تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: درخواست مشاوره در مورد کارت گرافیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

cpu ات ضعیفه مادربوردت هم همینطور رماش ddr2 اند و مناسب برای بازیهای با المانای زیاد و رزولوشن بالا نیست مثلا یه بازی مثل مترو 2033 در رزولوشن 1080 و یا بازی های اینده بهتره روش سرمایه گذاری نکنی
    من با همین سیستم بازی های shift و modern warfer و pes2012 رو راحت بازی کردم البته گرافیکشون رو میاووردم پایین.یعنی اگه ارتقا بدم بازی هایی که نهایت با گرافیک 512 و رم 2 گیگ لازم دارند رو نمیتونم بازی کنم؟راستی ویندوز 7 هم جواب داده خیلی نرم و الان هم با ویندوز 7 ام. دارم نا امید میشم آحه پول تو دستم نیست برم مادر بورد عوض کنم.
    Last edited by erfan1997; 29-08-2012 at 17:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من با همین سیستم بازی های shift و modern warfer و pes2012 رو راحت بازی کردم البته گرافیکشون رو میاووردم پایین.یعنی اگه ارتقا بدم بازی هایی که نهایت با گرافیک 512 و رم 2 گیگ لازم دارند رو نمیتونم بازی کنم؟راستی ویندوز 7 هم جواب داده خیلی نرم و الان هم با ویندوز 7 ام. دارم نا امید میشم آحه پول تو دستم نیست برم مادر بورد عوض کنم.
    بازیهایی که نام بردی پر جزئیات بحساب نمی ایند
    چرا میتونی کارت گرافیک روش بندازی ولی cpu ات حتما bottleneck میشه و بازیهای پر از polygon به مشکل بر میخورند تو جزئیات بالا و در این حالت فریمهای پرجزئیات با stutter همراه خواهند بود با توجه به اینکه قطعات کامپیوتر خیلی گرون شدن میتونی کارتی رو که بودجشو داری بخری و روی سیستمت بندازی و بعدا هم برد و cpu و رمت رو عوض کنی فقط موقع خرید کارت گرافیک دقت کن که آیا پاورت میتونه اونو برق رسانی کنه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بازیهایی که نام بردی پر جزئیات بحساب نمی ایند
    چرا میتونی کارت گرافیک روش بندازی ولی cpu ات حتما bottleneck میشه و بازیهای پر از polygon به مشکل بر میخورند تو جزئیات بالا و در این حالت فریمهای پرجزئیات با stutter همراه خواهند بود با توجه به اینکه قطعات کامپیوتر خیلی گرون شدن میتونی کارتی رو که بودجشو داری بخری و روی سیستمت بندازی و بعدا هم برد و cpu و رمت رو عوض کنی فقط موقع خرید کارت گرافیک دقت کن که آیا پاورت میتونه اونو برق رسانی کنه یا نه؟
    مرسی.
    باید مادر بورد رو هم عوض کن؟ چون الان میخوام رم و کارت گرافیک رو عوض کنم شاید هم بعدا سی پی یو.

با این سیستم نمیشه need for speed run یا sleeping dogs یا darksiders2 بازی کنم؟ اخه اون موقع که سیستمو جمع کردم شاخ ترین سیستم بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی.
    باید مادر بورد رو هم عوض کن؟ چون الان میخوام رم و کارت گرافیک رو عوض کنم شاید هم بعدا سی پی یو.

با این سیستم نمیشه need for speed run یا sleeping dogs یا darksiders2 بازی کنم؟ اخه اون موقع که سیستمو جمع کردم شاخ ترین سیستم بود
    اگه حداقل 2 گیگ رم داری رم رو عوض نکن چون مادربوردت رم ddr2 ساپورت است و این رم دیگه منسوخ شده با استفاده از یه کارت گرافیک حداقل 550ti یا 6850 میتونی این بازی ها رو در زرولوشن 720p با جزییات بالا اجرا کنی در هنگام خرید کارت گرافیک دقت کن که پاورت چی؟ حداقل باید 500 وات باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگه حداقل 2 گیگ رم داری رم رو عوض نکن چون مادربوردت رم ddr2 ساپورت است و این رم دیگه منسوخ شده با استفاده از یه کارت گرافیک حداقل 550ti یا 6850 میتونی این بازی ها رو در زرولوشن 720p با جزییات بالا اجرا کنی در هنگام خرید کارت گرافیک دقت کن که پاورت چی؟ حداقل باید 500 وات باشه
    دستت درد نکنه.الان رم ddr2 پیدا نمیشه؟ میخوام برم بخرم.استاد من یه بازی رو ریختم گزاشتم رو رزولیشن اخر بعد دیدم بازی لگ داره فشار روی رم هم روی 90 درصد بود سی پی یو هم فک کنم 02 یا 30 درصد بود.فکر کنم رمم ضعیفه نظر شما چیه؟ مهر ماه یه پولی دستم میاد به نظر شما اگه رم و گرافیک رو ارتقا بدم برام مشکل درست نمیکنه؟مشکل رزولبیشن حل میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه.الان رم ddr2 پیدا نمیشه؟ میخوام برم بخرم.استاد من یه بازی رو ریختم گزاشتم رو رزولیشن اخر بعد دیدم بازی لگ داره فشار روی رم هم روی 90 درصد بود سی پی یو هم فک کنم 02 یا 30 درصد بود.فکر کنم رمم ضعیفه نظر شما چیه؟ مهر ماه یه پولی دستم میاد به نظر شما اگه رم و گرافیک رو ارتقا بدم برام مشکل درست نمیکنه؟مشکل رزولبیشن حل میشه؟
    رم ddr2 گیر میاد ولی به قیمت رم ddr3 و اگه بخواهی بعدا مادربوردت رو ارتقا بدی باید باز رم بخری الان چقدر رم داری اگه حداقل 2 گیگ یه ویندوز xp نصب کن اونوقت مشکل رم برای بازی حل میشه اگه کمتره و نمیتونی صبر کنی حداقل رم لازم رو بگیر مثلا اگه الن 1 گیگ داری یه ماژول 2 گیگی بگیر برای مشکل رم میتونی از virtual memory هم استفاده کنی در کل برای اون مادربورد زیاد هزینه نکن ارزششو نداره گرافیک اگه بگیری میتونی برداری بندازی رو برد جدیدت ولی رم رو نه و اگه گرافیک خواستی بگیری حداقل تو فکر یه 550ti یا 6850 باش پایینتر زیاد خوب از آب در نمیآید و فاصله زیادی با وضعیت فعلیت ایجاد نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

رم ddr2 گیر میاد ولی به قیمت رم ddr3 و اگه بخواهی بعدا مادربوردت رو ارتقا بدی باید باز رم بخری الان چقدر رم داری اگه حداقل 2 گیگ یه ویندوز xp نصب کن اونوقت مشکل رم برای بازی حل میشه اگه کمتره و نمیتونی صبر کنی حداقل رم لازم رو بگیر مثلا اگه الن 1 گیگ داری یه ماژول 2 گیگی بگیر برای مشکل رم میتونی از virtual memory هم استفاده کنی در کل برای اون مادربورد زیاد هزینه نکن ارزششو نداره گرافیک اگه بگیری میتونی برداری بندازی رو برد جدیدت ولی رم رو نه و اگه گرافیک خواستی بگیری حداقل تو فکر یه 550ti یا 6850 باش پایینتر زیاد خوب از آب در نمیآید و فاصله زیادی با وضعیت فعلیت ایجاد نمیشه
    الان رمم 1 گیگه میخوام 2 گیگ دیگه بگیرم بندازم روش که میشه 3 گیگ و گرافیکم هم عوض کنم 1 کنم.البته امروز میبرم پیش یارو ببینم به پاور میخوره یا نه.اگه نخورد یکم صبر میکنم پول دستم بیاد اینو بفروشم یه سیستم جمع کنم.این گرافیک که میگید جنسشه یا چیشه؟ چون من زیاد نمیدونم.
    من چند وقت پیش رفتم یه کامپیوتر جمع کردم برای فامیلم.(فقط مادر بورد) یارو یه مادر بورد داد گفت که اینو ایسوس میسازه . ما هم اونو خریدیم.رمش هم 2 گیگ بود شد 200000 تومن نمیدونم این مادر بورد خوبه یا نه؟
    سوال اخر:الان من سیستممو مثل بالا که گفتم ارتقا بدم برام مشکل ایجاد پیدا میکنه تو بازی ها؟ولطف کنید یه مادر بورد ارزون قیمت برای بازی بهم بگید.ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببین الان میگن هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری
    بالاخره باید یه روز کامل عوضش کنی ولی تا دوسال را راحتی

داره خودمونی میشه mostafa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    منم تقریبا مشکلی شبیه این دوستمون دارم
    برای اجرای بازی فیفا 13 مشکل دارم و روون اجرا نمیشه نمیدونم مشکل فقط از گرافیکم هست یا CPU هم ضعیفه....اخه CPU usage موقع بازی 95 درصد تقریبا پر میشه
    سیستم بنده اینه:
    MotherBoard : Asus P5P41
    CPU : Core 2 Due E7500 2.9 GH
    Ram : 4 GB DDR3
    Powe : Green 330A
    Graphic : Biostar GT 220 1G DDR3

گرافیکم رو اورکلاک هم کردم بازم نمیتونم بازی رو حتی رزولوشن 800*600 روون اجرا کنم
    به نظر شما مشکل فقط از گرافیک هست و با تعویضش مشکلم حل میشه
    بودجه برای تعویض گرافیک تا 300 تومن
    امیدوارم سی پی یو تعویض نخواد
    ممنون
    Last edited by mostafa2020; 03-10-2012 at 00:41.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    منم تقریبا مشکلی شبیه این دوستمون دارم
    برای اجرای بازی فیفا 13 مشکل دارم و روون اجرا نمیشه نمیدونم مشکل فقط از گرافیکم هست یا CPU هم ضعیفه....اخه CPU usage موقع بازی 95 درصد تقریبا پر میشه
    سیستم بنده اینه:
    MotherBoard : Asus P5P41
    CPU : Core 2 Due E7500 2.9 GH
    Ram : 4 GB DDR3
    Powe : Green 330A
    Graphic : Biostar GT 220 1G DDR3

گرافیکم رو اورکلاک هم کردم بازم نمیتونم بازی رو حتی رزولوشن 800*600 روون اجرا کنم
    به نظر شما مشکل فقط از گرافیک هست و با تعویضش مشکلم حل میشه
    بودجه برای تعویض گرافیک تا 300 تومن
    امیدوارم سی پی یو تعویض نخواد
    ممنون
    قطعا گرافیک شما برای این بازی پایین هست پیشنهاد میشه با این بودجه به سراغ 6850 از amd بروید البته اگه توی بازار پیدا کنید

11. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •