دوباره پیغام خطا میده که یکی از فایلها کامل نیست نمیتونه یک فایلی را پیدا کنه ...![]()
دوباره پیغام خطا میده که یکی از فایلها کامل نیست نمیتونه یک فایلی را پیدا کنه ...![]()
اول به این مسیر ازرجیستری برین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش اگر گزینه WindowsUpdate تو این مسیر دیدن پاک سیستم ریستارت کنید درمرحله بعد برنامه Netframework ورژن آفلاینش از لینک پایین که قراردادم دانلود کنید بعد کلیدهای windows+R همزمان فشار بدین بعد داخل کادر run این دستور msconfig وارد اینتر کنید بعدش به سربرگ tools برین اونجا گزینه Change UAC Settings رو زبانه مورد نظرش به کل پایین بیارین بعدش به این مسیر برین دایرکتوری نصب آفلاین برنامه ها رو باز کنید
بعد روی گزینه Netframework.exe کلیک راست گزینه Run as Administrator انتخاب بزارین نصب بشه بعد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش ولی نشد نمیدونم چرا اینطوریه ...![]()
این روش دیگه رو هم تست کنید ضررنداره البته قبلش اون برنامه Netframework که بصورت آفلاین روی سیستم دارین به داخل پوشه یوزر خودتون بعدشم پوشه download کپی کنید قبلش اون کارهایی که تو پست قبلی گفتم انجلم بدین بعد اینکار انجام بدین بعد روی برنامه Netframework خودتون کلیک راست تو حالت run as administrator اجراش کنید ببینید نصب میشه اگر که نشد این روش پایین برین قبلش برنامه Netframework از داخل اون پوشه دانلود پاک کنید
ابتدا محتویات پوشه sxs که از ویندوز باشه رو داخل همون فلدر net35 که داخل درایو c درست کردین کپی کنیدبه اینصورت که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین یا که بوصورت iso داخل یک درایو مجازی قراربدین بعدشم پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید این دستور پایین وارد کنید
فقط بجای مسیر ویندوز خودتون که داخل دستگاه یا درایو مجازی قرارداره رو بدین
بعدش پنجره cmd رو تو حالت run as administrator اجرا کنید که قبلا گفته بودم به چه صورتی بعدشم این دستور پایین
وارد اینتر کنید ازنوع از قسمت Windows features اقدام به نصب Netframework کنید .
نشد بازمنمیدونم چرا ! ولی بیخیال 1 ماه و نیم دیگه صبر میکنیم ولی در عجبم که چرا فقط برای من نصب نمیشه !
در هر صورت دمت گرم داداش که راهنمایی کردی .![]()
منم فقط 1 بار تونستم نصبش کنم اونم تو وین 8 دولوپر پریویو که 32 بیت بود به هیچ وجه نتونستم رو 64 بیت نصبش کنم الان که نسخه فینالشو هم دارم بازم نشد :(( همه کارها رو هم درست انجام دادم :((
این پیغامو میده :@
The source files could not be found.
Use the "Source" option to specify the location of the files that are required t
o restore the feature. For more information on specifying a source location, see
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
در ضمن بگم که آدرس درست وارد میکنم رو 65 درصد گیر میکنه بعد این پیغامو میده
منم مثل شماها همین مشکلو داشتم
تنها راهی که داره اینه که انلاین نصب کنی
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
خیلی راحته نصب کردنش ...
اول از همه دی وی دی ویندوز 8 رو بزارین تو rom و فولدر sxs رو تو کپی کنین تو فولدر Temp ( دقیقا این فولدر رو تو درایو C و عین همین بسازین یعنی حرف اول بزرگ باشه ) .
بعد cmd رو باز کنین ( تو قسمت start که رابط مترو هست سرچ کنین CMD و حتما تاکید می کنم حتما از طریق run as administrator اجراش کنین ...
بعد دستور زیر رو بدون کوچکترین دستکاری پیست کنین تو CMD ...
dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:c:\temp\sxs
نکته : باز هم میگم فولدر Temp رو تو فولدر C باید بسازین نه جای دیگه مثلا توی یه فولدر دیگه ..
با سلام خدمت همه دوستان عزیز در انجمن
من بالاخره بعد از تقریبا دو ماه ور رفتن با ویندوز 8 64 بیتی امروز تونستم .NET 3.5 را در این ویندوز فعال کنم واین را هم بگم که تمام روشهایی که در انجمنهای مختلف فارسی و دیگر زبانها وجود دارد به صورت آفلاین فقط در ویندوزهای 32 بیتی جواب میده و در ویندوز 64 بیتی تنها به روش اینترنتی فقط میشد حلش کرد
وحالا کاری که من به صورت ابتکاری انجام دادم و موفق نیز شدم
فقط باید بگم که برای شروع به اینترنت نیاز داریم ولی نه در حد 350 مگابایت دانلود فقط برای شروع کار
ابتدا ارتباط با اینترنت را برقرار کرده و سپس از مسیر زیر گزینه .NET 3.5 را فعال میکنیم
Control Panel>Programs>Programs and Features >click Turn Windows features on or Off
بعداز اینکه تایید نمودیم برنامه شروع به دانلود فایلها از اینترنت میکند بعد از شروع دانلود به پوشه ویندوز رفته و سپس وارد پوشه ای به نام CbsTemp که فایلهای دانلودی داخل آن میشود رفته و بعد از اینکه اولین پوشه دانلود شد اینترنت را قطع کرده و سریع فایلهای موجود در پوشه \sources\sxs\ که در داخل DVD نصب ویندوز قرار داره و برای روش نصب آفلاین استفاده میشود رفته وتمام فایلها را کپی نموده وبه داخل پوشه CbsTemp انتقال میدهیم و میگذاریم برنامه ادامه کار خود را برای نصب .NET 3.5 انجام دهد
من که خودم به این روش انجام دادم و موفق نیز شدم با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)