تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: بهترین بازیکن اروپا | UEFA Best Player in Europe Award | سال 2012

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم به دوستداران اینیستا تبریک میگم.

جداً بین این سه بازیکن حق اینیستا از همه بیشتر بود. با اینکه طرفدار رئال هستم و طبعاً با بارسلونا مشکل دارم، اما همیشه از بازی اینیستا خوشم میومد.

به نظرم این دوره رای ها خیلی خوب پخش شد. مسی و رونالدو هر دو به یه میزان رای آوردن و اینیستا هم اول شد.

2. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این همون انتخابی بود که از مدتها پیش می گفتن رونالدو انتخاب میشه؟و حتی می گفتن سوپرجام اسپانیا ملاکی خواهد بود برای انتخاب بین رونالدو و مسی؟
    فکر می کنید با این حساب بهترین بازیکن جهان هم اینیستا بشه؟

4. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این همون انتخابی بود که از مدتها پیش می گفتن رونالدو انتخاب میشه؟و حتی می گفتن سوپرجام اسپانیا ملاکی خواهد بود برای انتخاب بین رونالدو و مسی؟
    مگه اینکه این انتخاب کمک کنه. همین عنوان نشون میده شدنی نیست. روزنامه نگار ها معمولا فنی ترین رای رو میدن که می بینید اختلاف اینیستا و مسی چقدر کمه. رونالدو هم با دو رای پرتغال و اسپانیا با مسی مساوی شده. تازه تو رای گیری اولیه (دو هفته قبل) مسی برنده بوده. بازیکن ها و مربیان که دو سوم توپ طلا هستن شدیدا به گلزن ها رای میدن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من فکر کی کنم الان حداقل می تونیم بگیم شانس اینیستا خیلی زیاد تر از قبل شده ولی خب توپ طلا رای دهندگانش متفاوتند .
    فکر می کنم با توجه به یورو نسبتا موفق رونالدو با پرتغال و قهرمانی در لالیگا ،اگه رونالدو برنده نشه ، اینیستا شانس بیشتری نسبت به مسی داشته باشه
    شخصا دوست دارم انتخاب بشه .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر کی کنم الان حداقل می تونیم بگیم شانس اینیستا خیلی زیاد تر از قبل شده ولی خب توپ طلا رای دهندگانش متفاوتند .
    فکر می کنم با توجه به یورو نسبتا موفق رونالدو با پرتغال و قهرمانی در لالیگا ،اگه رونالدو برنده نشه ، اینیستا شانس بیشتری نسبت به مسی داشته باشه
    شخصا دوست دارم انتخاب بشه .
    انتخاب بهترین بازیکن جهان خیلی پیچیده است. کلا سه تیپ رای دهنده داریم:

1. اکثریت کاپتان ها و مربی های تیم های ملی: افرادی که احساسی و صرفا از روی کیفیت فنی بازیکن بهش رای می دن -> اکثرا رای ها میره برای مسی و مقداری اینیستا/رونالدو
    2. اقلیت کاپتان ها و مربی های تیم های ملی: افرادی که نگاه می کنن بازیکن چه موفقیت های فردی بدست آورده -> اکثرا میره برای مسی (رکورد های گلزنی، کفش طلا و ...)
    3. خبرنگارها: افرادی که نگاه می کنن بازیکن چه موفقیت های تیمی بدست آورده -> اینجا قضیه پیچیده میشه. رونالدو رئال رو قهرمان اسپانیا شد بعد از سه سال ولی در CL یا اروپا هیچی نشد، پیرلو یونتوس رو قهرمان ایتالیا کرد بعد از 10 سال و ایتالیا رو رسوند به فینال یورو، اینیستا بهترین بازیکن یورو شد ولی قهرمان لیگش نشد، بازیکن هایی مثل فالکائو، ون پرسی، نیمار (قهرمان برزیل + آمریکا جنوبی)، ژاوی، دروگبا، لمپارد (قهرمانی CL)، گومز و ... هم قطعا تعدادی رای میارن.

امسال به نظر من رای ها خیلی خوب پخش میشه (مثل سال 2010 و برعکس 2009 و 2011) و تعجب نکنید اگه مسی انتخاب بشه. البته به نظر من انتخاب اینیستا و بارخورد خیلی خوبش شاید این جرات رو به همه بده که دوباره ایسنیتا رو انتخاب کنند.

به هر حال خیلی خیلی غیر قابل پیش بینیه.

9. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا خواهش می کنم یکی بیاد منو توجیح کنه ...
    آخه یه بازیکن مثل رونالدو چرا باید جزو 3 تا باشه !!!؟
    اصلا ملاک اینا چیه .
    تیم باشگاهیش که رنگ فینال لیگ قهرمانان رو مدتهاست ندیده .
    توی تیم ملی هم که اصلا لازم به توضیح نیست که چیکار کرده !
    الآن واقعا برام سواله ! چرا رونالدو جزو 3 تاست !؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اصلا ملاک اینا چیه .
    الان شما تیکه انداختی دیگه : دی

اگه بعد شخصیتی رو بگذاریم کنار و فقط از نظر فنی نگاه کنیم ، سوالتون یه مقدار عجیب به نظر میاد!

احتمالا فوتبال اسپانیا و عملکردشون در رقابت های مختلف رو کمتر دنبال می کنید؛

در لالیگا که رونالدو مقابل همه ی تیم های لیگ (هر 19 تا) موفق به گلزنی شد و در بین 46 گلی که در لیگ داشت ، گل های مهمی مثل گل برتری مقابل بارسلونا در نوکمپ رو به ثمر رسوند که یکجورایی مقارن با بردن لالیگا بود.
    در رقابت های جام قهرمانان با 10 گلی که به ثمر رسوند در جایگاه سوم قرار گرفت و در این بین در همه ی بازی های مهم مثل بازی های رفت و برگشت مقابل بایرن یا بازی های دیگه ای در مرحله حذفی گلزنی کرد.
    عملکردش در یورو هم که کاملا تحت شعاع نرسیدن به فینال قرار گرفت و تونست باز هم در بازی های مهم حذفی مثل چک یا بازی هلند در شرایطی که نیاز به برد داشتند بازی های بسیار خوبی رو به نمایش بگذاره و گلزنی کنه
    تا اونجا که یادم میاد خیلی از کارشناسان و فوتبال دوستان رونالدو رو یکی از بهترین های یورو می دونستند.

خلاصه پارسال رقابتی نبود که رونالدو در اون در بین بهترین ها نباشه و طبیعی هست که انتخاب بشه.

ویرایش: از بازیکنانی که هیچ کدوم از دوستان بهش اشاره ای ندارند ولی واقعا شایستگی عنوان بهترین بازیکن جهان رو داره ، ایکر کاسیاس هست که واقعا با وجود اینکه تقریبا همیشه در اوج بوده و توی موفقیت های اخیر اسپانیا نقش اساسی داشته
    از فینال جام جهانی و مهار ضربه ی روبن گرفته تا نمایش درخشانش مقابل کرواسی در یورو که اگه نبود می تونست منجر به حذف اسپانیا در همون مرحله ی گروهی بشه و صعود در ضربات پنالتی در مقابل پرتغال در این یورو و ضربات پنالتی مقابل ایتالیا (اگه درست یادم باشه!) در یوروی قبلی و ...

در مورد انتخاب بهترین بازیکن جهان هم لازمه بگم که در گذشته سالانه دو جایزه داده میشد ، یکی Ballon d'Or که یکجورایی میشه گفت انتخاب بر اساس محبوبیت بود و یکی FIFA Player Of The Year که توسط فیفا داده میشد و معمولا انتخاب های بهتری و قابل اتکاتری داشت.
    ولی از سال گذشته این دو جایزه در هم ادغام شدن و تبدیل شدن به FIFA Ballon d'Or که در طی این ادغام ، به خاطر قوانین خاصی که داره بعد محبوبیت هنوز بر انتخاب بر اساس ملاک های فنی می چربه و عملا محبوب ترین بازیکن جایزه رو می بره که ممکنه گویای عملکردش در یک فصل باشه / نباشه.
    Last edited by City 17; 01-09-2012 at 15:48.

12. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا ملاک اینا چیه .
    اول از همه توضیح اینکه لیست توسط یوفا تدوین میشه و انتخاب نهایی با خبرنگارهای کشورهای مختلف عضو یوفاست .

اینطور که شما میگی برای من جای سوال داره اصلا چرا رونالدو جزو 10 تا بود ؟؟؟!!!

مگه در رئال چیکار کرد جز اینکه تیمش در نبرد مستقیم برابر کاندیدای بالقوه ی بهترین تیم تمام ادوار تاریخ به لطف گلهای اون قهرمان شد ؟ یا چکار کرد غیر از اینکه 46 گل در یک فصل لالیگا به ثمر رسوند و رکورد فصل قبلی خودش رو هم شکوند ؟؟؟!!! و تیمش هم رکورد 120 گل در طول یک فصل در لالیگا رو ثبت کرد !!!

در تیم ملی هم اصلا نیاز به توضیح نیست چه کرده !!! در یورو مگه چه کار خاصی ازش دیدیم جز اینکه با گل اون و نمایش خوبش چک رو شکست دادند و حریف اسپانیا شدند یا اینکه قبل تر از اون با دو گلی که به هلند زد باعث صعود بی دردسر از گروه خودشون شد ؟

با این حساب مسی که در یورو نبوده در این لیست چه میکنه ؟؟؟ توجیه هم میشه کرد که تیم مسی هم به فینال سی-ال نرسید !

-----------------------------------------------------------

خارج از بحث اما به نوعی مرتبط با این بحث میگم :

تنها بدشانسی و مهمترین بداقبالی موثر زندگی ورزشی رونالدو و رئال اینه که با بارسا و مسی همدوره شدن ؛ در واقع در سطح ملی هم مدام با اسپانیایی روبرو میشن که شاکله ی اصلیش از بارساست ؛ اون از جام جهانی که در اولین گام بعد از صعود به مرحله ی حذفی با اسپانیا روبرو شدند و با یکی از 1-0 های معروف اسپانیای اون جام شکست خوردند ، این هم از یورو که با اینکه میتونستن پیروز بازی باشند ولی در ضربات پنالتی شکست خوردند که نکته ی جالب توجه اینه که نوبت به رونالدو نرسید برای پنالتی زدن !!!

پی نوشت : فکر کنم شما هنوز از اینکه رونالدو یونایتد رو ترک کرد دلخور باشی

ویرایش : به قول شهریار علی دایی " خیلی ببخشید ولی به قولی " "کجای دنیا" یه بازیکن 46 گل در یک فصل میزنه و نمیتونه آقای گل بشه ؟

14. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تبریک میگم به اندرس کبیر ..
    واقعا یه موجود دوست داشتنی بدون وصف ..
    خوشم اومد اون هایی که نمیتونستند ببینند هم کور شدن
    جایزه بازیکن سال هم باید برسه به خودش ..

16. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اصلا ملاک اینا چیه .
    حتما گیگز یا رونی باید جزو 3 تا بودن ؟

رونالدو همه کاره تیم ملی تو یورو بود و تیم رو به 4 تیم برتر رسوند
    رئال سال قبل رکورد هایی شکست که بعضی تیم ها تو خواب هم نمیبینن ! که رونالدو تو این موفقیت نقش اساسی داشت !
    و بسیاری از مسائل دیگه !

هر چند تو انتخاب توپ طلا برخی فاکتور ها هستن که دیگه از دست بازیکن خارجه و دیگه نمیشه کاریش کرد (مثال بارزش هم توپ طلای سال 2010 ! )

18. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •