تو خود پی سی ورلد هم تاپیک داریم برای دعوت نامه پرشین گیگ
میخوای با عکس توضیح بدم برات؟
با تشکر مهران...
تو خود پی سی ورلد هم تاپیک داریم برای دعوت نامه پرشین گیگ
میخوای با عکس توضیح بدم برات؟
با تشکر مهران...
من نمي دونستم فكر كردم نداريم خب همين جا در خواست كنه كارش راه افتاده ديگه ؟
سلام.
پرشين گيگ مشكلات خاص خودشو داره همين سايتي كه مهران جان معرفي كرد عاليه .
اگه شما مشكل بيشتري داري بگو .
شما توي اين سايت وقتي آپلود ميكنيد ميگه شما با موفقيت آپلود كرديد بعد زيرش هم لينك رو نشون ميده .
مهران جان توي عكس هم كه نشون دادند.
شما مشكي ديگه داشتي ايدي منو ادد كن بازم كمكت كنم اما فكر نكنم نشكل ديگه ايي باشه .
خب بعد از آپلود توي پرشين گيگ روي آيكون فايل كه كليك كني آدزرسو برا عموم ميده ديگه مثلا box.net نيست.
دوستان اگر به من سر بزنيد ممنون مي شم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً از تبليغ سايت شخصی خود داری کنيد
بابك
سلام
مرسي دوستان به خاطر كمكهاتون.خيلي خيلي ممنون.
اينم بگم كه سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل داشتا نه منيا به عبارتي من باهاش مشكل داشتم.وگرنه ديگه خودم داشتم به خودم شك مي كردم
![]()
به هر حال ممنون از لطفتون
سلام...
بالاخره شما الان میتونی فایل آپلود کنی؟
با تشکر مهران...
سلام.
حالا كه به اميد خدا ياد گرفتي چي ميخواي برامون آپلود كني ؟![]()
سلام
والا ياد که بله .دیگه یاد گرفتم .اما اگه یه آهنگو واسه چندمین بار ارور بده باید چی کار کرد ؟و اینکه چی می خوام براتون آ پلود کنم؟ از اول که قرار نبود واسه شما آپلود کنم! اما حالا واسه اینکه زحماتتون رو جبران کنم , چشم .اگه بخواید لینکشو اینجا هم می ذارم .چند تا از آهنگای سامی یوسف هست .بذارم؟
در مورد پرشین گیگ هم اگه زحمتی نیست ممنون می شم توضیح بدین.
بازم ممنون از کمکتون
ببخشید دوستان که میام وسط بحث .
برای آپلود شما میتونید از این سایت هم استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی وارد شدید به راحتی آدرس فایلتون رو از توی هارد بدید و تیک مربوط به رعایت قوانین سایت رو بزنید و بعد هم دکمه ی آپلود.
وقتی که تموم شد لینک دانلود فایل رو بهتون میده و شما به هرکسی خواستید اون فایل رو بدید ، اون لینک رو میدید.
در مورد پرشین گیگ هم اول باید یه نفر شما رو Invite کنه و بعد که وارد شدید اونجا فایلتون رو آپلود می کنید.
تا بعد...
سلام.
من شوخي كردم ستاره خانوم به دل نگيريد .
اگه يك آهنگ رو براي چندمين بار ارور داد منظورتون چيه ؟
اگه وسط كار ديسكانكت ميشيد كه نميشه كاريش كرد بايد دوباره از سر آپلود كنيد .
آپلود مثل دانلود نيست خاصيت رزيوم هم داشته باشه .
آهنگاي سامي يوسف هم من دوتا آلبومشو از همين فروم دانلود كردم اما چنتاشون ايراد داشت نشد دانلود كنم .
قشنگ ميخونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)