباط برقرار کردم.دست عکاسهاشون درد نکنه.خیلی قشنگ شدن

4. 6 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان مثل دفعه قبل من منتظرم تا دوستانی که در عکس و نقد عکس دستی دارن بیان و نکته نظراتشون رو بیان کنن
    دفعه قبل که سازه و بنا بود و من تک تک مطالب رو خوندم واقعا استفاده کردم ولی این دفعه سوت و کوره در حالی که عکس ها (به نظر من ) جای بحث زیادتری نسبت به موضوع قبلی دارن...

الان عکس شماره 19 واقعا زیباست من یک سوال دارم اون دود چطور اون قدر دقیق نشون داده شده..؟
    به دوربین مربوطه یا به عکاسش..؟ یا هر دو

6. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام

با هنر عکاسی آشنایی چندانی ندارم
    اما الان که صحبت بر سر پرتره است و همیشه پرتره چه بصورت عکس یا نقاشی مورد علاقه‌‌ام بوده ، سه نکته رو که به نظرم میرسه رو می‌نویسم

یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تونه یه پرتره رو معروف و ماندگار کنه اینه که پرتره از چهره‌ی انسانی گرفته یا کشیده بشه که چهره‌ی شناخته‌شده‌ای برای همه است

مثلا تو پرتره‌هایی که بچه‌ها زحمت کشیدن و ممنون از همشون و تو این تاپیک می‌بینیم چهره‌ی شناخته‌شده‌ای رو نمی‌بینم.

شخصی که همه‌ی مردم با اون آشنایی کامل دارن؛ از منش و رفتارش اطلاع دارن و می‌دونن چه خصوصیاتی داره و در زندگی چه کرده.

اینجاست که هنر عکاس مشخص میشه که بتونه پرتره‌ای از اون شخص رو نشون بده که گویای هر آن چیزی است که شخصیت اون انسان رو می‌سازه.

نکته‌ی بعدی سیاه و سفید بودن پرتره است که نمی‌دونم چرا شاید به‌خاطر قدمتی که به اون میده یا اینکه می‌تونه تنها سپیدی و سیاهی رو از اون برداشت کرد و ... اما برای من همیشه تاثیر‌گذارتر از عکسی رنگی بوده.

و آخر هم اینکه وقتی پرتره‌ای عمومی گرفته میشه یعتی شخصی خاص و بنام مد نظر نیست مطمئنن پرتره‌ای می‌تونه تأثیرگذارتر باشه که بتونه مفهومی خاص رو منتقل کنه.
    به عنوان مثال نشان دادن رنج و درد در چهره‌ی انسانی که با دیدن عکس و نمود‌هایی که در اطراف چهره مشخصه (مثلا بنایی ویران شده یا ... که با دیدنش میتوان فهمید که اون تصویر مربوط به زلزله‌ی شهر خاصی است) بتوان به عامل اون درد پی برد.
    یا چهره‌ی انسانی بشدت گرسنه که بازتابی از نور یک رستوران در چهره‌ی اون فرد افتاده
    و یا شادی آزادی در چهره‌ی یک انسان. (همانند چهره‌ی ژان وال‌ژان هنگامی که پس از خودکشی ژاور میتوان آزادی رو تو چهره‌اش (با بازی لیام نیسن ) دید.)

8. 8 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

با هنر عکاسی آشنایی چندانی ندارم
    اما الان که صحبت بر سر پرتره است و همیشه پرتره چه بصورت عکس یا نقاشی مورد علاقه‌‌ام بوده ، سه نکته رو که به نظرم میرسه رو می‌نویسم

یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تونه یه پرتره رو معروف و ماندگار کنه اینه که پرتره از چهره‌ی انسانی گرفته یا کشیده بشه که چهره‌ی شناخته‌شده‌ای برای همه است

مثلا تو پرتره‌هایی که بچه‌ها زحمت کشیدن و ممنون از همشون و تو این تاپیک می‌بینیم چهره‌ی شناخته‌شده‌ای رو نمی‌بینم.

شخصی که همه‌ی مردم با اون آشنایی کامل دارن؛ از منش و رفتارش اطلاع دارن و می‌دونن چه خصوصیاتی داره و در زندگی چه کرده.

اینجاست که هنر عکاس مشخص میشه که بتونه پرتره‌ای از اون شخص رو نشون بده که گویای هر آن چیزی است که شخصیت اون انسان رو می‌سازه.

نکته‌ی بعدی سیاه و سفید بودن پرتره است که نمی‌دونم چرا شاید به‌خاطر قدمتی که به اون میده یا اینکه می‌تونه تنها سپیدی و سیاهی رو از اون برداشت کرد و ... اما برای من همیشه تاثیر‌گذارتر از عکسی رنگی بوده.

و آخر هم اینکه وقتی پرتره‌ای عمومی گرفته میشه یعتی شخصی خاص و بنام مد نظر نیست مطمئنن پرتره‌ای می‌تونه تأثیرگذارتر باشه که بتونه مفهومی خاص رو منتقل کنه.
    به عنوان مثال نشان دادن رنج و درد در چهره‌ی انسانی که با دیدن عکس و نمود‌هایی که در اطراف چهره مشخصه (مثلا بنایی ویران شده یا ... که با دیدنش میتوان فهمید که اون تصویر مربوط به زلزله‌ی شهر خاصی است) بتوان به عامل اون درد پی برد.
    یا چهره‌ی انسانی بشدت گرسنه که بازتابی از نور یک رستوران در چهره‌ی اون فرد افتاده
    و یا شادی آزادی در چهره‌ی یک انسان. (همانند چهره‌ی ژان وال‌ژان هنگامی که پس از خودکشی ژاور میتوان آزادی رو تو چهره‌اش (با بازی لیام نیسن ) دید.)

البته من با صحبت شما مخالفم . عاملی که باعث ماندگاری یک پرتره میشه معروفیت شخص سوژه نیست ...

هر چند من اگر پرتره استاد شجریان رو ببینم لذت میبرم . اما خوب شجریان هست دیگه ! هزار بار دیدم در جاهای مختلف .. یا مثلا پرتره های بازیگران معروف و ....

اما اگر تونستم شخص نا آشناییی رو طوری به تصویر بکشم اون عکس نماد احساسات درونی سوژه باشه و معرفیش کنه اون موقع هنر کردم .

10. 9 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عکس ها خوبن ولی تعداد رای ها کمه.بهتره هر کسی عکس داده از دوستانش در پیام خصوصی هم بخواد که بیاد و در رای گیری شرکت کنه.اینجا چند ده هزار تا عضو داره فقط 27 نفر رای دادن

12. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اما اگر تونستم شخص نا آشناییی رو طوری به تصویر بکشم اون عکس نماد احساسات درونی سوژه باشه و معرفیش کنه اون موقع هنر کردم .
    بشدت موافقم
    نمونش اواتار من

یا این یکی

عکس ها خوبن ولی تعداد رای ها کمه.بهتره هر کسی عکس داده از دوستانش در پیام خصوصی هم بخواد که بیاد و در رای گیری شرکت کنه.اینجا چند ده هزار تا عضو داره فقط 27 نفر رای دادن

بابا 27 تا که نیست 60 تاست ،نه جون من کجا رو دیدی
    Last edited by ELSIN; 19-09-2012 at 11:57.

14. 5 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

البته من با صحبت شما مخالفم . عاملی که باعث ماندگاری یک پرتره میشه معروفیت شخص سوژه نیست ...

هر چند من اگر پرتره استاد شجریان رو ببینم لذت میبرم . اما خوب شجریان هست دیگه ! هزار بار دیدم در جاهای مختلف .. یا مثلا پرتره های بازیگران معروف و ....

اما من با صحبت شما مخالف نیستم .
    والبته گفتم یکی از مهم‌ترین عوامل. نه اینکه تنها عامل این باشه. + اینکه عکاس بتونه با پرتره شخصیت اون فرد رو به نمایش بذاره.

درست میگین. اما بهتره از دو جهت متفاوت به این موضع نگاه کرد.

این دو در دو جهت مخالف حرکت می‌کنند اما به یک نقطه‌ی مشترک میرسن.

اون‌چه که شما میگین یه سختی داره و اون‌چه من گفتم یه سختی دیگه.

نشون دادن حس درونی و خصلت یک انسان ناشناس که کسی با اون صفت آشنا نیست و معرفی اون به مردم با استفاده از پرتره

و نشان دادن حس و یا صفت شخصی معروف که مردم با اون صفت خوب یا بد شخص که معرف اون شده کاملا آشنا هستند و هنر عکاس اینجا اینه که این حس یا صفت رو نشون بده

یعنی در حال اول حس یا صفت اخلاقی رو عکاس معرفی میکنه و به پرتره میرسه و در حالت دوم حس و صفتی مشخصی رو عکاس می‌بایست از دل پرتره بیرون بکشه.

گرچه اولی به نظرم بیشتر حس رو می‌رسونه و دومی بیشتر صفت اخلاقی رو.

به نظر شما کدوم یک سخت‌تره ؟

16. 4 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بشدت موافقم
    نمونش اواتار من

یا این یکی

بابا 27 تا که نیست 60 تاست ،نه جون من کجا رو دیدی
    آره احسان جان . یا این کار استیو مک کوری به اسم دختر افغان که بسیار هم معروف هست

اما من با صحبت شما مخالف نیستم .
    والبته گفتم یکی از مهم‌ترین عوامل. نه اینکه تنها عامل این باشه. + اینکه عکاس بتونه با پرتره شخصیت اون فرد رو به نمایش بذاره.

درست میگین. اما بهتره از دو جهت متفاوت به این موضع نگاه کرد.

این دو در دو جهت مخالف حرکت می‌کنند اما به یک نقطه‌ی مشترک میرسن.

اون‌چه که شما میگین یه سختی داره و اون‌چه من گفتم یه سختی دیگه.

نشون دادن حس درونی و خصلت یک انسان ناشناس که کسی با اون صفت آشنا نیست و معرفی اون به مردم با استفاده از پرتره

و نشان دادن حس و یا صفت شخصی معروف که مردم با اون صفت خوب یا بد شخص که معرف اون شده کاملا آشنا هستند و هنر عکاس اینجا اینه که این حس یا صفت رو نشون بده

یعنی در حال اول حس یا صفت اخلاقی رو عکاس معرفی میکنه و به پرتره میرسه و در حالت دوم حس و صفتی مشخصی رو عکاس می‌بایست از دل پرتره بیرون بکشه.

گرچه اولی به نظرم بیشتر حس رو می‌رسونه و دومی بیشتر صفت اخلاقی رو.

به نظر شما کدوم یک سخت‌تره ؟
    درسته ... من نمیتونم بگم کدوم سختتره یا آسون تر .. ولی به شخصه با مورد اول بیشتر ارتباط برقرار میکنم . تا اینکه برم جلوی یک آدم معروف وایسم و سعی کنم چیزی رو ثبت کنم که مردم از اون قبلا دیدن و میدونن ...

18. 5 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

عجب رقابق تنگاتنگی 31,30,29 !! مسابقه تموم شد آخر هیشکی عکسا رو نقد نکرد,اگه وقت داشتم یه نقد در حد خودم می نوشتم

20. 3 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •