توی این کد Error=87 میده!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این کد Error=87 میده!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دستوری که من قراردادم شمابا وارد کردنش ارور 87 دریافت کردین باید به همین صورت که من قراردادم شما با موس از روش کپی بگیرین بعد داخل همون پنجره cmd با موس paste اینتر کنید اگر به اینصورتم ارور دریافت کردین منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید services بعد گزینه مورد نظر انتخاب کنید در کادری که بازمیشه درپنجره سمت راست روی گزینه Windows Modules Installer کلیک راست گزینه start برای این سرویس فعال کنید بعد از نوع همین دستوری که با وارد کردنش پیغام خطا دریافت میکردین وارد تست کنید درضمن اون پوشه رو به هیچ عنوان بصورت دستی پاک نکنید از اون روشهای دیگه هم به غیرازاین روش میتونید استفاده کنید که گفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید میپرم وسط
اون روش دوم برای من کار نمیکنه ، وقتی روی disk cleanup کلیک میکنم اون clean Service Pack Backup files رو نداره
روش اولی هم بازم اون ارور 87 میده
Last edited by mansour2023; 03-04-2013 at 20:33.
شمااون سرویسی که گفتم فعال کردین این دستوری که گفتم به همین صورت وارد کردین داخل همون سایتی که داخل پست 12 قراردادم همین ارور داشتن که با فعال کردن اون سرویس مرتفع شده شما میتونید فایل هایبرنت یا pagefile.sys حذف کنید که از این طریقم چند گیگ به درایو شما افزوده میشه که داخل همین تاپیک توضیح داده شده .
بله انجام دادم.ولي باز هممجبورم همين كار رو كنم سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)