تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: بهترين كتابها در كتابخانه شخصی من

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dianella

حداقل چند تا از مفيدترين كتابهاي موجود در ليست خودتون رو به طور كامل (نام نويسنده. ناشر. نوبت چاپ و كلا شناسنامه اي) معرفي كنيد تا تاپيك از حالت يه فهرست مبهم دربياد و قابل مراجعه باشه براي عزيزان بعدي كه اينجا ميان براي اطلاع از عنوان كتابهاي مفيد.

خيلي ممنون از پيشنهاد شما پيشنهاد خوبيه .اين كار رو انجام ندادم كه زياد شلوغ نشه و دوستان هم انگيزه براي معرفي داشته باشند حال اگر از بين آن كتابها كتابي بود كه مورد نظر كسي بود در مورد آن بيشتر صحبت مي كنيم باز هم اگه دوستان هم عقيده باشند همونطور كه ميخواهيد ادامه ميديم .
    با تشكر.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بسیار وبسیار ممنونم از طرح زیباتون

من از عشاق خفن کتابم به طوری که نمایشگاه کتاب امسال 5 روز رفتم تا بیخیال شدم

من به کتابهای دینی و مذهبی شیعه ی اسلام و همچنین روانشناسی و زبان انگلیسی بسیار علاقه مندم برای همین از شما اجازه میخوام که 10 کتاب دینی و 10 کتاب غیر دینی معرفی کنم.

اول کتابهای دینی که اگر 3 کتاب اول را نخوانید از یه گنجینه ی اطلاعات بسیار خوب دور هستید

1- هزارو یک چرا (نویسنده در این کتاب به 1001 سوال در سطح دین و مذهب جواب داده است.
    2- بهشت جوانان (در این کتاب به بسیاری از سوالات دینی که در ذهن شما میگذره جواب داده مثلا چرا دیه ی مرد نصف دیه ی زن است ، فلسفه حجاب ، موسیقی حلال و غیر حلال و ...)
    3- گنجهای معنوی (در این کتاب آقای رضا جاهد بعداد بسیاری از دعاها را جمع آوری کرده اند و توضیح داده اند که در چه موارد و چه مواقعی مورداستفاده قرار میگیرد و همچنین مثلا سوره های قرآن برای چه چیزهایی خوب است و ....)
    4- ذکرهای مستحبی (در این کتاب اذکار مستحبی همراه با موارد مورد استفاده آورده شده است که خیلی جالبه)
    5- داستانهای حضرت علی (ع) 2جلد (در این کتاب داستانهایی جالب از امام اول شیعیان آورده که کافیه یه ذره احساسی باسید تا گریتون را در بیار)
    6- قصص النبی یا داستانهایی از پیامبر اسلام (ص) (این کتاب هم مانند کتاب قبلی زیبا و جذاب نوشته شده)
    داستان زندگی پیامبر (ص) (این کتاب هم به طور کامل و مفصل طی 20 جلد (البته خیلی کوچک و کم صفحه) به زندگی پیامبر اسلام میپردازد که نوشتهی عبدالکریم بی آزار شیرازی است)
    در زمینه ی مرگ و عالم برزخ کتاب زیاد دارم و خوندم من اینجا 4 تا از قشنگتریهایش را معرفی میکنم که اولی خیلی معروف و قابل اطمینان است
    7- منازل الآخرة (نوشته ی شیخ عباس قمی (نویسنده ی مفاتیح الجنان) که خیلی کتاب جالبیه)
    8- عالم برزخ در چند قدمی ما (این کتاب هم بسیار جالب به ان موضوع پرداخته)
    9- منظره مرگ
    10- انسان و شاهدان قیامت

و این هم کتابهای غیر دینی

1- چراهای پزشکی (در این کتاب نویسنده به تعدادی سوال پزشکی پاسخ داده که به تمامی سعی شده که جوابها با سخنان و گفته های پیامبر و امامان عجین شود که دارای صحت و اطمینان بالایی است)
    2- به من بگو چرا؟ 5جلد (اینو دیگه همه میشناسند)
    3- آیا میدانید که ...؟ 4جلد (کتابهایی که سوالات جالبی را پاسخ میدهد)
    4- پرسشهای امروز جوانان (سوالهایی که به ذهن هر کسی در سنین جوانی میرسد که به زیبایی پایخ داده شده است)
    5- اصول روانشناسی (اصول و زمینه های مهم روانشناسی در این کتاب مفصل تشریح شده است)
    6- روانشناسی و مسائل نوجوانان و جوانان (نویسنده مسائل مهمی که برای این گروه سنی پیش میآید از جمله اعتیاد و بیکاری و بزهکاری و ... را تشریح میکند و به دنبال راهکاری برای از بین بردن این معضلات است)
    7- اسرا خوراکیها و اعجاز طب گیاهی (دو کتاب از دکتر جزایری که در دو زمینه مورد استفاده است)
    8-داستانهای جنایی نوشته ی حمید گودرزی
    9- استرس (نوشته ی جیب جتل بسیار کامل و مختصر به این مبحث پرداخته)
    10- Steps To Understanding

