تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مقایسه Hp و Asus

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توی برند اج پی سر تره ولی مدلهایی که انتخاب کردی زیاد اطلاعاتی ندارم.

2. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی ممنونم از هر دو دوست عزیز
    ممنون از توضیحات خیلی خوبتون
    گرافیکش واسه کارهای مهندسی فرقی نمیکنه که AMD باشه یا nVidia درسته؟
    یه سوال دیگه هم داشتم
    بهتره 10-15 روز دیگه از تهران بخرم یا همین الان از مشهد بخرم؟
    به نظر من همون مشهد بخر چون اونا از تهران میارن و سفارش میدن اما فک نکنم تا چند روز اینده بتونن چون تعطیله! وضع دلار در نظر بگیر یه روز تاخیر میتونه صد تومن به نفعت باشه ممکن به ضررت پس از کسی که تو بازار هست بپرسی بهتره اونوقت من پرسیدم گفتن یه هفته بعد 100% گرون میشه که واقعا شد رو asus هم زیاد تاکید نکن اما برند تو ایران باید بخری که جا افتاده باشه نه که فردا خدا یی نکرده مشکلی براش پیش بیاد کسی نتونه حلش کنه!

4. این کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت am324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توی برند اج پی سر تره ولی مدلهایی که انتخاب کردی زیاد اطلاعاتی ندارم.
    خواهش میکنم. بنظرم تفاوت زیادی بین برندها نیست. یه چیزایی تو مخم هست که اونا رو سعی میکنم به زبون نیارم و تو انتخابهایی که برای خودم دارم ترتیب اثر میدم!
    تفاوتی بین نوع AMD و nvidia نیست
    اینکه الان بخری یا 15 یا هر روز دیگه بازم تصمیم با خودته. هر موقع احتیاج داری بخر، نداری نخر. آدم از یک ساعت بعدش خبر ننداره
    به نظر من همون مشهد بخر چون اونا از تهران میارن و سفارش میدن اما فک نکنم تا چند روز اینده بتونن چون تعطیله! وضع دلار در نظر بگیر یه روز تاخیر میتونه صد تومن به نفعت باشه ممکن به ضررت پس از کسی که تو بازار هست بپرسی بهتره اونوقت من پرسیدم گفتن یه هفته بعد 100% گرون میشه که واقعا شد رو asus هم زیاد تاکید نکن اما برند تو ایران باید بخری که جا افتاده باشه نه که فردا خدا یی نکرده مشکلی براش پیش بیاد کسی نتونه حلش کنه!
    ممنون از همه ی دوستان

نظر خودمم هم همینه که سریعتر بگیرم
    الانش هم مشهد گرون تر شده چون دلار 100 تومن تو آخرین بار گرون شد
    Asus A53 SM خیلی چشمو گرفته البته خوبیه اچ پی اینه که گرافیکاش DDR 5 هست ولی از گارانتیش زیاد خبر ندارم چطوره ولی گارانتی اسوس سازگار ارقام هست که معتبره....

6. این کاربر از am324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان

نظر خودمم هم همینه که سریعتر بگیرم
    الانش هم مشهد گرون تر شده چون دلار 100 تومن تو آخرین بار گرون شد
    Asus A53 SM خیلی چشمو گرفته البته خوبیه اچ پی اینه که گرافیکاش DDR 5 هست ولی از گارانتیش زیاد خبر ندارم چطوره ولی گارانتی اسوس سازگار ارقام هست که معتبره....
    توجه کن که شرکت asus برای جذب مشتری بیشتر یه مدلو با کانفیگ ها متفاوت ارایه میده تو k53 بالای 5کانفیگ داره اما تو A53 SM من تا جایی که اطلاع داشتم گرافیک 630M gefotceکه DDR3 اما گفتم شاید مدل جدید باشه اما در موردش تحقیق کن!
    اما شما اصلا نگفتی که بازی کردن برات اهمیت داره یا نه ؟چون اگه اینطور نباشه کارت گرافیک خریدن مدل بالا خرج اضافه اس

8. این کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت am324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توجه کن که شرکت asus برای جذب مشتری بیشتر یه مدلو با کانفیگ ها متفاوت ارایه میده تو k53 بالای 5کانفیگ داره اما تو A53 SM من تا جایی که اطلاع داشتم گرافیک 630M gefotceکه DDR3 اما گفتم شاید مدل جدید باشه اما در موردش تحقیق کن!
    اما شما اصلا نگفتی که بازی کردن برات اهمیت داره یا نه ؟چون اگه اینطور نباشه کارت گرافیک خریدن مدل بالا خرج اضافه اس
    اره A53 SM گرافیکش 630M DDR 3 هست که باز نسبت به اچ پی ها پایین تره ولی چون بازی زیاد واسم اهمیت نداره که بخوام براش پول بدم به همین خاطر فکر میکنم همین واسه دوره لیسانس بس باشه...
    راستی یه چیزی فهمیدم که اصلا اسوس سری A نداره و A همون K هست. ولی حرف شما درسته کانفیگ متفاوتش تو یه سری مثلا همین K53 زیاده...
    Last edited by am324; 27-08-2012 at 18:34.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •