من زدم نبود فقط یکی از دوستان زحمت کشیدن جواب من رو دادند
پرسپولیس( پیروزی)
استقلال
تراکتور سازی
بستگی به مربی داره
هیچ تیم
من زدم نبود فقط یکی از دوستان زحمت کشیدن جواب من رو دادند
این هم فایل های DLL که می تونید با فایل های فشرده کار کنید این هم لینک دانلودش
این تاپتیک تا حالا دویست و خورده ای مشاهده داشته
من تعجب می کنم چرا شما دوستان کمکم نمی کنید
چطوری می تونم دو دستور رو همزمان با هم اجرا کنم
آخی خوب چرا عزیزم این جوری سوال کردی ؟؟؟
می گفتی می خواهم تکسی رو به یک فایل pdf تبدیل کنم بعد اونو زیپ کنم و پسورد بزارم روش و برای جایی بفرستم اما کجا؟؟ (ما فکر های خوب خوب خوب می کینم شوخی می کنم!!)
بزار با dll ها ببینم چی کار میتوم برات بکنم بعد کد رو رات میگذارم!!
ولی خیلی خوبی میدونی چرا به خاطر اون نظر سنجیت !!!![]()
Last edited by samasara; 05-10-2012 at 09:50.
اون dll ها رو بریز دور به درد کارت نمی خورن !!!!
اما من یه ماژول برای تبدیل متن به pdf در vb6 پیدا کردم یه برنامه هم با هاش نوشتم برنامه گویا ی همه چیز هست!! برات آپ کردم !!! برو حالش رو ببر!!!!!همونیه که می خواستی!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در باره ی بقیه ی سوالات باید فکر کنم که جواب بدم یانه اما....
Last edited by samasara; 02-10-2012 at 19:48. دليل: اشکال در برنامه
ممنون دوستم دووووووووست دارم یک عالمه هر چی بگمازم کمه![]()
این یه برنامه ی دیگه ای که با یک dll نوشتم تا بتونی فایل دخواه حالا می خواد pdf باشه یا هر چیز دیگه..روبدی و اگر خواستی پس بزاری و در خروجی خارج کنی!!!
توضیحات رو داخل برنامه برات گذاشتم یه فایل exe هم ازش درست کردم که نتیجه رو هم ببینی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dll روهم داخل پوشه هست دیگه چیزه دیگه ای نیست که نیاز به توضیح داشته باشه
[dll رو ریفرنس کن تا متوجه بشی منضورم چیه!!! dll های دیگه هم اگه ریفرس شد که ازش استفاده کن اگه نشد بی خیالش شو !! ولی باید برای استفه از dll توایع اونو بدونی که برای شما بهتره یا دنبال مثال استفاده ازش باشی با توضیحاتش رو از سازنده ی dll بگیری !!! ----->جواب ]چرا وی بی می تونه توابعش رو استخراج کنه یعنی declare اما نمی دونم چرا مشکل داره
Last edited by samasara; 03-10-2012 at 11:26.
شرمنده چیزی متوجه نشدم واضح توضیح می دید
کدوم قسمتش رو متوجه نشدی عزیزم؟؟
اول با برنامه که مشکلی نداری؟؟؟
دوم منظورم اینه که یک سری از dll ها نه می شه داخل vb6 بازشون کرد نه میشه addin نشون کرد یا اصلا برای ویندوز های دیگه هستن!!! پس اون dll هایی که نمی تونی refereane بدی رو بی خیال شو برو دنبال یکی دیگه برای انجام کارت!!!!
منظروم در پست قیلی این بود که اون dll رو که داخل پوشه برای برنامه گذاشتم referane بدی خیلی راحت و بی مشکل ازش استفاده می کنه پس هر dll غیر از این بود رو بی خیال شو!!!
البته یکسری از dll برای addin کردن هستن که اگر به تاپیکی که گفته بود می خواد از اسکرول رو در وی بی استفاده کنه نگاه کنی یه نمونه گذاشتم!!
Last edited by samasara; 03-10-2012 at 22:33.
کلا متوجه نشدم مشکل من این هست که چرا نمی تونم از رفرنس ها استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)