تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مکانیک یا عمران؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من که برو عمران از لحاظ بازار کار بین رشته های مهندسی اوله.تنوع کاریش هم زیاده از ساختمون بگیر تا راه سازی و پی و خاک برداری و اب و فاضلاب و نقشه برداری و.... .همین ساختمون به تنهایی چندتا واحد شغلی برای مهندس عمران باز میکنه مثل محاسب و پیمانکار و ناظر ، مترور و.... فعالیت کنی.
    شغل اداری هم اگه بیشتر از مکانیک نباشه کمتر نیست.
    درساش هم نسبتا از مکانیک ساده تر هست درسی به نام ریاضی مهندسی توی کارشناسی نداریم .

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

به نظر من که برو عمران از لحاظ بازار کار بین رشته های مهندسی اوله.تنوع کاریش هم زیاده از ساختمون بگیر تا راه سازی و پی و خاک برداری و اب و فاضلاب و نقشه برداری و.... .همین ساختمون به تنهایی چندتا واحد شغلی برای مهندس عمران باز میکنه مثل محاسب و پیمانکار و ناظر ، مترور و.... فعالیت کنی.
    شغل اداری هم اگه بیشتر از مکانیک نباشه کمتر نیست.
    درساش هم نسبتا از مکانیک ساده تر هست درسی به نام ریاضی مهندسی توی کارشناسی نداریم .
    با اینکه مکانیک خودم اما تایید میکنم

بطور کلی اگه میخوای واسه خودت کار کنی تو عمران با هزینه کمتر می تونی این کار رو انجام بدی

البته تو مکانیک هم شغل های پر درامدی هست که با اموزش های اولیه بعد از لیسانس می تونی بهشون دست پیدا کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض مقایسه دقیق مکانیک عمران

سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم
    سلام
    به عنوان یه دوست بهت بگم من دکترا مکانیک دارم بذار بهت راهنمایی کنم اگه هزار بار دیگه بمیرم زنده شم حاظر نیستم چیزی جز مکانیک بخونم از نظر عقل سلیم و عاقل تنها رشته ای که ارزش خوندن و پیشرفت تو کل رشته های مهندسی داره اول مکانیک و هر چیزی مربوط بهش دوم مجدد مکانیک هزارم مکانیک بعدش برق نه عمران چون کاری که عمران میکنه 4 تا کارگر افغانی هم بعد از دو سال کار میتونن بکنن اخه چهار تا بیل زدن و اجر دادن بالا مگه دانشگاه میخواد ...
    به مکانیک میگن بهشت ریاضیات درسایی که مکانیک میخونن فلک نمیخونن از مه رشته ها باید داخلش بخونی 7 واحد برق 3 واحد شیمی نقشه برداری و کلا همه چی حالا عمران پی برق نمیخونن شیمی ندارن ریاضی مهندسی ندارن اخه رشته ای که ریاضی مهندسی نداره فقط به درد دستشویی میخوره عمران کلا 2 تا 3 واحد مقاومت مصالح میگذرونن که صنایع هم میگذرونه ولی مکانیک 7 تا 10 واحد خلاصه از این چیزا و این مقایسه ها خیلی هست که بخوام بگم کتاب میشه همیشه باهوش ترین ها و بهترینها میرن مکانیک ولی عمران چی یه هم اتاقی من داشتم اسمش حمید رییسی بود نگاش میکردی حالت بهم میخورد این عمران بو درسایی که تو ارشد میخوند ما مکانیک ها 10 برابرش میخوندیم پسره خنگ کودن از این ادما الکی ولی تو هر جا نگاه کنی مکانیک همه با شخصیت با هوش نرم افزاریی که مکانیک باید بلد باشه بینهایت حالا برو نرم افزار عمران خندت میگیره چهار تا تیر و تخنه و میذارن رو هم که اونا با کامیوتر و عملی انجام میدن کارگر افغانی فقط عملی البته قصد من بی احترامی به عمران نبود بله در مقایسه با رشته هایی چون کامپیوتر برابری میتونه باهاشون بکنه من اومدن تا فقط همین پست و بذارم ماهیت ها مشخص شه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

از عمران پول بهتری میتونی در بیاری.تو ایران به نظرم بازار آزاد بهتری داره.

من خودم مکانیک رو خیلی دوست دارم و دارم ارشد تبدیل می خونم. ولی کاش از اول مکانیک رو نخونده بودم و رشته دیگه ای می رفتم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •