قیمتش حدود 1300
سلام
دوستان من یه گوشی اکسپریا V گرفتم و میخواستم که به اون منوی فارسی اضافه کنم،اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون
نسخه آندرودیش چنده؟
settings>about
تو این مسیر نوشته شده.
اگه 4 به بالا باشه که فارسی رو داره.برای تغییرش:
settings>language and input>
گزینه اول تغییر زبان هست
نسخه آندرودیش چنده؟
settings>about
تو این مسیر نوشته شده.
اگه 4 به بالا باشه که فارسی رو داره.برای تغییرش:
settings>language and input>
گزینه اول تغییر زبان هست
نسخه اش 4.0.4 و طبق نوشته ی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل ارتقا به نسخه ی Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich), upgradable to v4.1.2 (Jelly Bean) هست.آیا این نسخه الان در دسترسه؟اگه هست چطوری میشه آپگردش کرد؟
با استفاده از برنامه Sony PC Companion به جدیدترین اپدیت ها دسترسی پیدا کنید (با اتصال کابل گوشی و شناسایی شدن توسط برنامه)و از طریق همین برنامه گوشی خودتون به 4.1.2 اپدیت کنید
به نظر من اکسپریا V با توجه به قیمتی که الان داره ارزش خرید بسیار بالایی داره
از نظر من تا رنج 1.5 بهترین گزینس البته شاید صفحه نمایش کوچکتر باعث شده استقبال خوبی ازش نشه که برای خیلیها همین سایز ایده ال تر هستش
دوستانی که این مدل گوشیرا دارند، نکته منفی نداره؟
چطور این گوشی با این سخت افزار قدرتمند و امکانات بالایی داره قابلیت usb on the goنداره![]()
حرف دل ما رو زدی برادر
افرادی که هم این گوشی یعنی اکسپریا V و هم اکسپریا SP را حداقل به مدت یک یا دوهفته به صورت جدی و نه در حد بررسی در فروشگاه کار کرده اند مثبتها ومنفی های هرکدام را چطور دیده اید؟ من بین این دو گوشی مرددم. SP قوی تر و به روزتر و بابطری قویتری است ولی V هم امتیازاتی داره که نمیشه به راحتی ازش گذشت مخصوصا که مدت بیشتری مورد استفاه بوده و آزمایش خودش را پس داده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)