تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: نصب نشدن net framework 3.5 ویندوز enterprise x64

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این روش بالا رو که قراردادم تست کنید با ساختن اون پوشه مورد نظر بعدش تست کنید طبق همون توضیحاتی که دادم.
    دوباره پیغام خطا میده که یکی از فایلها کامل نیست نمیتونه یک فایلی را پیدا کنه ...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوباره پیغام خطا میده که یکی از فایلها کامل نیست نمیتونه یک فایلی را پیدا کنه ...
    اول به این مسیر ازرجیستری برین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش اگر گزینه WindowsUpdate تو این مسیر دیدن پاک سیستم ریستارت کنید درمرحله بعد برنامه Netframework ورژن آفلاینش از لینک پایین که قراردادم دانلود کنید بعد کلیدهای windows+R همزمان فشار بدین بعد داخل کادر run این دستور msconfig وارد اینتر کنید بعدش به سربرگ tools برین اونجا گزینه Change UAC Settings رو زبانه مورد نظرش به کل پایین بیارین بعدش به این مسیر برین دایرکتوری نصب آفلاین برنامه ها رو باز کنید

کد:

بعد روی گزینه Netframework.exe کلیک راست گزینه Run as Administrator انتخاب بزارین نصب بشه بعد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اول به این مسیر ازرجیستری برین

کد:

بعدش اگر گزینه WindowsUpdate تو این مسیر دیدن پاک سیستم ریستارت کنید درمرحله بعد برنامه Netframework ورژن آفلاینش از لینک پایین که قراردادم دانلود کنید بعد کلیدهای windows+R همزمان فشار بدین بعد داخل کادر run این دستور msconfig وارد اینتر کنید بعدش به سربرگ tools برین اونجا گزینه Change UAC Settings رو زبانه مورد نظرش به کل پایین بیارین بعدش به این مسیر برین دایرکتوری نصب آفلاین برنامه ها رو باز کنید

کد:

بعد روی گزینه Netframework.exe کلیک راست گزینه Run as Administrator انتخاب بزارین نصب بشه بعد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی داداش ولی نشد نمیدونم چرا اینطوریه ...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این روش دیگه رو هم تست کنید ضررنداره البته قبلش اون برنامه Netframework که بصورت آفلاین روی سیستم دارین به داخل پوشه یوزر خودتون بعدشم پوشه download کپی کنید قبلش اون کارهایی که تو پست قبلی گفتم انجلم بدین بعد اینکار انجام بدین بعد روی برنامه Netframework خودتون کلیک راست تو حالت run as administrator اجراش کنید ببینید نصب میشه اگر که نشد این روش پایین برین قبلش برنامه Netframework از داخل اون پوشه دانلود پاک کنید

ابتدا محتویات پوشه sxs که از ویندوز باشه رو داخل همون فلدر net35 که داخل درایو c درست کردین کپی کنیدبه اینصورت که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین یا که بوصورت iso داخل یک درایو مجازی قراربدین بعدشم پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید این دستور پایین وارد کنید

کد:

فقط بجای مسیر ویندوز خودتون که داخل دستگاه یا درایو مجازی قرارداره رو بدین

بعدش پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید که قبلا گفته بودم به چه صورتی بعدشم این دستور پایین

کد:

وارد اینتر کنید ازنوع از قسمت Windows features اقدام به نصب Netframework کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این روش دیگه رو هم تست کنید ضررنداره البته قبلش اون برنامه Netframework که بصورت آفلاین روی سیستم دارین به داخل پوشه یوزر خودتون بعدشم پوشه download کپی کنید قبلش اون کارهایی که تو پست قبلی گفتم انجلم بدین بعد اینکار انجام بدین بعد روی برنامه Netframework خودتون کلیک راست تو حالت run as administrator اجراش کنید ببینید نصب میشه اگر که نشد این روش پایین برین قبلش برنامه Netframework از داخل اون پوشه دانلود پاک کنید

ابتدا محتویات پوشه sxs که از ویندوز باشه رو داخل همون فلدر net35 که داخل درایو c درست کردین کپی کنیدبه اینصورت که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین یا که بوصورت iso داخل یک درایو مجازی قراربدین بعدشم پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید این دستور پایین وارد کنید

کد:

فقط بجای مسیر ویندوز خودتون که داخل دستگاه یا درایو مجازی قرارداره رو بدین

بعدش پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید که قبلا گفته بودم به چه صورتی بعدشم این دستور پایین

کد:

وارد اینتر کنید ازنوع از قسمت Windows features اقدام به نصب Netframework کنید .
    نشد بازم نمیدونم چرا ! ولی بیخیال 1 ماه و نیم دیگه صبر میکنیم ولی در عجبم که چرا فقط برای من نصب نمیشه !

در هر صورت دمت گرم داداش که راهنمایی کردی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

منم فقط 1 بار تونستم نصبش کنم اونم تو وین 8 دولوپر پریویو که 32 بیت بود به هیچ وجه نتونستم رو 64 بیت نصبش کنم الان که نسخه فینالشو هم دارم بازم نشد :(( همه کارها رو هم درست انجام دادم :((
    این پیغامو میده :@
    The source files could not be found.
    Use the "Source" option to specify the location of the files that are required t
    o restore the feature. For more information on specifying a source location, see
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

در ضمن بگم که آدرس درست وارد میکنم رو 65 درصد گیر میکنه بعد این پیغامو میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم مثل شماها همین مشکلو داشتم
    تنها راهی که داره اینه که انلاین نصب کنی

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

خیلی راحته نصب کردنش ...
    اول از همه دی وی دی ویندوز 8 رو بزارین تو rom و فولدر sxs رو تو کپی کنین تو فولدر Temp ( دقیقا این فولدر رو تو درایو C و عین همین بسازین یعنی حرف اول بزرگ باشه ) .
    بعد cmd رو باز کنین ( تو قسمت start که رابط مترو هست سرچ کنین CMD و حتما تاکید می کنم حتما از طریق run as administrator اجراش کنین ...
    بعد دستور زیر رو بدون کوچکترین دستکاری پیست کنین تو CMD ...
    dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:c:\temp\sxs

نکته : باز هم میگم فولدر Temp رو تو فولدر C باید بسازین نه جای دیگه مثلا توی یه فولدر دیگه ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز در انجمن
    من بالاخره بعد از تقریبا دو ماه ور رفتن با ویندوز 8 64 بیتی امروز تونستم .NET 3.5 را در این ویندوز فعال کنم واین را هم بگم که تمام روشهایی که در انجمنهای مختلف فارسی و دیگر زبانها وجود دارد به صورت آفلاین فقط در ویندوزهای 32 بیتی جواب میده و در ویندوز 64 بیتی تنها به روش اینترنتی فقط میشد حلش کرد
    وحالا کاری که من به صورت ابتکاری انجام دادم و موفق نیز شدم
    فقط باید بگم که برای شروع به اینترنت نیاز داریم ولی نه در حد 350 مگابایت دانلود فقط برای شروع کار
    ابتدا ارتباط با اینترنت را برقرار کرده و سپس از مسیر زیر گزینه .NET 3.5 را فعال میکنیم
    Control Panel>Programs>Programs and Features >click Turn Windows features on or Off
    بعداز اینکه تایید نمودیم برنامه شروع به دانلود فایلها از اینترنت میکند بعد از شروع دانلود به پوشه ویندوز رفته و سپس وارد پوشه ای به نام CbsTemp که فایلهای دانلودی داخل آن میشود رفته و بعد از اینکه اولین پوشه دانلود شد اینترنت را قطع کرده و سریع فایلهای موجود در پوشه \sources\sxs\ که در داخل DVD نصب ویندوز قرار داره و برای روش نصب آفلاین استفاده میشود رفته وتمام فایلها را کپی نموده وبه داخل پوشه CbsTemp انتقال میدهیم و میگذاریم برنامه ادامه کار خود را برای نصب .NET 3.5 انجام دهد
    من که خودم به این روش انجام دادم و موفق نیز شدم با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •