ببین دوست گرامی من الان چند ماهه با لینوکس آشنام شاید تجربه زیادی را نداشته باشم ولی حرف های شما مربوط به کسی هست که دو روزه با لینوکس آشنا شده.
مدت زمان دقیقی که من دنبال حل مشکلم بودم را اصلا خاطرم نیست.چرا؟چون ساعت ها و روزها باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد.
گرچه مثال زدید و من هم از نود32 که روحی بیش نیست استفاده نمیکنم و از آنتی ویروس رایگان اوست استفاده میکنم ولی در مورد IDM نیازی به وقت گذاشتن زیاد نیست. همیشه بروزترین کرک ها موجوده.
شما تعداد کودک هایی که کدنویسی میکنند را بگین. درک کردن با استفاده کردن فرق داره. من میگم این که بخوایم یه برنامه را ویرایش کنیم اصلا کار ما نیست. من نوعی میخوام از لینوکس استفاده معمولی کنم. دلیلی نداره بیام بیخود وقت بگذارم و زبانی که اصلا و ابدا اسمش را هم نشنیدم بیام و یاد بگیرم که با هزار شاید و اما بتونم یه برنامه را ویرایش کنم. توی محیط ویندوز و با این همه ابزار. کدنویسی را فقط برنامه نویس انجام میده. نه کاربر عادی. پس این ویژگی که کاربر میتونه کد برنامه موردنظرش را عوض کنه فقط بدرد برنامه نویس میخوره و بس. و طیف زیاد کاربرای عادی را شامل نمیشه.
حرف آخر: اینکه گفتید میشه از یه فرد ماهر کمک گرفت. چند نفر لینوکسی در شهرهامون داریم؟ چند نفرشون ماهرن؟ چرا یک کاربر باید مشکلی را درباره یکی از اولی ترین و اصلی ترین نیازش یعنی کارت گرافیک داشته باشد. و حتما هم باید حضوری پیش یه فرد ماهر! برود.