نوشته شده توسط
mostafaeshghi
بسیار وبسیار ممنونم از طرح زیباتون
من از عشاق خفن کتابم به طوری که نمایشگاه کتاب امسال 5 روز رفتم تا بیخیال شدم
من به کتابهای دینی و مذهبی شیعه ی اسلام و همچنین روانشناسی و زبان انگلیسی بسیار علاقه مندم برای همین از شما اجازه میخوام که 10 کتاب دینی و 10 کتاب غیر دینی معرفی کنم.
اول کتابهای دینی که اگر 3 کتاب اول را نخوانید از یه گنجینه ی اطلاعات بسیار خوب دور هستید
1- هزارو یک چرا (نویسنده در این کتاب به 1001 سوال در سطح دین و مذهب جواب داده است.
2- بهشت جوانان (در این کتاب به بسیاری از سوالات دینی که در ذهن شما میگذره جواب داده مثلا چرا دیه ی مرد نصف دیه ی زن است ، فلسفه حجاب ، موسیقی حلال و غیر حلال و ...)
3- گنجهای معنوی (در این کتاب آقای رضا جاهد بعداد بسیاری از دعاها را جمع آوری کرده اند و توضیح داده اند که در چه موارد و چه مواقعی مورداستفاده قرار میگیرد و همچنین مثلا سوره های قرآن برای چه چیزهایی خوب است و ....)
4- ذکرهای مستحبی (در این کتاب اذکار مستحبی همراه با موارد مورد استفاده آورده شده است که خیلی جالبه)
5- داستانهای حضرت علی (ع) 2جلد (در این کتاب داستانهایی جالب از امام اول شیعیان آورده که کافیه یه ذره احساسی باسید تا گریتون را در بیار)
6- قصص النبی یا داستانهایی از پیامبر اسلام (ص) (این کتاب هم مانند کتاب قبلی زیبا و جذاب نوشته شده)
داستان زندگی پیامبر (ص) (این کتاب هم به طور کامل و مفصل طی 20 جلد (البته خیلی کوچک و کم صفحه) به زندگی پیامبر اسلام میپردازد که نوشتهی عبدالکریم بی آزار شیرازی است)
در زمینه ی مرگ و عالم برزخ کتاب زیاد دارم و خوندم من اینجا 4 تا از قشنگتریهایش را معرفی میکنم که اولی خیلی معروف و قابل اطمینان است
7- منازل الآخرة (نوشته ی شیخ عباس قمی (نویسنده ی مفاتیح الجنان) که خیلی کتاب جالبیه)
8- عالم برزخ در چند قدمی ما (این کتاب هم بسیار جالب به ان موضوع پرداخته)
9- منظره مرگ
10- انسان و شاهدان قیامت
و این هم کتابهای غیر دینی
1- چراهای پزشکی (در این کتاب نویسنده به تعدادی سوال پزشکی پاسخ داده که به تمامی سعی شده که جوابها با سخنان و گفته های پیامبر و امامان عجین شود که دارای صحت و اطمینان بالایی است)
2- به من بگو چرا؟ 5جلد (اینو دیگه همه میشناسند)
3- آیا میدانید که ...؟ 4جلد (کتابهایی که سوالات جالبی را پاسخ میدهد)
4- پرسشهای امروز جوانان (سوالهایی که به ذهن هر کسی در سنین جوانی میرسد که به زیبایی پایخ داده شده است)
5- اصول روانشناسی (اصول و زمینه های مهم روانشناسی در این کتاب مفصل تشریح شده است)
6- روانشناسی و مسائل نوجوانان و جوانان (نویسنده مسائل مهمی که برای این گروه سنی پیش میآید از جمله اعتیاد و بیکاری و بزهکاری و ... را تشریح میکند و به دنبال راهکاری برای از بین بردن این معضلات است)
7- اسرا خوراکیها و اعجاز طب گیاهی (دو کتاب از دکتر جزایری که در دو زمینه مورد استفاده است)
8-داستانهای جنایی نوشته ی حمید گودرزی
9- استرس (نوشته ی جیب جتل بسیار کامل و مختصر به این مبحث پرداخته)
10- Steps To Understanding
در ضمن کمکی هم از دستم برمیاد بگویید تا براتون انجام بدم.