من همون نظر samasara رو تایید می کنم شما می تونی با استفاده از LocalIP ای پی طرف رو بدست بیاری اما برای امکانات بیشتر می تونی از یک API مربوط به ای پی استفاده کنی
من همون نظر samasara رو تایید می کنم شما می تونی با استفاده از LocalIP ای پی طرف رو بدست بیاری اما برای امکانات بیشتر می تونی از یک API مربوط به ای پی استفاده کنی
درکل روش همینه ولی باید به این هم فکر کنی که اگه برنامه هات بخوان روی شبکه ی جهانی(اینترنت نه شبکه ی محلی) کار کنند هر باری که کانتکت به اینترنت میشن یک آی پی جدید میگین!!!
منظور من از یک شناسه ی کلی مثلا یک متغیر با مقدار مشخص برای هر برنامهی سمت کاربر همین بود این جوری دیگه مشکل تغییر آی پی رو در ایترنت نداری .. البته اگر فقط داری از یک نت معمولی استفاده می کنی یا تمام سیستم هایی که برنامه ی کلای داری اونا هست از adsl استفاده می کنند دیگه مشکلی پیش نمی یاد و همان جوری که گفتی با تعریف استاتیک آی پی می شه انجام داد ..
Last edited by samasara; 12-10-2012 at 00:23.
من هیچی از حرفات متوجه نشدم اگر امکان داره یکم .اضح توضیح بدید
سلام.
میتونستی به جای آیپی از اسم سیستم استفاده کنی که مجبور نشی آیپی هارو دستی بدی.
من نمیدونم هم زمان به همه کلاینت ها وصل میشی یا تک تک وصل میشه. چون این امکان وجود داره که از طریق آرایه ها هم زمان چند تا کانکشن برقرار کنی.
آیپی طرف رو هم با RemoteHost یا RemoteHostIP میتونی به دست بیاری و فولدر مورد نظرت رو ایجاد کنی.
LocalIP آیپی سیستم خودت هست.
یک کار دیگه هم میشه البته فکر نکنم شدنی باشه
برای هر کاربر یک یوزرنیم و پسورد تعریف کن در صورتی که یوزر نیم و پسورد درست بود نام کاربری+یوزرنیم طرف ذخیره شه جالب بود نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)