سلام ...
نتايج هفته ی پنجم ... 14 و 15 September :
پ.ن : ميزبانان در سمت راست نوشته شدند.
نتيجه ی جالب شايد باخت سن اتين به سوشو بوده.
موفق باشيد
سلام ...
نتايج هفته ی پنجم ... 14 و 15 September :
پ.ن : ميزبانان در سمت راست نوشته شدند.
نتيجه ی جالب شايد باخت سن اتين به سوشو بوده.
موفق باشيد
سلام ...
نتايج بازی های هفته ی پنجم ( برگزار شده در تاريخ September 16 ) :
Stade Rennais FC 1 - 2 FC Lorient
Olympique Lyonnais 2 - 0 AC Ajaccio
AS Nancy-Lorraine 0 - 1 Marseille
بعد از گذشت 5 هفته از League 1 ... تيم مارسی با 5 برد و 15 امتياز در صدر جدول هستش. مارسی تونسته در خانه ی حريف برد 1-0 رو بدست بياره. تيم ل.يون هم با 13 امتياز در رده ی دوم هستش. تيم PSG با 9 امتياز با تيم بوردو هم امتياز هستش و در رده ی چهارم.
Last edited by Hamid Hamid; 17-09-2012 at 11:19.
زلاتان: پاری سن ژرمن در سطح بارسا، یوونتوس و اینتر نیست
این ستاره سوئدی شرایط پاری سن ژرمن را با منچسترسیتی فصل قبل که در همان مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شد، مقایسه کرد.
سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره پاری سن ژرمن، تایید کرد که این تیم در حال حاضر نمی تواند با تیم هایی مانند بارسلونا، اینتر و یوونتوس رقابت کند و پی اس جی را فاقد تجربه لازم برای موفقیت در بالاترین سطح فوتبال اروپا دانست.
این ستاره سوئدی شرایط پاری سن ژرمن را با منچسترسیتی فصل قبل که در همان مرحله گروهی لیگ قهرمانان حذف شد، مقایسه کرد.
او در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" ما هنوز در سطح تیم هایی مانند مانند بارسلونا، یوونتوس و اینتر نیستیم. ما هنوز به کسب قهرمانی در جام های مختلف عادت نکرده ایم. چیزی که ما در این مقطع کم داریم، تجربه بازی در بالاترین سطح است.
منچسترسیتی فصل گذشته در مرحله گروهی حذف شد اما این به آن معنا نیست که آنها تیم بدی بودند. آنها فقط به حضور در لیگ قهرمانان عادت نداشتند."
زلاتان همچنین در مورد دستمزد هنگفتش در پی اس جی گفت:" کیفیت مجانی نیست. من این انتقادات را درک نمی کنم. علاوه بر این، هرچقدر دستمزد بیشتری داشته باشی، در فرانسه مالیات بیشتری پرداخت می کنی."
این ستاره جنجالی، رونالدو، ستاره سابق فوتبال برزیل، را اسطوره دوران نوجوانی اش معرفی کرد و مارکو فن باستن، ستاره سابق میلان را نیز مورد ستایش قرار داد.
" رونالدو تنها بازیکنی بود که می توانست من را مجبور کند پای تلویزیون بنشینم و فوتبال تماشا کنم.
مارکو فان باستن هم یک اسطوره بود. مقایسه شدن با او بسیار فوق العاده است."
پاری سن ژرمن فردا شب در اولین دیدارش در چمپیونزلیگ مقابل دینامو کیف قرار می گیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/9/17
ورزش۳: به نقل از روزنامه اکيپ، «کارلو آنچلوتي» پس از پيروزي 2 بر صفر شب گذشته مقابل سوشو در هفته هفتم ليگ دسته اول فوتبال فرانسه «لوشامپيونه»اظهار داشت: همه از اين بازي زيبا لذت برديم. خوب بازي را شروع کرديم. نيمه اول از نظر ارائه بازي رو به جلو خيلي خوب بوديم. پس از گلزني در نيمه اول، در 45 دقيقه دوم خوب توانستيم برتري خود را خوب مديريت کرده و بازي را با برتري به پايان رسانيم. او در مورد وضعيت دفاع تيمش در جدال با حريف خود نيز عنوان کرد: مدافعان ما نيز خوب کار کردند و با تلاش آنها فرصت خيلي کمي به بازيکنان سوشو داده شد. وي از «کوين گاميرو» که 2 گل در نيمه اول زد، تعريف کرد و اظهارداشت: به نظرم همه بازيکنان خوب بودند. اما کوين (گاميرو) خيلي خوب در زمين کار کرد و عملکردي خوب از خود به جاي گذاشت. به نظرم اين عملکرد نشان مي دهد او شور و علاقه اش را از دست نداده و آماده نيز است. کوين واقعا شايسته گلزني بود که به آن نيز رسيد. تيم تحت رهبري اين مربي ايتاليايي در ديدار خانگي مقابل ميهمان خويش با دو گل گاميرو در دقايق 11 و 33 به پيروزي رسيد.
Last edited by Alinho; 30-09-2012 at 10:16.
احتمال شرکت امانوئل پتی در انتخابات بعدی ریاست فدراسیون فوتبال فرانسه
این ستاره سابق آرسنال که 63 بازی ملی برای فرانسه انجام داده و 6 گل ملی نیز در کارنامه دارد، یکی از اعضای تیم قهرمان جهان سال 1998 بود.
سایت گل- امانوئل پتی، هافبک سابق تیم ملی فرانسه، احتمال کاندیدا شدن برای پست ریاست فدراسیون فوتبال فرانسه در سال 2016 را رد نکرد.
این ستاره سابق آرسنال که 63 بازی ملی برای فرانسه انجام داده و 6 گل ملی نیز در کارنامه دارد، یکی از اعضای تیم قهرمان جهان سال 1998 بود.
او در گفتگو با نشریه اکیپ گفت:" کسانی که به من نزدیک هستند گفته اند که به درد این پست می خورم. من سالها به همه جنبه های فوتبال علاقه مند بوده ام و تصمیم گیری در این زمینه برای من سخت نیست.
البته چیزهای زیادی در فوتبال تغییر کرده و شرایط با گذشته اختلاف زیادی دارد."
در حال حاضر نوئل لو گرائه که در انتخابات ژوئن 2011 بیشترین رای را به دست آورد، ریاست فدراسیون فوتبال فرانسه را برعهده دارد.
2012/10/18
آنچلوتی: در اروپا تنها بارسا بهتر از پاری سن ژرمن است
پی اس جی در حال حاضر در صدر جدول لو شامپیونا قرار دارد و از مرحله گروهی لیگ قهرمانان نیز به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شدند.
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی پاری سن ژرمن، معتقدش تیمش به همراهی یوونتوس، یکی از بهترین های اروپاست و تنها بارسا را بهترین از این دو تیم می داند.
پی اس جی در حال حاضر در صدر جدول لو شامپیونا قرار دارد و از مرحله گروهی لیگ قهرمانان نیز به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شدند.
کارلتو در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" فوتبال ایتالیا هنوز در بالاترین سطح است. برای مثال، یوونتوس خیلی قدرتمند است. در اروپا، بارسا تنها تیم دست نیافتنی است. اما بعد از آنها، یک گروه از تیم های دیگر حضور دارند که یووه و پاری سن ژرمن هم جز آن هستند."
پاری سن ژرمن در چهار دیدار اخیرش بدون دریافت گل، به پیروزی رسیده و آنچلوتی از اینکه بازیکنانش به نتایج ضعیف شان، واکنش خوبی نشان دادند، خوشحال است.
" ما دوران سختی را داشتیم و بعضی ها در داخل باشگاه عصبی بودند اما اکنون شرایط بهتر شده است."
Juventus and PSG behind Barcelona in Europe, says Ancelotti
بازتاب پیوستن بکام به پاری سن ژرمن در رسانه های جزیره؛ آخرین تانگو در پاریس
کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس که در لیگ برتر، لالیگا و لیگ ام ال اس با منچستریونایتد، رئال مادرید و ال ای گلکسی به قهرمانی رسیده، روز گذشته با قراردادی شش ماهه، به پاری سن ژرمن پیوست
سایت گل- بعد از بحث و گمانه زنی های فراوان، سرانجام دیوید بکام راهی پاری سن ژرمن شد تا بعد از نزدیک به 6 سال دوری از فوتبال اروپا، بار دیگر حضور در یک لیگ اروپایی را تجربه کند.
کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس که در لیگ برتر، لالیگا و لیگ ام ال اس با منچستریونایتد، رئال مادرید و ال ای گلکسی به قهرمانی رسیده، روز گذشته با قراردادی شش ماهه، به پاری سن ژرمن پیوست.
نشریه سان در واکنش به این انتقال تیتر اصلی خود را چنین انتخاب کرد:" توپ طلایی". این نشریه نوشت که بکام به خاطر دادن دستمزدش به کارهای خیریه، همین حالا هم یک قهرمان است اما بهتر است کمی از وزنش کم کند تا بتواند همسر خوش تیپ تری برای ویکتوریا بکام باشد.
نشریات دیلی اکسپرس و دیلی میرر نیز با اشاره به اقدام بکام برای دادن دستمزدش به امور خیریه تیتر " بکس مقدس" را برای او انتخاب کردند.
نشریه تایمز نوشت:" بکام با "آخرین تانگو در پاریس"، برند بودن را به بازی کردن ترجیح داد.
الیور کی، یکی از سردبیران این نشریه، در یادداشتی نوشت:" البته این انتقال تنها برای برند بودن است، یک انتقال تنها برای جنبه های تجاری. برای پاری سن ژرمن این انتقال تنها از این جنبه اهمیت دارد.اما برای بکام، آخرین انتقال دوران حرفه ای اش فوق العاده خواهد بود.او باز هم نشان داد که همچنان اشتیاق زیادی برای نشان دادن خود در بالاترین سطح دارد. "
نشریه دیلی تگراف هم نوشت:" او با رفتن به پاریس، در آخرین روزهای دوران حرفه ای اش، نشان داد که هنوز یکی از جذاب ترین ستاره های دنیای فوتبال است."
آنچلوتی: حذف پاری سن ژرمن از جام حذفی فرانسه یک فاجعه است
سرمربی ایتالیایی پی.اس.جی مسئولیت عملکرد بد شاگردانش در بازی با اویان را بردوش گرفته
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی پاری سن ژرمن در صحبت هایی اعلام کرده که حذف تیمش از گردونه رقابت های جام حذفی فرانسه به دست اویان، آن هم در ضربات پنالتی، یک فاجعه است.
این درحالی است که تیم پاریسی اولین گل این بازی را در دقیقه 8 مسابقه توسط خاویر پاستوره به ثمر رساند ولی صابر خلیفه بازی را 1-1 کرد تا 90 دقیقه بازی با تساوی به پایان برسد. در وقت های اضافه تیاگو موتا از زمین اخراج شد و درنهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شد.
در ضربات پنالتی، زلاتان ایبراهیموویچ و تیاگو سیلوا خریدهای تابستانی پاری سن ژرمن ضربات پنالتی شان را به بیرون زدند تا درنهایت پاری سن ژرمن از گردونه رقابت ها خارج شده و اویان به مرحله نیمه نهایی جام حذفی فرانسه برسد. این نتیجه باعث شد تا کارلتو،این بازی را بدترین بازی تیمش زیر نظر او بنامد.
درپایان این مسابقه آنچلوتی به کانال پلوس گفت:«این فاجعه بود. بدترین بازی پاری سن ژرمن در زمان مربیگری من. وقتی تیم با شرایط بدی به زمین رفته و عملکرد بدی را به نمایش می گذارد، این تقصیر مربی است.»
این درحالی است که تیم آنچلوتی با 9 امتیاز برتری نسبت به المپیک مارسی در صدر جدول لیگ یک فرانسه قرار دارد و تنها 6 بازی دیگر تا پایان فصل باقی مانده.
PSG exit a disaster, admits Ancelotti
فالکائو: پروژه بلند مدت موناکو من را اغوا کرد
او تاکید کرد که به خاطر پول راهی موناکو نشده است و تاکید کرد که می خواهد با این تیم به موفقیت های زیادی برسد.
سایت گل- رادامل فالکائو، ستاره جدید موناکو، اعلام کرد که پروژه بلند مدت این باشگاه او را اغوا کرد و موجب شد تا پیشنهاد آنها را بپذیرد.
بسیاری از باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال، چلسی و منچسترسیتی به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره کلمبیایی بودند اما موناکو که از حمایت مالی دیمیتری ریبولوفلف، ثروتمند روس، برخوردار است، با انتقال 60 میلیون یورویی فالکائو همه را شگفت زده کرد.
اما او تاکید کرد که به خاطر پول راهی موناکو نشده است و تاکید کرد که می خواهد با این تیم به موفقیت های زیادی برسد.
فالکائو به ال ارالدو گفت:" من به موناکو رفتم زیرا توسط پروژه بلند مدت این باشگاه اغوا شدم؛ به این دلیل که عاشق چالش هستم."
موناکو که ستاره هایی مانند ژوائو موتینیو و جیمز رودریگس را هم به خدمت گرفته، اکنون به دنبال خرید فردی گوارین، ستاره کلمبیایی اینتر است و فالکائو تایید کرد که از دورنمای بازی کردن در کنار هموطنش در ورزشگاه لویی دوم بسیار هیجان زده است.
" پیوستن او به موناکو می تواند من را بسیار هیجان زده کند. هم به این خاطر که او را می شناسم و هم به این خاطر که با او و جیمز رودریگس روزهای خوبی در پورتو داشتیم. علاوه بر این، ما دوستان خوبی در تیم ملی کلمبیا هستیم."
Falcao 'seduced' by long-term challenge at Monaco
پاری سن ژرمن با حدود 63 میلیون یورو کاوانی رو گرفت
Paris Saint-Germain seal Cavani signing
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)