عکستون خراب ارسال شده عزیز!با توجه به عناون تاپیک سوالم رو اینجا میپرسم،اگه اشتباه ه معذرت
مشکلی از این نظر نیست! مگر اینکه ویندوز 32 باشه و برنامهی 64 نصب کنین!!مثلا ویندوز 64 بیت باشه و فایل 32 رو بیت رو بخوایم نصب کنیم
عکستون خراب ارسال شده عزیز!با توجه به عناون تاپیک سوالم رو اینجا میپرسم،اگه اشتباه ه معذرت
مشکلی از این نظر نیست! مگر اینکه ویندوز 32 باشه و برنامهی 64 نصب کنین!!مثلا ویندوز 64 بیت باشه و فایل 32 رو بیت رو بخوایم نصب کنیم
سلام
p30world تصمیم گرفته عدم فیلتر بودن این سایت در اینترنت را جبران کند!؟!؟!نوشته شده توسط senaps
در این سالها به این ف-ی-ل-ت-ر های p30world عادت کردم و حس ششم در دیدن چیزهای نامرئی تقویت شده!!!
خطایی که دوستان در تصویر ناپیدایشان دریافت کرده اند، خطای 0xC8000222 است که در در زمان نصب Framework4 پیش آمده است.
ضمن تایید گفته های دوستمان جناب senaps ... میتوانم اضافه کنم ...نوشته شده توسط tekrary
این خطا معمولاً به دلیل مشکل در سرویس بروزرسانی ویندوز است.
پیشنهاد میشود:
الف)
یک Command Prompt با RunAsAdmin باز کنید و فرمان net stop wuauserv بدهید.
ب)
پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution در محل محل نصب ویندوز را به SoftwareDistribution2 تغییر نام دهید.
ج)
در همان Command Prompt که با RunAsAdmin باز کرده اید، فرمان net start wuauserv بدهید.
مجدد Framework4 را نصب کنید.
موفق باشید.
خیلی خیلی ممنون
راستش اونروز هرکاری کردم لینک رو نذاشت منم اعصابم خورد شد
دقیقاً همین ارور هستش
کارهایی که گفتید رو بهش گفتم ولی گفت اسم فولدر SoftwareDistribution عوض نمیشه.یه اروری هست که میگه اسم فایل رو نمیتونید عوض کنید...
ولی اینو میدونم از وقتی ویندوز رو نصب کرده اصلا طرف آپدیت ویندوز نرفته...نمیدونم چرا اینجوری میشه
مشکل برطرف شد.ممنون![]()
Last edited by tekrary; 09-11-2012 at 21:36.
سلام
اگر عملیات بند (الف) را به درستی انجام دهید، خطایی که بیان کردید، نباید رخ دهد.یه اروری هست که میگه اسم فایل رو نمیتونید عوض کنید
مطمئن هستید که اجرای عملیات (الف) با پیغامموفقیت آمیز بودن به انتها رسید؟
می باید روی cmd از منوی start راست کلیک کرده و گزینه RunAsAdmin را انتخاب کنید...
ممنون.بله.مشکل از همون بود و حل شد.خیلی خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)