در ضمن کمکی هم از دستم برمیاد بگویید تا براتون انجام بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض اگه باز یادم اومد دوباره ویرایش می کنم

هنر رويا بيني: كاستاندا
    دومين حلقه قدرت:كاستاندا
    سرزمينهاي دور: پال توييچل
    پندار: ريچارد باخ
    مثنوي معنوي: مولوي
    حركات جادويي: كاستاندا
    رباعيات خيام: معلومه ديگه
    سكون و حركت: كريشنا مورتي
    رهايي از دانستگي: كريشنا مورتي
    نگاه در سكوت:كريشنا مورتي
    خشونت و خلاقيت:كريشنا مورتي
    براي جوانان:كريشنا مورتي
    شعله حضور و مديتيشن:كريشنا مورتي
    اولين و آخرين رهايي: كريشنا مورتي
    ++c برای برنامه نویسان حرفه ای
    ویژوال#c
    Last edited by elected; 19-10-2006 at 18:34. دليل: یادم رفته بید

در آغاز فعالیت agrin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[QUOTE=Dash Ashki]سلام....
    کتابخونه که چه عرض کنم به اون شکل ندارم....
    ولی خوب
    کتابهای زیادی در زمینه برنامه نویسی کامپیوتر C , C++ , Pascal, Vb.Net,Html,Assembly,Xhml,..................

سلام
    dash ashki لطفا در مورد کتابهای اموزشی archicad راهنمایی ام کنید
    ممنون
    Last edited by agrin; 23-10-2006 at 18:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mostafaeshghi
    بسیار وبسیار ممنونم از طرح زیباتون

من از عشاق خفن کتابم به طوری که نمایشگاه کتاب امسال 5 روز رفتم تا بیخیال شدم

من به کتابهای دینی و مذهبی شیعه ی اسلام و همچنین روانشناسی و زبان انگلیسی بسیار علاقه مندم برای همین از شما اجازه میخوام که 10 کتاب دینی و 10 کتاب غیر دینی معرفی کنم.

اول کتابهای دینی که اگر 3 کتاب اول را نخوانید از یه گنجینه ی اطلاعات بسیار خوب دور هستید

1- هزارو یک چرا (نویسنده در این کتاب به 1001 سوال در سطح دین و مذهب جواب داده است.
    2- بهشت جوانان (در این کتاب به بسیاری از سوالات دینی که در ذهن شما میگذره جواب داده مثلا چرا دیه ی مرد نصف دیه ی زن است ، فلسفه حجاب ، موسیقی حلال و غیر حلال و ...)
    3- گنجهای معنوی (در این کتاب آقای رضا جاهد بعداد بسیاری از دعاها را جمع آوری کرده اند و توضیح داده اند که در چه موارد و چه مواقعی مورداستفاده قرار میگیرد و همچنین مثلا سوره های قرآن برای چه چیزهایی خوب است و ....)
    4- ذکرهای مستحبی (در این کتاب اذکار مستحبی همراه با موارد مورد استفاده آورده شده است که خیلی جالبه)
    5- داستانهای حضرت علی (ع) 2جلد (در این کتاب داستانهایی جالب از امام اول شیعیان آورده که کافیه یه ذره احساسی باسید تا گریتون را در بیار)
    6- قصص النبی یا داستانهایی از پیامبر اسلام (ص) (این کتاب هم مانند کتاب قبلی زیبا و جذاب نوشته شده)
    داستان زندگی پیامبر (ص) (این کتاب هم به طور کامل و مفصل طی 20 جلد (البته خیلی کوچک و کم صفحه) به زندگی پیامبر اسلام میپردازد که نوشتهی عبدالکریم بی آزار شیرازی است)
    در زمینه ی مرگ و عالم برزخ کتاب زیاد دارم و خوندم من اینجا 4 تا از قشنگتریهایش را معرفی میکنم که اولی خیلی معروف و قابل اطمینان است
    7- منازل الآخرة (نوشته ی شیخ عباس قمی (نویسنده ی مفاتیح الجنان) که خیلی کتاب جالبیه)
    8- عالم برزخ در چند قدمی ما (این کتاب هم بسیار جالب به ان موضوع پرداخته)
    9- منظره مرگ
    10- انسان و شاهدان قیامت

و این هم کتابهای غیر دینی

1- چراهای پزشکی (در این کتاب نویسنده به تعدادی سوال پزشکی پاسخ داده که به تمامی سعی شده که جوابها با سخنان و گفته های پیامبر و امامان عجین شود که دارای صحت و اطمینان بالایی است)
    2- به من بگو چرا؟ 5جلد (اینو دیگه همه میشناسند)
    3- آیا میدانید که ...؟ 4جلد (کتابهایی که سوالات جالبی را پاسخ میدهد)
    4- پرسشهای امروز جوانان (سوالهایی که به ذهن هر کسی در سنین جوانی میرسد که به زیبایی پایخ داده شده است)
    5- اصول روانشناسی (اصول و زمینه های مهم روانشناسی در این کتاب مفصل تشریح شده است)
    6- روانشناسی و مسائل نوجوانان و جوانان (نویسنده مسائل مهمی که برای این گروه سنی پیش میآید از جمله اعتیاد و بیکاری و بزهکاری و ... را تشریح میکند و به دنبال راهکاری برای از بین بردن این معضلات است)
    7- اسرا خوراکیها و اعجاز طب گیاهی (دو کتاب از دکتر جزایری که در دو زمینه مورد استفاده است)
    8-داستانهای جنایی نوشته ی حمید گودرزی
    9- استرس (نوشته ی جیب جتل بسیار کامل و مختصر به این مبحث پرداخته)
    10- Steps To Understanding

در ضمن کمکی هم از دستم برمیاد بگویید تا براتون انجام بدم.
    دوست عزیز مشیه لطف کنید مشخصات دو کتاب گنجهای معنوی وداستانهای حضرت علی (ع) رو بفرمایین .راستش مدتی بود دنبالشون میگشتم خیلی متشکرم از اطلاعاتی که دادین.

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

11

نقل قول نوشته شده توسط agrin
    سلام
    dash ashki لطفا در مورد کتابهای اموزشی archicad راهنمایی ام کنید
    ممنون
    درود...!
    دوست عزیز هر درخواستی برای کتاب داری میتونی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنی و تاپیک بزنی..و اونجا درخواست بدی...
    تا در صورت امکان راهنمایی و کمکی به شما بشه...

موفق باشی

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

ببخشيد كه دير جواب دادم.

نقل قول نوشته شده توسط mercedes
    دوست عزیز مشیه لطف کنید مشخصات دو کتاب گنجهای معنوی وداستانهای حضرت علی (ع) رو بفرمایین .راستش مدتی بود دنبالشون میگشتم خیلی متشکرم از اطلاعاتی که دادین.

با تشکر از شما دوست عزیز که به کتابهای من توجه کردید. . این هم مشخصات

نام كتاب: گنجهای معنوی نويسنده: رضا جاهد انتشارات: سنبله قيمت: 2000 تومان
    چاپ اول: 78 چاپ بيست و نهم: 1384

نام كتاب: داستانهايي از حضرت علي (عليه السلام) نويسنده:قاسم مير خلف زاده قيمت: 800 انتشارات: شهيد احمد مير خلف زاده

نام كتاب: قصص اميرالمومنين يا داستانهايي از حضرت علي (عليه السلام) (جلد دوم) نوينده: قاسم ميرخلف زده انتشارات: مهدي يار قيمت: 650 تومان (چاپ بهار 1379)

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    از اونجايي كه من عاشق تاريخ هستم نصف كتابام تاريخي هستن كه البته خيلي از اونا رو به زحمت پيدا كردم و بقيه بيشتر رمان هاي فرانسوي و چند تا كتاب از جان گريشام و دن براون هستن البته كتابهاي برنامه نويسي هم زياد دارم
    بهترين كتابهاي تاريخي من كه الان جلوي چشمام هستن:
    تاريخ ايران...گيريشمن
    تاريخ چنگ هاي صليبيو امپراطوري صحرانوردان .....رنه گروسه
    تمدن ايران ساساني.............. لوكونين
    شاه جنگ...منصوري
    تاريخ عثماني.................اوزون چارشيلي
    سفرنامه كلاويخو
    تاريخ تيموريانو تركمانان
    انقلاب فرانسه...فيليس كورزين
    كليساي تفتيش عقايد
    اروپا در قرون وسطا
    زندگي نادرشاه.....جونس هنوي
    و اين آخري كه به زحمت پيدا كردم و هنوز نخوندم
    دو قرن سكوت...عبدالحسين زرين كوب
    يه كتاب هم اين آخرا خونه يكي از دوستام خوندم به اسم عايشه... نميدونم بقيش چي بود ولي آدم شاخ در مياورد اگه حرفاش راست باشه ......
    رمان:45 نفر
    مادام مونسورو
    دزيره
    فارست گامپ
    پاشنه آهنين

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

فردا به جهنم میروم :ادولف ایشمن

این رو بخونین +++++

Banned erfanweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کتابای جمالزاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •